Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro přejelo Lesnou a vydráplo se na druhou příčku


Branky


0

Stříbro sice o víkendu zaváhalo, ale s ním se podobná věc povedla také hned třem ze čtyř zbývajících týmů z první pětice, takže Baník výrazně neztratil a třetí příčka mu zůstala. Ve středeční předehrávce ale celkem hladce přejel tým Lesné a po již druhé prohře Újezdu se Baník posunul v tabulce průběžného pořadí na druhou příčku, na níž ztrácí na lídra z Trpíst čtyři body. Lesné se letso překvapivě nedaří, trápí se a s tříbodovou rezervou na obou stranách se drží až na desáté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro rozhodlo už v první půli

Stříbro mělo od začátku jasně navrch a soupeře k ničemu nepouštělo. Domácí hráli velmi aktivně a bylo jen otázkou času, kdy dají první gól a v jakém tempu budou své vedení poté navyšovat. Svou převahu dokázali v první branku nakonec přetavit v patnácé minutě, když po centru Daniela Ptáka uklidil balón do síťe hlavou Tomáš Florus, posila ze stříbrnského A-týmu. O dvě minuty později už zvýšil na 2:0 Ján Balogh a bylo téměř rozhodnuto. Stříbro získalo herí pohodu a od té doby už nebylo, co řešit. V závěru první půle se ještě prosmýkl šikovně obranou Radek Šedivý, který s chladnou hlavou perfektně zakončil, jako starý mazák. O pár minut déle ještě zvýšil druhým zásahem Tomáš Florus a Baník vedl po první půli už o čtyři branky. To už bylo pro Lesnou opravdu hodně.

Baník rychle navýšil a jen podtrhl svou výhru

Ve druhé polovině na sebe nenechal Baník s brankou dlouho čekat. Pavel Smolek pátým gólem pouze podtrhl vítězství Stříbra a od té doby už se v podstatě jen dohrávalo. Stříbro polevilo a Lesná se začala alespoň trochu dostávat do hry. Většina jejích útoků a akci ale beztak nekončila ani zakončením a žádné drama tak rozhodně nehrozilo. Nejvíce se domácí musali leknout, když asi orazítkoval břevno Vasil Danko, ale na více už se Lesná nezmohla. Krásnou rybičkou pak už jen poslal balón k tyči po centru Pavel Smolek, který jen definitivně upravil podobu konečného výsledku. Utkání bylo gólově ukončeno a posledních dvacet minut už se vlastně jen v poklidu dohrávalo. Víc už ale nic.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Soupeř nás celkem překvapil, že přijel v silnější sestavě, než si ho pamatujeme z utkání na jeho půdě. Naše hra byla ale dobrá, jsem spokojen. Sešli jsme se všichni a ještě jsme si půjčili jednoho hráče z A-týmu, takže jsme to s přehledem zvládli. S tím jsme rozhodně spokojeni.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Domácí byli od samého začátku jednoznačně lepší a k ničemu nás nepouštěli. My jsme tam měli asi tři nějaké náznaky šance a jednou jsme nastřelili břevno. Jinak jsme ale celou dobu ztráceli, soupeř nás doslova přejel a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
A. Mikulovský [-] - J. Balogh [-] , A. Němec [-] - R. Šedivý [-] (64. J. Hejcman [-] ) , K. Šaman [-] , T. Florus [-] (71. P. Žíla [-] ) , J. Trnka [-] (46. J. Křelovec [-] ) , M. Petraška [-] - D. Pták [-] , Z. Slába [-] , P. Sásik [-] (46. P. Smolek [-] ) -

TJ Lesná
J. Malý [-] - R. Danko [-] (46. J. Lazorka [-] ) , R. Prexl [-] , V. Danko [-] - R. Vavřička [-] , P. Karafiát [-] , M. Baran st. [-] , V. Šesták [-] - V. Danko [-] , M. Baran ml. [-] , M. Packan [-] -

Místo: Stříbro. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petrášek Jan - VYŠÍN Marek (N), ŠESTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.