2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby narazily ve Stříbře a klesají ke dnu


Branky


0

Toto mělo být velmi zajímavé a atraktivní utkání. Také velmi napínavé a měl to být souboj lepší taktiky. Baník Stříbro zatím narazil jen v Konstantinových Lázních, ale jinak si kráčí ladně k cestě za titulem. Kladruby ale pro nikoho nejsou slabým soupeřem. Zatím podávaly velmi dobré výkony a držely se také blízko čelu tabulky. Ovšem v minulém kole narazily na Baník Zadní Chodov a poprvé prohrály, čímž zaujaly pozici poblíž Stříbra. Byl to tedy zároveň souboj sousedů z tabulky. Ten ale nakonec ovládlo favorizované domácí Stříbro, které pečlivě bránilo, ani jednou neinkasovalo a zvítěilo v poměru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro vkročilo do zápasu pravou nohou

Utkání sotva začalo a Stříbro už bylo ve vedení. Začalo ve velkém tempu a první branku z toho vytěžilo už v páté minutě, když nastřelil Michal Petraška břevno a odražený balón doklepl do brány Pavel Smolek. I nadále se ale Baník talčil k dalším brankám a vytvářel si mnoho šancí, čímž nedal Kladrubům možsnost se nijak rozkoukat, ani rozehrát. A už brzy si tím vysloužil dvoubrankové vedení. Svou perfektní kopací techniku uplatnil opět Martin Charvát, který z přímého kopu zamířil balón přímo k tyči. A ani poté nedostávaly Kladruby šanci. Domácí se ale začali také trápit. Měli sice stále mnoho šancí, ale zdaleka už jim to při střelbě tolik nevycházelo. Před ležícím gólmanem byl s balónem například Petraška, který ale přestřelil. Poté byl sám před brankářem Smolek, ale také propadl a samostatný únik nevyužil ani Trnka. A to nebylo zdalek vše, co jsem vynechal. První poločas tak skončil za stavu 2:0.

Druhý poločas hrály bezmocné týmy

Nevyužívání různých brankových příležitostí domácí tým ochromilo natolik, že úplně přestal hrát. Zaměřoval se spíše na defenzivu a do útoku už se moc nehnal. Zkrátka se vytratla chuť. Ale ani Kladruby už se rozehrát nedokázaly, a tak se hrál pměrně nezáživný a nudný fotbal s minimem šancí, při kterých se nikdo neprosazoval. Utkání tak v naprostém poklidu došlo až do samotného závěru, kdy po devadesát minutách zůstal svat z první půle nepozměněn. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Zastihli jsme začátek utkání a to bylo klíčové. Vypracovali jsme si vedení a to jsme už udrželi, ale se druhým poločasem už rozhodně spokojený nejsem, ten mě opravdu hodně zklamal. Přestali jsme běhat, úplně jsme se na to už vykašlali. Navíc velmi trpíme v koncovce. Nedáváme velké množství šancí a můžeme být rádi, že tentokrát jsme na to nedoplatili. To, co mi neproměníme, to už je totiž docela žalostné.

TJ Kladruby
TJ Kladruby: Kladruby se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
J. Kostelníček [-] - A. Šimek [-] , A. Němec [-] , P. Bareš [-] - M. Petraška [-] , M. Charvát [-] , J. Trnka [-] - P. Sásik [-] , P. Smolek [-] - O. Pavlas [-] , T. Mráček [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] , P. Kotlár [-] , P. Ganobjak [-] - L. Kotlár [-] , T. Kasl [-] , R. Valena [-] , P. Kadlec [-] - J. Šimek [-] , T. Kotlár [-] , R. Duspiva [-]

Místo: Stříbro. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rut Jaroslav - SVOBODA Jiří (N), KAISER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.