P. John 37. (p.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice doplatila na neproměněné šance, Roztoky pokračují na vítězné vlně


Branky


37. P. John (p.) - 8. M. Čermák , 11. M. Pudil
17

Neproměňování šancí stojí hodně týmů body. Své o tom ví i v Jesenice, kde právě na tento handicap svěřenci Ivo Kapouna nyní doplatili. Zápas s Roztoky jim utekl hned na začátku, a tak domácí museli dohánět. Přežili penaltu soupeře, sami z pokutového kopu snížili a ve druhém poločase soupeře zatlačili. Na kýžené body ale nedosáhly, tým od Berounky si připsal další výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta na obou stranách

Začátek zápasu měl svého pana. Tím byli hosté, kteří šli ihned v 8. minutě povedenou střelou Čermáka zpoza vápna do vedení - 0:1. Na špílmachra Roztok navázal o tři minuty později přesnou dorážkou Pudil - 0:2. Byl to znovu Čermák, který mohl po půl hodině hry vedení navýšit, ale nabídnutou penaltu napálil do tyče. Domácí se vrátili do utkání hned z protiútoku, po kterém následovala penalta i na druhé straně. K té se postavil kapitán P. John a byl úspěšný - 1:2. Roztoky mohly v kabině litovat neproměněné penalty, jejich vedení by bylo o to příjemnější, takto dovolily domácím návrat do utkání.

Jesenice trefovala brankové konstrukce

Druhý poločas nabídl opačný vývoj zápasu než první dějství. Byli to domácí, kteří se koncem první půle dostávali více a více do hry, na což nyní navázali. Roztoky, které zajížděly na kvalitní hřiště Jesenice ve velmi okleštěné sestavě, hrály druhé housle a přežívaly šanci za šancí. A to také díky skvělým zákrokům Vrábíka. Zbytek šancí Jesenice dostatečně vystihuje hodnocení trenéra domácích. „Kdyby se hrálo na břevna a tyče, tak jsme v okrese první“, nebál se s nadsázkou konstatovat Ivo Kapoun. Právě brankové konstrukce zachránily Roztoky, které se radovaly z velmi vydřených tří bodů. V závěru utkání uviděl druhou žlutou ještě Pudil, výsledek to ale nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Ivo Kapoun, trenér: U nás opět třetí zápas, kdy dostaneme v prvních patnácti minutách dva góly, poté se to špatné otáčí. Vedení soupeře jsme doháněli, ve druhém poločase se ale hrálo na jednu branku. Soupeře podržel brankář ve třech tutovkách. Kdyby se hrálo na břevna a tyče, tak jsme v okrese první. Do poslední minuty jsme dřeli, klukům patří pochvala za kolektivní výkon.

TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: Bez osmi hráčů základní sestavy jsem neočekával žádné zázraky a musím jen smeknout pomyslný klobouk před klukama, co byli na hřišti. Povedl se nám začátek a vedli jsme o dva góly. K tomu jsme kopali penaltu, která bohužel šla do tyče a z protiútoku se kopala penalta na druhé straně. Druhý poločas jsme přežili s velkým štěstím, když nás čtyřikrát zachránila branková konstrukce. Za bojovnost a první poločas jsme si nějaký ten bod určitě zasloužili.



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - J. Pfejfer [-] (75. T. Tatzauer [-] ) , V. Fiala [-] , D. Jeníček [-] , M. Pacourek [-] , D. Kapoun [-] , J. Mutínský [-] , E. Lukmanov [-] (58. F. Moučka [-] ) , Z. Fiala [-] , D. Brda [-] , P. John [-]

TJ Roztoky
M. Vrábík [-] - M. Čermák [-] , J. Kněžík [-] , Z. Špimr [-] , M. Pudil [-] , V. Hladík [-] (58. J. Bendl [-] ) , T. Krůta [-] , P. Hruška [-] (65. M. Farkas [-] ) , M. Čermák [-] , K. Konopásek [-] , V. Hlavatý [-]

ŽK: 10. D. Brda , 86. Z. Fiala - 28. M. Pudil . ČK: 90. M. Pudil .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: TICHÝ Martin - KALAJ René (N), JELÍNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů