M. Klička 60. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany uspěly v Jestřábce


Branky


60. M. Klička (p.) - 54. A. Dostál , 69. A. Dostál
17

Napínavé derby rozhodly branky ve druhém dějství. A protože krakovanský Aleš Dostál se trefil hned dvakrát, odvážejí hosté všechny tři body.

 

Na zápase fotil Ilja Hubálek, děkujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná šance první půle neskončila gólem

Derby mezi domácí Jestřábkou a hosty z nedalekých Krakovan přálo počasí, krásné sluníčko, jen vítr trochu silnější. Domácí tým měl malinko problémy se sestavou, což dobře věděl soupeř. "Málek je zraněný a Filip Krajíček má svatbu", uvedl Jan Špinka.

 

První poločas byl vyrovnaný, ale příliš fotbalové krásy nenabídl. Spousta nepřesností byla příčinou jediné gólové šance, kterou si připravili hosté. Trojan našel v šestnáctce Špinku, ale jeho zakončení vyrazil Jansa a stejným skokem zabránil ve skórování i dorážejícímu Dostálovi.

 

A protože Jestřábka se na dostřel Douděrovy brány dostávala jen sporadicky, vyšel z toho bezbrankový stav první půle.

 

 

 

Diváci se dočkali gólů

Druhý poločas začal ve větším tempu. Nejspíš byly v kabinách drobné bouřky a hráči začali makat. Zdálo se, že mírně navrch mají domácí, ale gól padl na druhé straně. Po pohledné akci střelu Kutila vyráží Jansa přímo k Alešovi Dostálovi, který míč neomylně posílá k tyči - 0:1.

 

Domácí tým musel ještě přidat. Mladičký Rezler nedosáhl na brankové čáře o milimetry na míč, který prošel malým vápnem. Ale v šedesáté minutě zahrál v šestnáctce Tlučhoř rukou a Miloslav Klička se z penalty nemýlí - 1:1.

 

O devět minut později strhává vedení na stranu Krakovan opět Aleš Dostál. Přímý kop do šestnáctky dává Špinka patou do břevna a odražený míč dostává hlavou do sítě šťastný střelec - 1:2.

 

Jestřábka otevřela hru, do konce zbývalo dvacet minut. Slibné příležitosti byly, v největší měl "Pirlo" Mojžíš míč na dlouhou nohu. Otevřená obrana byla naopak příležitostí pro brejky hostů. Samostatný průnik Chvojky vychytal nadvakrát Jansa. Po faulu na Dostála kopali hosté dokonce penaltu. Rozhodnout mohl Dostál, ale poslal míč mimo tyče. "Nechtěl platit za hattrick, tak to raději zakopl", smál se po utkání Jan Špinka.

 

A protože závěrečný tlak Jestřabí Lhoty vyrovnání nepřinesl, tak si hosté odvážejí po férově hraném utkání všechny body.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, trenér: Mrzí mě ztráta bodů, ale kluci bojovali. Někteří odehráli ještě předzápas za béčko, únava byla znát, jen "Robocop" David Kubánek by mohl hrát klidně ještě jeden zápas. Doufám, že na příští utkání dáme mužstvo dohromady a naladíme se na vítěznou notičku.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Tentokrát derby moc fotbalového veselí nepřineslo. Nám nešla vůbec rozehrávka a všechny míče nám odskakovaly. Skovávali jsme se za hráče a nedej bože abychom museli běhat. Soupeř byl také unavený, protože čtyři hráči hráli předzápas za béčko. Na držení míče byla lepší Jestřábka a my zase měli víc šancí. Body jsou naše a to se z venku cení. S Jestřábkou máme výborné vztahy a bylo to v přátelském duchu. Teď nás čekají doma Pečky a uvidíme, jak nám to půjde bez našich výborných fanoušků.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
P. Jansa [-] - F. Čáslavský [-] , J. Hron [-] , S. Mojžíš [-] , M. Klička [-] , J. Rezler [-] , M. Mikeš [-] , A. Krupka [-] , L. Týma [-] , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , O. Černý [-] , L. Tlučhoř [-] - P. Kozel [-] , D. Chvojka [-] , J. Olexa [-] (46. O. Beneš [-] ) , Z. Vodvářka [-] - J. Špinka [-] , A. Dostál [-] - M. Věříš [-]

ŽK: 87. P. Kesner - 60. L. Tlučhoř , 75. J. Špinka , 90. A. Dostál .
Hráči zápasu: M. Klička - A. Dostál , L. Tlučhoř .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOLENEC Tomáš - NEUBERT Josef (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Krakovany loni jediným gólem obraly Jestřábku o body. Letos oba týmy válí a bitva bude jistě tuhá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích