0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz opět vyšla bodově naprázdno


Branky


19

Ani po šesti kolech se hráči Tuchoraze nedočkali tříbodového zisku, protože na domácím hřišti podlehli Štítarskému SK 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba chtěli bodovat

Týmy ze dna tabulky se představily na hřišti v Tuchorazi, kde místní hostili Štítarský SK. Dal se očekávat nápor domácích, kteří by rádi konečně v ročníku získali první body. "V dnešním utkání jde pro nás o hodně. Nutně potřebujeme bodovat", uvedl Viktor Odráška, trenér domácích. To samé ale bylo slyšet z úst vedoucího hostů Romana Šubrta, který nahradil na lavičce zdravotně indisponovaného Daniela Kmocha.

 

Úvodní minuty dávaly více za pravdu domácím, kteří se tlačili před bránu Štítar, Tuchorazští byli lepším týmem na hřišti. Jenže optická převaha neznamená šance a tím pádem ani góly. Hosté se z tlaku Tuchoraze vymaňovali rychlými brejky a po jednom se dostal k míči Adam Přibyl a po dvaceti minutách poslal míč nechytatelně do šibenice Volkovovy brány - 0:1

 

Domácí gól nezlomil a dál se rvali o první body. Jenže po deseti minutách chybovali v rozehrávce a Tomáš Opolzer nadvakrát procpal míč za záda domácího gólmana - 0:2. A když pokus Kmocha z dobrých pětatřiceti metrů zastřásl pouze břevnem a na druhé straně Lepší vychytal skvěle Marcovu tutovku, zůstal poločasový stav 0:2.

 

 

Planý tlak bez gólu

I druhý poločas byl ve znamení platonického tlaku domácího týmu, ze kterého ale nepřicházely žádné gólové šance. Hosté byli mnohem nebezpečnější, přestože držení míče bylo na straně Tuchoraze. Z rychlých brejků si připravovali gólovky, ale chybělo lepší zakončení. 

 

Až v třiasedmdesáté minutě využil Opolzer chyby v domácí obraně, poslal míč Lukášovi Kmochovi, který si už věděl rady a dal definitivní K.O. pro domácí - 0:3.

 

"Gólový útočník nám chybí", posteskl si Viktor Odráška a objektivně dodal: "V závěru už nám chyběly síly a po další chybě hosté zakončili do prázdné branky a zápas rozhodli."

 

Tuchoraz tak zůstává bez bodu na posledním místě, Štítary se ziskem šesti bodů posunuly na jedenáctou pozici.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Viktor Odráška, trenér: Po sérii nepovedených zápasů a hlavně slabých výkonů jsme zápas byť ne v ideální sestavě odehráli dobře. Po celý zápas jsme měli převahu a tlačili se na branku soupeře. Druhou půli jsme znovu soupeře zatlačili, kopali spoustu rohů, ale branku hostů i z velkých šancí netrefovali. Nicméně hráčům nelze nic vyčítat, tentokrát zápas odmakali a naše hra už v některých fázích měla slušné parametry. Každopádně k sehrání důstojné role v soutěži nás ještě čeká hodně práce.

Štítarský SK
Roman Šubrt, vedoucí mužstva: Chtěl bych kluky pochválit, protože od začátku byli lepším týmem. Domácím nechyběla bojovnost, ale větší fotbalovost byla na naší straně, takže po zásluze bereme tři body.



Sestavy


FC Tuchoraz
M. Volkov [-] - F. Trnka [-] , J. Pokorný [-] , J. Moravec [-] (74. L. Vančura [-] ) , D. Garnot [-] (77. D. Sodoma [-] ) , T. Marc [-] , M. Smola [-] , P. Šafář [-] (46. P. Doležel [-] ) , M. Hozman [-] , K. Toman [-] , M. Vosecký [-]

Štítarský SK
M. Lepší [-] - S. Uman [-] , L. Kmoch [-] (77. K. Šín [-] ) , K. Horňáček [-] (44. S. Huleš [-] ) , T. Opolzer [-] , B. Uman [-] , A. Přibyl [-] , J. Spitzer [-] , M. Dohanič [-] , T. Jelínek [-] , F. Hoření [-]

ŽK: 82. F. Trnka - 41. M. Dohanič , 52. A. Přibyl , 70. T. Opolzer .
Hráči zápasu: T. Opolzer , L. Kmoch .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KURKA Miloš - ŠAFUS David (N), POLÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jan Špinka
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Podle postavení v tabulce asi jedna z největších příležitostí pro Tuchoraz, kde sebrat body. Ale se stejným cílem přijede jistě i Štítarský SK a tipéři domácím příliš nevěří...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů