2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky přišly o dvougólový náskok v poslední desetiminutovce


Branky


17

O tom, že se fotbal musí hrát celých devadesát minut na sto procent, se přesvědčili fotbalisté Roztok, kteří na svém menším hřišti přivítali Lužnou. Hostující celek musel dohánět dvougólové manko z první půle. Už se zdálo, že domácí zápas dotáhnout do vítězného konce. Poslední desetiminutovka pro ně byla noční můrou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok

První poločas patřil domácím. Lužné se nedařilo, vázla kombinace a Gloser neměl moc práce. Naopak Roztoky na nic nečekaly, silného soupeře se nezalekly a kontrolovaly hru. Odměnou jim byla vedoucí branka. Čermák vystihl špatnou rozehrávku, namířil si to do vápna a přesnou střelou k tyči otevřel gólový účet - 1:0. Do kabin se domácí trefili ještě jednou. Ve 44. minutě nabídla nedůsledná defenziva hostí prostor na hranici vápna Číhařovi a ten střelou k tyči ukončil úvodní dějství - 2:0.

Krutá desetiminutovka

I do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně a kontrolovali hru. Vedení mohlo být navýšeno, ale Hruška proti Kopřivovi neuspěl. Při jeho druhé příležitosti zastavilo střelecký pokus břevno. Ani Číhařova střela zpoza vápna v brance neskončila, zastavila ji tyč. Lužná tyto gólovky přečkala, postupem času se rozkoukávala a dostávala se do zápasu. Roztoky začaly pociťovat fyzickou újmu, což byla voda na luženský mlýn.

 

Zápas se přesunul do své poslední desetiminutové části. Lužné se podařila na levé straně kombinační akce. A. Špička centrovaným míčem našel hlavu Vejvody a ten vrátil Spartu do zápasu - 2:1. Domácí chtěli zápas dotáhnout do vítězného konce, ale minuty utíkaly příliš pomalu. V samém závěru přišla vydařená luženská akce na pravé straně. Vejvoda našel nádhernou přihrávkou Pokorného, který jen doklepl míč za Glosera - 2:2. Proti jeho střele se pokoušel zasáhnout ještě Masarovíč, který míč možná tečoval, ale branka zůstala připsána luženskému hráči.

 

Roztoky tak hrubě nezvládly závěr zápasu a obdržely nováčkovskou lekci. Lužná si navíc připsala další vyrovnání za pět dvanáct, neboť i v minulém kole se Mšecí vsítila vyrovnávací branku v poslední možné chvilce. A stejně jako týden minulý, tak i nyní se penaltové štěstí usmálo na luženské hráče, kteří berou znovu dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: Tentokrat se nám podařilo jít do vedeni a do 70. minuty jsme celkem kontrolovali hru a zaslouženě vedli o dvě branky. Pak nás hosté zatlačili a trochu nám docházel dech. Bohužel jsme opět neproměnili další šance a v posledních deseti minutách přišel krutý trest. Závěr nám nevyšel, a to hlavně po taktické stránce. Penalty jsou bohužel už potom loterie.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: V prvním poločase jsme nehráli dobrý fotbal. Bylo hodně ztrát míčů a vázla nám kombinace. Taky jsme po dvou chybách v obraně domácím nabídli dvoubrankové vedení. Po změně stran jsme se hnali za vyrovnánim, což se nám taky povedlo a zaslouženě jsme po výkonu ve druhé půli vyrovnali. Potřetí za sebou jsme zvládli penaltový rozstřel, a tak bereme bonusový bod navíc.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Gloser [-] - J. Číhař [-] (80. K. Sklenička [-] ) , O. Čumpelík [-] (71. M. Pudil [-] ) , M. Kaplan [-] , P. Hruška [-] (84. J. Horáček [-] ) , M. Čermák [-] , M. Merhaut [-] , D. Vejvoda [-] , J. Texl [-] , Š. Masarovič [-] , Z. Špimr [-]

TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - J. Vejvoda [-] , A. Špička [-] , J. Staněk [-] , R. Šnajdr [-] , R. Pokorný [-] , P. Mezei [-] , D. Kopernický [-] , F. Hornof [-] , R. Grill [-] , M. Cibulka [-]

ŽK: 31. Z. Špimr , 55. J. Číhař , 59. D. Vejvoda , 70. J. Texl - 55. R. Grill , 80. A. Špička .
Hráči zápasu: M. Čermák - J. Vejvoda , R. Pokorný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kindl Adam - ZOUFALÝ David, VOKOUN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Lužná bude namlsaná po penaltovém vítězství v prvním kole a bude bodovat za tři. Nějaký ten gól jí tam spadne a obranu uřídí dirigent Polák, který je podle mě nejlepší posilou letních okresních přestupů.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Na tenhle zápas jsem hodně zvědav. Lužná bude letos hodně silná, ale přesvědčil jsem se, že Roztoky můžou doma trápit každého soupeře. Zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů