1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svoboda porazil Bečváry hattrickem


Branky


17

Bez pěti hráčů základní sestavy vyrukoval tým Bečvár proti Červenopečeckým. Vyrovnaný zápas rozhodla opět nalezená střelecká forma Jaroslava Svobody, který si zapsal všechny branky hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda v Bečvárech - pár šancí, žádný gól

"V prvním poločase to byla taková oťukávačka", okomentoval první poločas Matěj Bílý a pokračoval: "Poměrně dost nepřesností na obou stranách, možná jsme měli lehce větší herní převahu a více jsme se snažili prokombinovat na vápna soupeře. Na druhou stranu Bečváry hrály rychle do útoku a jen díky chybám při  bránění jsme je poslali do šancí. Na obou stranách bylo k vidění několik šancí ke vstřelení branky, ale bez úspěchu. A to i když na obou stranách stáli tváří v tvář jak Zientek Stoupovi tak hráč Bečvár Linhartovi, oba mířili mimo. I proto se do šaten šlo za stavu 0:0."



 

Svoboda se opět dostal na čelo střelecké tabulky

Úvod druhé půle se odehrával mezi šestnáctkami, žádný tým nechtěl udělat chybu. Až po čtvrthodině hry propadl prodloužený centr Kuby až k nohám Černého, který ale nedokázal skákavý míč poslat razantněji na Linharta. Ten rychle rozehrál, míč se během pár okamžiků dostal na druhou stranu, kde se Jaroslav Svoboda uvolnil okolo Uhra a otevřel skóre - 0:1.

 

Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Černý vybídl křižnou přihrávkou za obranu Marka Slezáka, který po pár krocích poslal míč neomylně do sítě - 1:1. Úvodní branky otevřely hru, oba týmy chtěly získat tři body. Horáček dělovkou rozpálil Linhartovi rukavice, M. Kšírl technickou střelou orazítkoval břevno. Na druhé straně zlobil aktivní Svoboda, ale domácí obraně se dařilo jej zastavovat.

 

Rozhodující okamžiky přišly pět minut před koncem. Po dlouhém nákopu od Stoupy a prodloužení Černého se dral do úniku Horáček, ale Bílý jej stačil zastavit. Balón sebral Linhart a Pečečtí předvedli totéž jen s tím rozdílem, že Jaroslav Svoboda vyhrál souboj s J. Kšírlem a prostřelil domácího gólmana - 1:2.

 

Bečváry vrhly vše do útoku, jenže vzápětí přišla další ztráta míče a Jaroslav Svoboda využil pozice vyběhnutého Stoupy a udělal tečku za zápasem - 1:3.

 

"Do druhého poločasu jsme si vyříkali drobné chybičky, vyhodnotili jsme si kde nám soupeř nechává volnost a kde naopak chybujeme a na rozdíl od minulých zápasů se nám to povedlo", radoval se po utkání Matěj Bílý: "Byli jsme efektivní i efektní. Jako jednotlivci jsme si po většinu času plnili dané úkoly a jako tým jsme to dotáhli, to mě ohromně těší!"

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: První poločas se hrál vyrovnaný zápas po několika šancích na obou stranách, které ale zůstaly nevyužity. Druhá půle byla na branky bohatší. Do vedení šli hosté, nám se ale podařilo brzy srovnat. Pak bylo naší snahou strhnout vítězství na naši stranu. Bohužel hned po naší nevyužité šanci přišel trest a hosté šli do vedení, to se psala 86.minuta.  Po dalším okně v naší obraně jsme dostali další lacinou branku. Tento zápas nás dost mrzí. Doma jsme chtěli uspět a myslím, že to bylo v našich silách. Bohužel se stále potýkáme s velkou absencí hráčů. Ale to je náš dlouhodobější problém, který si musíme vyřešit.

FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hrající trenér: Na rozdíl od minulého zápasu jsme se sešli v sestavě, která nabízela několik variant hry a to se ukázalo jako klíčové. Měli jsme dobré varianty ke střídání, dobře jsme zvolili taktiku a styl hry. Vítězství jsme si zasloužili, jeli jsme si pro něj a povedlo se! Nerad vychvaluju individuality, ale po sobotním zápase si zaslouží velkou pochvalu osa Klas, Podnecký, Svoboda.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Uher [-] , M. Slezák [-] , J. Čáslava [-] , J. Kšírl [-] - M. Horáček [-] , M. Kenardžiev [-] , P. Kuba [-] , M. Kšírl [-] - J. Brunclík [-] (75. J. Kuba [-] ) , M. Černý [-]

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - M. Převrátil [-] (67. M. Vondráček [-] ) , J. Kubelka [-] , L. Zientek [-] , J. Adamec [-] (63. D. Zákoucký [-] ) , M. Bílý [-] , Z. Bulíř [-] , T. Podnecký [-] , J. Svoboda [-] , D. Klas [-] , J. Eszenyi [-] (46. M. Carda [-] )

Hráči zápasu: M. Slezák - D. Klas , T. Podnecký , J. Svoboda .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - JAHODA Petr (N), RAUCH Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Jan Špinka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Červenopečení jsou už tři kola bez bodu, ale Bečváry mají skvělý vstup do soutěže, i když je minule Kouřim vrátila na zem. Tady rozhodne, komu se více vyprázdní marodka. Loni se radovaly Pečky...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů