Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody u Berounky


Branky


10

Nováček soutěže z Roztok přivítal na svém hřišti řevničovskou Spartu. Domácí dali hned najevo, že na menším hřišti se každému soupeři nebude hrát vůbec lehce. Do poslední minuty bylo oč hrát, nakonec se radoval soupeř z Řevničova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faktor Bohatý

Od začátku utkání se hrálo ve vysokém tempu, kdy se domácí snažili ztížit hru Řevničovu převážně nakopávanými míči za obranu a hostům to od začátku dělalo potíže. Efektivnější však byli hosté. Z první střely na bránu se po přihrávce Husáka přesně k tyči prosadil Kapr - 0:1. Na tento gól však rychle odpověděl Číhař přesnou střelou po přihrávce do vápna - 1:1. Ve 30. minutě přišel na hřiště Bohatý a hned po sedmi minutách pobytu vstřelil branku po výborném brejku, kdy mu po sto metrovém sprintu předal na vápně míč F. Skoupý a z první mířil přesně k tyči - 1:2. Následně se Řevničovu povedl ještě jeden roh, kdy se nádhernou hlavičkou prosadil L. Skoupý a šlo se do kabin - 1:3.

Nováček padl

Po přestávce se přiostřilo a začal boj o každý míč. Po faulu před vápnem se po přímém kopu prosadil opět Číhař nádherně do šibenice - 2:3. Netrvalo však dlouho a po přímém kopu se prosadil i hostující celek. Krásnou střelou pod břevno se prezentoval Bohatý - 2:4. Roztoky ale následně korigovaly zásluhou Špimra po rohovém kopu - 3:4. Ve hře byly stále všechny body, ale domácí museli dohrávat bez vyloučeného Špimra, který po zákroku na Fujeru viděl druhou žlutou kartu. Další branka už nepadla, a tak se nováček soutěže musel smířit s prohrou. V závěru neměl ale vůbec daleko k vyrovnání, závar ve vlastní šestnáctce ale Sparta přečkala.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: Prvních dvacet minut jsme byli lepším týmem, ale bohužel jsme zahodili tři tutovky a obdrželi gól. Poté se hra vyrovnala a podařilo se i nám vyrovnat. Bohužel po dalších dvou chybách byl poločas 1:3. Ve druhé půli jsme šli minimálně za vyrovnáním, ale bohuzel z ojedinělé standardky jsme opět inkasovali. Minimálně bod by byl spravedlivý vzhledem k průběhu. Některým hráčům tento zápas vůbec nesedl, a tak budeme chtít vyhrát příští týden.

SK Sparta Řevničov
Pavel Bohatý, útočník: Od začátku bylo jasné, že to bude složité utkání a věřím, že každému soupeři se v Roztokách bude hrát těžko. Myslím si ale, že jsme měli více vyložených šanci a když se k tomu připočetlo kousek štěstí při nepříjemných závarech od domácích, tak si vezeme zaslouženě tři body.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Gloser [-] - J. Číhař [-] , O. Čumpelík [-] , M. Kaplan [-] , P. Hruška [-] , M. Čermák [-] , D. Vejvoda [-] (50. A. Ejem [-] ) , M. Merhaut [-] , J. Texl [-] , Š. Masarovič [-] (59. M. Pudil [-] ) , Z. Špimr [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Pedál [-] , J. Murčo [-] , L. Vait [-] , M. Tóth [-] - J. Husák [-] (82. P. Matějka [-] ) , L. Skoupý [-] , F. Skoupý [-] - V. Kapr [-] , J. Fujera [-] (90. J. Urbanovič [-] ) - L. Přibyl [-] (30. P. Bohatý [-] )

ŽK: 47. J. Texl , 49. Z. Špimr - 49. M. Pedál , 64. V. Kapr , 66. L. Vait . ČK: 90. Z. Špimr .
Hráči zápasu: M. Čermák , J. Číhař - J. Peterka , P. Bohatý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TOUŠ Jakub (N), BENEŠ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů