Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 13:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólová show v Janově, padlo čtrnáct branek!


20

Na půdu jednoho z aspirantů na postup do vyšší soutěže zajížděly Slabce. Už před zápasem bylo jasné, že hostující celek nečeká nic jednoduchého. Po nepříliš povedeném zápase v Pavlíkově se chtěli domácí vytáhnout a podařilo se jim to více než dobře! Vysoké vítězství Janova je toho krásným příkladem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janov na nic nečekal

Janov chtěl po nepovedeném zápase s Pavlíkovem vstoupit do utkání s nasazením a chutí. Nunto říci, že se to domácím podařilo a hned v 7. minutě se po střele bodlem Bečiroviče zpoza vápna mohli radovat - 1:0. Začátek zápasu byl velmi bohatý na góly. Po třech minutách se po centru M. Bradáče prosadil Konvalinka - 2:0. Domácí udeřili zakrátko potřetí a se Slabcemi to nevypadalo vůbec dobře. Těžko říci, jestli chtěl Kloub centrovat nebo zakončovat, každopádně se míč snesl až za záda slabeckého brankáře - 3:0.

 

Slabce se ale nevzdaly a ihned se dostaly zpět do zápasu. Propadlý míč v domácí šestnáctce našel Konopásek a snížil - 3:1. Je to neuvěřitelné, ale běžela 17. minuta a skóre se znovu změnilo! Svůj samostatný nájezd proměnil M. Bradáč - 4:1. Vzhledem k dosavadnímu průběhu by se dalo říci, že nyní nastal s góly klid. Na další museli příchozí diváci čekat "dlouhých" deset minut. Znovu to byl M. Bradáč, který využil své rychlosti, utekl slabecké obraně a připsal si druhou branku - 5:1.

 

Sokol strhl pozornost na svou stranu, navýšil vedení, ale Slabce to stále nevzdávaly a došly si pro korigující branku. Mladík Lev ukazuje, že je slabeckým příslibem do budoucna a nejen v tomto zápase. Za své výkony byl nyní odměněn brankou, když utekl domácí defenzivě a překonal Zusku - 5:2. Běžela 40. minuta a domácí obecenstvo se dočkalo hattricku. Kail naservíroval M. Bradáčovi přihrávku před prázdnou branku a pro janovského snajpra nebyl problém rozvlnit síť - 6:2. Do kabiny si ještě vybral slabší chvilku brankář Lev, který neodhadl let míče a konečný poločasový stav stanovil Kail - 7:2.

Deset bylo málo

Snový nástup jako v prvním poločase se nekonal. Kail to zkoušel z dálky, ale zařízení netrefil. Frühauf na své gólové žně také nenavázal a vůbec v tomto zápase vyšel gólově naprázdno. Že ani janovská obrana není bezchybná se ukázalo krátce před hodinou hry. A znovu to byl mladík Lev, který domácí zaváhání dokázal přetavit v branku - 7:3. Slabce se stále snažily o změnu skóre, ale celkový rozdíl byl v jejich prospěch velmi nepříznivý.

 

Na další branku si namlsaní fans museli počkat až do 75. minuty. Z dálky napřáhl Kinter a mířil přesně - 8:3. Osmá branka domácí nakopla k dalším. Po chvilce se mezi střelce zapsal také Konvalinka - 9:3. Po kombinace Bečiroviče, Kaila a M. Bradáče se prosadil prvně jmenovaný, který vyslyšel volání o branku číslo deset - 10:3. Pomyslný hřebíček do rakve zaklepal přímým kopem do šibenice Kail a přibalil tak Slabeckým na dalekou cestu domů krásný gól z přímého kopu - 11:3.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Zápas nám vyšel tak, jak jsme chtěli. Od začátku jsme byli aktivní a ujali se režie hry. Museli jsme napravit zaváhání proti Pavlíkovu a to se povedlo. Pořád je ale co zlepšovat.




Sestavy


Sokol Janov
V. Zuska [-] - M. Bradáč [-] , R. Konvalinka [-] , J. Kloub [-] (46. J. Koukal [-] ) , J. Koukal [-] (46. J. Vomastek [-] ) , J. Kail [-] , J. Bečirovič [-] , M. Dohnal [-] , V. Kinter [-] , O. Frühauf [-] (81. A. Šiler [-] ) , J. Linc [-] (70. M. Marhevský [-] )

TJ Slabce
T. Lev [-] - M. Švarc [-] (82. T. Halada [-] ) , M. Votava [-] , T. Lev [-] , T. Fencl [-] , O. Šperl [-] , P. Holý [-] , R. Vejtasa [-] , M. Konopásek [-] , F. Hůla [-] , M. Vaněk [-]

ŽK: 33. M. Votava .
Hráči zápasu: M. Bradáč , J. Bečirovič , J. Kloub .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: TÝČE Jiří - BENDA Milan (N), DOHNAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

domácí jsou jasná jednička

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Janov napraví zaváhání z Pavlíkova a se Slabcemi nebude mít problém.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích