Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický zápas vrcholil v posledních minutách


Branky


16

Plaňany byly od úvodní minuty stále o krok napřed, ale drama vrcholilo v závěru, když se domácím podařilo srovnat, ovšem gól uznán nebyl a naopak Štítary ještě inkasovaly v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí Plaňan jen dva góly

Plaňanští vlétli na hřiště Štítar jako uragán. Během prvních minut či spíše vteřin se objevili třikrát v gólové pozici až Daniel Sirůček jednu proměnil – 0:1. Šok pro domácí tým.

 

Ale i domácí umí zaútočit. Horňáček v souboji s Hradeckým vybojoval jen rohový kop, Opolzer byl při průniku odstaven plaňanským obráncem. Poté měl tentýž hráč možnost vystřelit, ale pokus vyrazil Hradecký na roh.

 

Vyrovnání viselo ve vzduchu, ale minela domácí obrany dala míč Kiewakovi, který míč technicky prohodil za obranu a nabíhající Daniel Sirůček špičkou kopačky podél gólmana zvýšil na 0:2.

 

A přicházely další šance na obou stranách. Střela Kmocha po narážečce minula bránu stejně jako hlavička Horňáčka po dlouhém autu. Na druhé straně střelu Klucsky po samostatném průniku vykopl nohou domácí brankář. Ve dvou šancích mířil nad bránu z dobrých pozic P. Sirůček.

 

A tak logicky přišel trest. Kmoch našel dlouhým pasem Umana, který sklepl na Tomáše Opolzera a proti jeho střele neměl Hradecký nárok – 1:2.

 

Vyrovnání před přestávkou odmítl Horňáček, který osamocen hlavičkoval po rohu Kmocha těsně mimo tyče.

Neuznaná branka znamenala ztrátu všech bodů Štítar

Plaňany nechtěly ani po přestávce ponechat nic náhodě a hned zatlačily domácí do obrany. Jenže střely byly zblokované a nebo je zlikvidoval Veselý. A hlavička osamoceného Nedvědila letěla přes břevno Veselého brány.

 

Ani domácí nezůstávali pozadu, ale přesnost zakončení chyběla Šínovi i Dohaničovi. V šedesáté šesté jdou hosté opět do dvougólového náskoku. Nágl vybojoval míč v rohu hřiště, vrátil na Jiřího Kiewaka, který se uvolnil okolo obránce a křížnou střelou do šibenice dává na 1:3.

 

A Kiewak byl při chuti, jenže jeho pokusy síť už nerozvlnily. Úspěšnější byl na druhé straně z pětadvaceti metrů Lukáš Kmoch, který nechytatelně vyhnal pavouky z Hradeckého brány – 2:3.

 

Domácím se podařilo devět minut před koncem vyrovnat, když centr Šína dostal do sítě Hoření, ale rozhodčí k údivu všech odpískal útočný faul. Po zklidnění emocí vytáhl ještě Hradecký dva skvělé zákroky, kdy vytáhl od tyčí gólovky, a v poslední minutě pečetil tři body pro Plaňany Daniel Sirůček - 2:4, který tak završil hattrick.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Opět nám nevyšel začátek utkání, už ve 13 minutě svítil na tabuli stav 0:2. Poté jsme přeskupili naše řady a hned přišlo zlepšení.... Ještě do poločasu jsme snížili krásným gólem Opolzera.... Hodnocení bude velmi strohé, protože se nechci pouštět k dalšímu hodnocení pana rozhodčího....!!! V 83.minutě jsme regulérním gólem vyrovnali na 3:3, ale nepochopitelně nám rozhodčí uškodil, když písknul vymyšlený faul našim hráčům....!!!!

TJ Sokol Plaňany
Petr Málek, trenér: Naši kluci do utkání vstoupili bez bázně a hany a výsledkem byl stav ve 13. minutě 2:0 pro náš celek. A kdybychom proměnili 100 procentní šance a odskočili na rozdíl 3 až 4 branek mohlo být po utkání. Po skvělém vstupu jsme utkání zbytečně sami zdramatizovali a pak se jednalo spíše o vyrovnaný zápas. Nakonec, ale s šťastnějším a hlavně tříbodovým koncem pro nás.



Sestavy


Štítarský SK
M. Veselý [-] - A. Přibyl [-] , O. Nejman [-] (66. F. Hoření [-] ) , M. Pýcha [-] , K. Šín [-] , S. Uman [-] , L. Kmoch [-] , K. Horňáček [-] , T. Opolzer [-] , M. Dohanič [-] , M. Juřica [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Siruček [-] (65. J. Nedvědil [-] ) , J. Kiewak [-] , M. Nágl [-] , O. Lazaryev [-] , D. Žemba [-] , J. Klucska [-] , D. Siruček [-] , P. Břichnáč [-] , T. Freund [-] (84. M. Jambor [-] ) , M. Čech [-]

ŽK: 55. K. Horňáček , 88. M. Dohanič - 19. T. Freund , 25. J. Kiewak .
Hráči zápasu: L. Kmoch - J. Kiewak , D. Siruček , O. Lazaryev .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KŘIVKA František - POLÁK Jakub (N), NÁGL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Rybák
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Štítary mohly patřit k překvapení soutěže, ale zatím se jim nedaří tak, jak by si přály a na co mají kádr. Po odchodu Kalivody se jim situace malinko zhoršila, ale na svém place by Plaňany mohly udolat. Ale Plaňany jsou bojovníci...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích