4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zadní Chodov dorazil do Stříbra s defenzivní taktikou a dostal "jen" čtyři branky


Branky


0

Zadní Chodv si před utkáním nejspíš mnoho planých nadějí nedělal, a tak dorazil na hřiště lídra jen s tím, že chce odjet s, co nejlepším výsledkem, ale nikoli s ostudou. A to se myslím podařilo. Po první polovině to bylo stále 0:0 a i když ve druhé čtyřikrát inkasoval, tak to rozodně není tak ktastrofické, jako to být mohlo. Na body tedy sice nedosáhl, ale odjet mohl se ctí. A celkem spokojené bude jistě také Stříbro, které získalo další tři body a skvěle tak využilo zaváhání Trpíst, Lázní a Třemešné a navíc i volna Halže. Jeho náskok a jistota postupu jsou každým kolem výraznější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro měla jasně navrch, ale branky nepadaly

Už od začátku bylo jasně patrné, který z týmů je na hřišti jasným favoritem. Stříbro si hrálo své, soupeře přehrávalo po všech směrech a vystavovalo ho pod obrovský tlak. Chodvo nedostal žádný prostor a prakticky celá první polovina se odehrála na jeho polovině. Stříbro si vytvářelo jednu šanci za druhou, ale nedařilo se mu v koncovce a jeho tlak postupně slábl, takže se stalo to, že se do šaten nakonec, i přes mnoho šancí Baníku, odcházelo za vyrovnaného stavu 0:0, o kterém se Chodvou možná ani nesnilo.

Ve druhé části už Chodov nedostal šanci, pobavil však zajímavou kuriozitou

Ve druhé polovině utkání se obraz hry ani trochu nezměnil, i když vlastně ano, tentorkát už padaly konečně branky, které připravily Baník Zadní Chodov o naději na body. Už ve třiapadesáté minutě se povedlo zakončit parádní ranou z voleje centr na zadí tyč Janu Trnkovi a síť se vlnila poprvé. Poté se ale Baník opět trochu trápil, avšak nakonec našel pro míč cestu do sítě i podruhé, když patnáct minut před koncem prostřelil brankáře z mlaého vápna Martin Charvát, který tak svou trefou definitivně rozhodl. Výhru Stříbra ale v závěru ještě pro jistotu pojistil Karel Šaman, který uklidil bez problémů do branky přesnou přihrávku Alexandra Němce. A v úplně poslední minutě se pak hráči hostů rozhodli, že budou chtít dát gól ze standartní situace, a tak se do vápna vydal i brankář Chodova, jenmože hosté míč ztratili a už se nestihli vrátit, takže si hráči Baníku Stříbro s balónem trochu pohráli a do prázdné branky mohl zakončovat Michal Petraška, který tak napsal za zápasem definitivní tečku.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Utkání probíhalo v naší režii, soupeře jsme celý zápas přehrávali a měli vše pod kontrolou. Akorát jsme se trochu trápili v koncovce, což byla velká škoda zejména v první půli, ve které jsme mohli klidně rozhodnout, ale nedali jsme jediný gól. Ve druhé půli jsme mohli mít už klid, ale takhle jsme museli pořád hrát naplno. Soupeře jsme ale k ničemu nepustili a zápas jsme si ohlídali.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: My jsme hráli špatně a soupeř byl jednoduše lepší. Jen jsme se bránili a doufali jsme, že nedostaneme moc branek a neodjedeme s ostudou.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
O. Pavlas [-] - J. Balogh [-] , A. Němec [-] , K. Šaman [-] - M. Charvát [-] , R. Šedivý [-] , D. Pták [-] (60. P. Smolek [-] ) , M. Petraška [-] - - A. Šimek [-] , Z. Slába [-] (85. P. Sásik [-] ) , P. Žíla [-] (46. J. Trnka [-] )

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] , J. Zajíček [-] (34. J. Kurčík [-] ) , J. Nejedlý [-] , P. Lukáš [-] , E. Pikl [-] (60. M. Danko [-] ) , F. Richtarík [-] , R. Földési [-] , F. Řezábek [-] (25. J. Sibal [-] ) , V. Skura [-] (70. J. Květoň [-] ) , T. Sádlík [-] , M. Founě [-]

ŽK: 74. J. Kurčík .
Místo: Stříbro. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - HONZÍK Michal (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.