2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky ztratily v poslední minutě dva body


Branky


17

Dramatický zápas dotáhl do penalt Martin Beníšek proměněným pokutovým kopem v poslední minutě. A euforii dotáhly Libodřice až ke dvěma bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strejček šokoval Pečecké

Zajímavé utkání sliboval střet domácího týmu Červených Peček s důraznými hosty z Libodřic. A zajímavost zápasu podtrhla rychlá branka už ve druhé minutě, když povedenou přihrávku Dittricha dostal za záda Linharta Daniel Strejček - 0:1.

 

V dalším průběhu první půle se ale hostům často ke gólovým šancím dostávat nedařilo. Jejich akce většinou končily před hranicí velkého čtverce a Linhart příliš práce neměl. Naopak aktivní domácí zaměstnávali libodřickou obranu více a nutili ji k chybám. Po první minele Skočdopoleho ještě ani Rauch ani Carda zakončit přesně nedokázali, ale když ve dvacáté minutě zachytil Rauch nepřesnou rozehrávku, našel před bránou volného Jaroslava Svobodu, který přes padajícího gólmana vyrovnal stav - 1:1.

 

Další chybu libodřické obrany nepotrestal Carda a fotbal se ze hřiště pomaličku vytratil. A tak zajímavé byly pouze standardní situace. Série tří rohových kopů Libodřic vyústila v zakončení Němce, ale trefil jen dobře postaveného Linharta.

 

Na straně druhé dva trestné kopy, z nichž první poslal Bílý málem až přes ochrannou síť a druhý zahrál Svoboda přesně doprostřed brány, kde byl připravený Skočdopole.

 

 

Beníšek vyrovnal v poslední minutě z penalty

Druhý poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Hosté usilovali o body, ale jejich akce postrádaly nápad a končily nepřesnostmi. Domácí důsledně bránili a sázeli na brejky. Však Šafránek se Svobodou předvedli několik běžeckých soubojů. V prvním vyhrál libodřický stoper, ve druhém pečecký forward, ale jeho zakončení dokázal Skočdopole vykopnout nohou.

 

Třetí sprint od půlky hřiště ale už Jaroslav Svoboda zakončil přesně k tyči - 2:1. Jednogólové manko ale strhlo hosty k ještě větší snaze. Zavřeli domácí před jejich bránou. Deset minut před koncem poslali hosté na hrot Lance a přestavěli hru na tři obránce.

 

Poslední minuta, poslední nákop Beníška z poloviny hřiště. Závar v šestnáctce, Pečení zahráli rukou a penalta. Za nemístné komentování rozhodčího si paradoxně v tuto chvíli vysloužil druhou žlutou Dittrich, ale i přes vypjatou chvíli Martin Beníšek zakončil pokutový kop přesně - 2:2.

 

Rozhodčí píská konec, k zemi se kácí hostující brankář. "Má dlouhodobé problémy s kolenem a nechtělo mu zaskočit", vysvětlil Adam Baško.

Dva domácí hráči neuspěli

Skočdopole se dal dohromady a pajdající odchytal penalty. Ještě před samotnou exekucí došlo na střídačce domácích ke strkanici, kdy si hráči Peček mezi sebou vysvětlovali poslední okamžiky zápasu. Asi je to rozhodilo dost, když nejprve ve třetí sérii Eszenyi kopl míč laxně a Skočdopole míč vyrazil a v poslední sérii Fedor mířil mimo tyče. Hosté proměnili všechno a spokojeně odváží dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hrající trenér: Nezasloužili jsme si prohrát vzhledem k sestavě, v jaké jsme museli nastoupit. Omluvili se Podnecký a Zientek a tím se nám rozpadl střed hřiště. Zakomponovali jsme do sestavy tři dorostence a Rauch šel po zranění hned do základu. V první půli jsme se více sehrávali, ale v druhé po prostřídání a upravení taktiky jsme soupeře k vážnému ohrožení nepustili. Až na tu nešťastnou devadesátou minutu, kdy Bulíř sice v tísni, ale zbytečně zahrál rukou. Jasná, ale zcela zbytečná penalta. I dva body by pro nás dnes byly málo.

FK Libodřice
Adam Baško, trenér: Ve druhé minutě jsme vedli po brance Strejčka po krásné přihrávce Dittricha.  Bohužel to byl za celý zápas náš jediný fotbalový moment, který by stál za koment. Byl to náš nejhorší výkon pod mým vedením a domácí si zasloužili více bodů než my! Doufám, že takovýhle výkon už nikdy nezopakujeme, zvlášť když trénujeme a chodí nás dost. Což každý trenér říci nemůže. Je potřeba přenést ty super věci z tréninku do zápasu a potom budeme vítězit.



Sestavy


FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - J. Kaftan [-] (46. L. Fedor [-] ) , D. Klas [-] , M. Carda [-] (83. J. Eszenyi [-] ) , M. Rauch [-] , M. Vondráček [-] , M. Převrátil [-] (46. J. Chochola [-] ) , J. Kubelka [-] (46. D. Zákoucký [-] ) , M. Bílý [-] , Z. Bulíř [-] , J. Svoboda [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - T. Němec [-] , F. Krejčí [-] (80. L. Lanc [-] ) , F. Šafránek [-] , V. Patočka [-] , L. Pohanka [-] , D. Strejček [-] , J. Košík [-] , M. Hovorka [-] , V. Dittrich [-] , M. Beníšek [-]

ŽK: 23. M. Vondráček , 51. L. Fedor , 90. I. Linhart - 22. V. Dittrich , 51. F. Krejčí , 60. T. Němec . ČK: 90. V. Dittrich .
Hráči zápasu: D. Klas , M. Vondráček , J. Svoboda - M. Beníšek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VLK Karel - POSPÍŠIL Pavel (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Před rokem si Libodřice odvezly dva body, letos budou chtít jistě tři. Ale domácí jsou namlsaní minulou výhrou v Bečvárech a body v tabulce pravdy je potřeba potvrdit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů