Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 13:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | IV. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kounov nastřílel Srbči šest gólů a zaslouženě vyhrál


Branky


8

Srbeč - Na podzim se domácí a hostující Kounov utkaly již jednou, kdy Srbeč těsně na hřišti Kounova vyhrála. Tentokrát byli od začátku zápasu hosté lepším týmem a naprosto po zásluze si odvezli všechny tři body po vysoké výhře, která však mohla být ještě i daleko vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kounov z několika gólových šancí udeřil pouze jednou

Od začátku zápasu byli hosté jasně lepším mužstvem, ale vázla koncovka. Hned v úvodu se před brankářem domácích objevil Mařík, ale zatím se zastřeloval a bránu minul. Totéž také bylo u pokusu Jelínka, který mířil podobně jako Mařík, vedle brány. Jelínek a Mařík měli obdobné situace o chvíli později po přihrávkách Sattlera, ale jednou zasáhl skvěle Pflégr a v druhém případě zasahovat nemusel. Poté postupovali tři hostující hráči na jediného obránce, ale situaci vůbec nezvládli a a akce skončila ofsajdem.

 

Ve 20. minutě vyvezl parádně míč od vlastního vápna Amler, narazil si s Jelínkem, ale bránu Pflégra těsně minul. Skórovat se Kounovu podařilo až ve 26. minutě, kdy zakončil samostatný únik střelou levou nohou Jelínek a prolomil střeleckou nemohoucnost hostí - 0:1. Domácí zahrozili jednou, ale kromě Schejbala přehodil jeden z hráčů i bránu. Ovšem přišla 42. minuta, kdy slabou střelu Cífky tečoval a změnil směr patou Jebbiou a brankář Schejbal byl bez šance - 1:1

To, co se hostím nepodařilo v poločasse prvním, přišlo po změně stran

Pokud si domácí mysleli, že je vyrovnání nakopne, byl opak pravdou. Za celý druhý poločas se nedostali prakticky k ohrožení brány. Skvěle hrající Kounov svého soupeře do ničeho nepustil. Navíc hosté začali přidávat góly. V 68. minutě všem utekl Mařík a podél brankáře mu nedal žádnou šanci - 1:2. Tentýž hráč si celou situaci zopakoval o sedm minut později a znovu se stejným výsledkem, svou akci zakončil opět gólově - 1:3. Do třetice utekl Mařík v 77. minutě po pravé straně, připravil lahůdku pro Sattlera, na kterého zírala už jen prázdná brána - 1:4.

 

V 80. minutě zachoval klidnou hlavu nahrávající Jelínek, který připravil míč před brankáře pro Huttra, který podél Pflégra přidal další gól hostí - 1:5. V poslední minutě podcenila domácí obrana nahrávku Doseděla, za kterou nesmyslně vyběhl domácí brankář, kterému Huttr udělal kličku, vracející se gólman Pflégr ještě stačil míč přizvednout, ale ten stejně skončil v bráně - 1:6.



Ohlasy k zápasu



FK Kounov
Petr Huttr: "Od začátku zápasu jsme byli jednoznačně lepší, ale bohužel jsme neproměnili hned několik gólových šancí. Kdybychom vedli po dvaceti minutách o tři, čtyři góly, nemohli by domácí říci ani slovo. Prokletí se podařilo prolomit až Jelínkovi, ale nedokázali jsme přidat uklidňující druhou branku. Zákonitě poté přišel trest a smolný moment, kdy jsme si slabou střelu srazili do vlastní brány a místo toho, abychom vedli v poločase o několik gólů, se šlo do kabin za stavu jedna, jedna. Naštěstí jsme po změně stran navázali na výkon z prvního poločasu a soupeře k ničemu nepustili. Trpělivou hrou jsme si opět vytvořili několik šancí, které jsme na rozdíl od poločasu prvního, již proměňovali a vstřelili pět branek, což bylo po zásluze odměněno ziskem tří bodů. Vyhráli jsme zcela zaslouženě, ale jen mě mrzí, že to nebylo ještě vyšším rozdílem, jelikož šancí bylo opravdu nespočet. Musím vyzdvihnout skvělý výkon celého týmu, který se lepší zápas od zápasu. Snad se na jaře bude moci hrát a budeme předvádět výkony, jako v posledních dvou zápasech."



Sestavy


TJ Sokol Srbeč
V. Pflégr [-] - J. Brož [-] (46. T. Jung [-] ) , D. Duong [-] , T. Sova [-] (56. K. Dulovec [-] ) , L. Voborník [-] , M. Cífka [-] , J. Eberle [-] (56. . Veselý [-] ) , P. Procházka [-] (68. J. Hoffmann [-] ) , J. Klouda [-] , J. Vitner [-] (68. M. Hamáček [-] ) , P. Pyták [-]

FK Kounov
L. Schejbal [-] - H. Jebbiou [-] , J. Fejfar [-] , J. Hudec [-] - R. Sattler [-] , M. Hájek [-] (78. D. Nejedlý [-] ) , J. Hubička [-] , V. Šponiar [-] (82. P. Hlaváček [-] ) - J. Mařík [-] (78. P. Huttr [-] ) , J. Jelínek [-] (82. M. Doseděl [-] ) - M. Amler [-] (65. D. Pechouš [-] )

ŽK: 18. J. Brož - 78. J. Fejfar .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 09:45

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Šanov 10 39:10 25
2 Sokol Kroučová 10 36:14 23
3 Sokol Petrohrad 10 46:15 22
4 SK Senomaty B 10 43:21 18
5 TJ Roztoky B 10 25:32 12
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jiří Masopust 15
2 Martin Tauš 12
3 Luboš Šika 11
4 Jaroslav Škuthan 10
5 Tobiáš Mudra 7
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Čech 29 80,6% 5
2 Václav Jelínek 28 70,0% 5
3 Jaroslav Bureš 26 65,0% 1
4 Bedřich Bočánek 16 66,7% 1
5 Ladislav Rác 12 75,0% 1
Zobrazit celou tabulku