Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Zadní Chodov byl silný i bez jednoho hráče, v sedmi už ale strádal


Branky


0

Toto utkání bylo v mnoha ohledech unikátní. Baník přijel pouze s deseti hráči, ale dokázal Halži dlouho vzdorovat a před druhou půli držel stav nepříznivý jen o jeden gól, tedy 3:4. Všechny tři tyto branky dal obránce Adam Kurčík a všechny je dal z přímého kopu. Ve druhé půli už však nestíhal a zaměřil se především na tvrdou hru a debaty s rozhodčím, za což se dočkal hned tří červených karet a utkání dohrával v sedmi lidech. Rozhodla navíc jedna pouhá šestiminutovka ve druhé půli, během níž Halže vstřelila hned čtyři branky a bylo rozhodnuto. Větší promo k přečtení tohoto reportu snad ani fanouškům vytvořit nelze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo sedm branek, exceloval Kurčík

Na první branku se dlouho čekat nemuselo. Zadní Chodov sice vzdoroval, ale ani tak nedokázal Čechi zastavit a Karel Bauer ji v osmé minutě dostal do vedení. O chvíli později se navíc prosadil také Jan Strouhal a zdálo se, že Halže si dnes v poklidu dojde pro tři body. Ale poté se ozvaly také hosté. Domácí faulovali poblíž vápna a sudí nabídl Chodovu přímý kop. K tomu se postavil Adam Kurčík a ukázal svou bravurní techniku. Tím snížil na 1:2 a dostal Chodov opět d hry. Dlouho mu to ale nevydrželo, když po střele Karla Bauera brankáře neudržel balón a ten skluzem v souboji s obránce dopíchl do branky Jan Strouhal. Poté ale přišla opět chvíle pro Adama Kurčíka, který se postavil k další standartní situaci a opět ukázal, že to má prostě v noze. Jenže poté se opět trefila Halže. Trefil se navrátilec do sestavy René Mrenka a Chodov opět tekl o dvě branky. Jenomže v poslední minitě první půle opět měli hosté k dispozici přímý kop, opět se k němu postavil Adam Kurčík a opět nedal brankáři šanci. Nevzpomínám si, kdy nějaká fotbalová celebrita dala v jednom utkání tři gĺy z přímého kopu, vím, že Messimu se to nedávno podařilo dvakrát, ale třikrát? To už je opravdu velké umění.

Rozhodlo šest minut

Ve druhé půli ale hosté výrazně přitvrdili a začali se více zaměřovat na to, aby Halži utkání znepříjemnili a byli za to často trestání žlutými kartami. Ta měla sice více ze hry, ale nedokázala se dlouho prosadit. Až přišla před závěrečnu desetiminutovkou rohodující fáze utkání. Stačilo pouze šest minut. Nejprve se trefil už podruhé Karel Bauer a o necelou minutu déle zkompletoval hattrick Jan Strouhal. O něco málo později se po rohovém kopu ozval Lukáš Kormoč, který hlavou poslal balón jen kousek nad břevno. Ale netvralo dlouho a co nezvládl on, dokončil za něj René Mrenka. Závěr této šestiminutovky pak korunoval poslední brankou utkání Jan Korda. V závěrečné desetiminutovce totiž už branky nepadaly. Hosté totiž z utkání udělali obyčejnou frašku, když si nechali vylučovat jednoho hráče za druhým. Nejprve odešel do kabin předčasně Jan Kurčík a chvíli na to ho následoval také jeho bratr Adam. Netrvalo dlouho a druhou žlutou sklidil také Lukáš Belobrad. Více, než to, už však utkání nenabídlo, a tak divákům muslo stačit pouze jedenáct branek.  



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Lukáš Kormoš (Čechie Halže): Soupeř přijel jen v deseti lidech, ale dával nám dost zabrat. My jsme je asi docela podcenili a hodně jsme faulovali, což jim k vsítění stačilo. S utkání jsme ale spokojen, protože ve druhé polovině jsme začali hrát. V kabině jsme si něco řekli a bylo to znát. Akorát byla škoda, že oni poté polevili a spíše, než na balón se zaměřili na nás. Začali navíc mít nějaké problémy s rozhodčím a on je začal posílat předčasně do sprch.

TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - L. Kormoš [-] , T. Ježdík [-] , J. Strouhal [-] , J. Korda [-] , K. Bauer [-] , R. Mrenka [-] , D. Karmazin [-] (46. L. Lazorka [-] ) , A. Čurka [-] , K. Horák [-] , J. Typovský [-]

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - A. Kurčík [-] , M. Mazanec [-] , F. Řezábek [-] - L. Květoň [-] , J. Květoň [-] , J. Kurčík [-] , R. Mazanec [-] - L. Belobrad [-] - M. Founě [-]

ŽK: 45. T. Ježdík , 63. L. Lazorka - 12. F. Řezábek , 44. R. Mazanec , 45. J. Kurčík , 52. A. Kurčík , 52. L. Belobrad . ČK: 84. A. Kurčík , 84. J. Kurčík , 85. L. Belobrad .
Místo: Halže. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - MATOUŠEK Milan (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.