Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 13:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šanov kolektivním a bojovným výkonem udolal Petrohrad


Branky


24. I. Takács , 62. P. Komárek , 75. P. Komárek , 89. J. Sýkora - 28. A. Jurča , 51. K. Pros , 65. K. Pros
21

Zajímavý duel se dal očekávat od střetnutí Šanova s Petrohradem. Domácí se jeví jako velmi silný postupující celek z nižší soutěže a v rakovnické trojce si dělají dobré jméno. Petrohrad v tomto zápase neměl daleko k bodovému zisku, minutu před koncem ale rozhodl o vítězství domácích probuzený střelec Jonáš Sýkora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrohrad rychle srovnal

Fotbalově to pro domácí nebylo ono, toho mohl a chtěl Petrohrad využít. jako první se z branky radovali ale domácí. Ve 24. minutě obdržel dlouhý míč za obranu Takács a lobem překonal Rüthera - 1:0. Hostující Sokol ale přispěchal s rychlou odpovědí, když srovnal nejmladší hráč v základní sestavě Petrohradu, a to Jurča - 1:1. Necelých šest desítek příchozích příznivců se další branky v prvním poločase nedočkalo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Probuzený střelec rozhodl

Druhý poločas byl na góly bohatší. Lépe do něj vstoupil hostující Sokol, který svou aktivitou vytěžil vedoucí branku, o kterou se zasloužil tahoun Pros - 1:2. Po hodině hry ale bylo znovu srovnáno, tentokrát museli dotahovat domácí. Hlavou se trefil Komárek - 2:2. O tom, že chce Petrohrad urvat všechny body na svou stranu, přesvědčil svou druhou brankou v utkání Pros - 2:3. Sokol si tak vzal vedení velmi rychlé zpátky, stála před ním ale ještě necelá půl hodina proti bojovně hrajícímu soupeři.

 

Velmi dobrý zápas odehrál Komárek, který se zasloužil svým druhým gólem znovu o vyrovnání - 3:3. Zápas pomalu, ale jistě, mířil do svého konce a body pořád visely ve vzduchu. O tom, kdo je získá, rozhodovala poslední čtvrt hodina. Už se zdálo, že se příchozí fanoušci dočkají při nedělním odpoledni penaltového rozstřelu. Proti byl ale minutu před koncem Jonáš Sýkora, který se dostal na hranice šestnáctky k odraženému míči a rozhodl přesnou střelou o vítězi - 4:3. Pro hosty velmi hořký konec, v zápase by si zasloužili bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Šanov
Jonáš Sýkora, záložník: S Petrohradem jsme chtěli získat tři body a to se nám povedlo. Výkon nebyl úplně nejlepší z fotbalového pohledu, ale vše jsme nahradili bojovnosti a týmovým duchem. Tři body pro nás jsou hodně důležité a zatím předvádime celé soutěži, že nejsme špatný tým. Kluky chci pochválit za bojovnost a nasazení.




Sestavy


TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - P. Beneš [-] (68. D. Sklenička [-] ) , J. Sýkora [-] , J. Cír [-] (68. R. Proškovský [-] ) , J. Staněk [-] - I. Takács [-] , O. Wachtel [-] (46. L. Šika [-] ) , P. Komárek [-] - M. Malík [-] (75. J. Šiler [-] ) , J. Sýkora [-] , M. Dyršmíd [-] (46. M. Blecha [-] ) -

Sokol Petrohrad
F. Rüther [-] - M. Šiška [-] , L. Winterblum [-] (68. D. Bláha [-] ) , T. Halámek [-] , L. Halámek [-] - A. Jurča [-] , K. Tesař [-] , L. Fořt [-] (80. J. Domabyl [-] ) , M. Ibl [-] - P. Míček [-] (29. D. Kunc [-] ) , K. Pros [-] -

ŽK: 73. M. Blecha , 73. J. Sýkora - 18. P. Míček , 88. F. Rüther .
Hráči zápasu: J. Sýkora , P. Komárek - K. Pros .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Brejník Aleš - ŠEFARA Milan, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jen tip.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích