Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky dostaly další lekci


Branky


10. A. Krupka , 13. M. Klička , 29. T. Holub (vl.) , 38. T. Robovský , 47. P. Kesner , 67. F. Krajíček , 83. M. Klička (p.) - 32. O. Richter , 58. O. Richter , 60. O. Richter
16

Dva týmy, které dosud neměly ani bod, se vzájemně utkali v Jestřabí Lhotě. Po pár minutách bylo jasno, kdo bude slavit první tři body. Pečky nic moc nepředvedly a za zmínku stojí jen hattrick Ondry Richtera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do sestavy se vrátili zkušení borci a bylo to znát

Jestřabí Lhota zažívá nejhorší vstup do sezóny za několik posledních let. Řešením by mohla být rezignace dosavadního trenéra Františka Machurky a nový impuls pro mužstvo. Kdo přesně tým povede, zatím není jasné, ale nové vedení dokázalo vrátit do sestavy zkušené borce Kubánka a L. Týmu. 

 

Soupeřem v boji o první body byl relativně slabší tým, rezerva Peček, která taktéž nemá zatím ani bod. A domácí hráči velice brzy ukázali, že fotbal hrát nezapomněli. Hned po deseti minutách se prosadil kanonýr Aleš Krupka a poslal Jestřábku do vedení - 1:0. A o tři minuty později navýšil na 2:0 kapitán Miloslav Klička.

 

Po rychlém vedení fotbalisté Jestřabí Lhoty trochu polevili a na další branku se čekalo do třicáté minuty. To si nešťastně srazil míč za záda Cmára Tomáš Holub - 3:0. Sice se pečeckým podařilo vzápětí snížit opět na rozdíl dvou branek trefou Ondřeje Richtera - 3:1, ale do poločasu Jestřábka navýšila náskok po brance Tomáše Robovského - 4:1.

 

 

Rychlá branka Lhotu uklidnila

Z druhého dějství uběhly pouhé dvě minuty, když se k míči dostal lhotecký špílmachr Petr Kesner a nechytatelně zvýšil už na 5:1. Jenže pohříchu tato branka zase domácí ukolébala do spánku a soupeř vyrovnal hru. Navíc po hodině hry se pečeckému Ondřeji Richterovi podařilo dvakrát prosadit po standardních situacích a rázem to bylo 5:3. V zápase s hokejovým výsledkem se tak nakonec stal jediným střelcem hostů, ale těšit ho může jedině hattrick.

 

Hosté ale na zvrat neměli. Domácí opět přidali a výsledek pojistili dalšími dvěma góly. Po individuální akci se prosadil Filip Krajíček - 6:3 a v poslední desetiminutovce dal razítko na první tři body pro Jestřábku z penalty Miloslav Klička - 7:3.

 

Diváci se museli dobře bavit, viděli deset gólů a hlavně výhru svých barev. Však také prezident klubu Martin Mikeš zářil spokojeností: "V nelehké situaci jsme potřebovali dát mužstvo dohromady a získat před domácím publikem první body. A to se povedlo."

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, prezident klubu: Chtěl bych poděkovat hráčům za odvedený výkon, mám radost ze sedmi vstřelených branek. Jedinou kaňkou jsou pro mě tři zbytečně obdržené branky ze standardních situací. Dále bych chtěl za celou kabinu poděkovat Františku Machurkovi za jeho působení v Jestřábí Lhotě a popřát mu hodně zdraví a spoustu fotbalové radosti.

AFK Pečky B
Karel Holub, trenér: K výsledku není skoro co dodat. Zkušenější domácí tým nám dal lekci v zakončování. Skoro každou individuální chybu dokázali potrestat gólem. Hold okresní přebor není třetí třída. Tam se chyba dala kolikrát ještě zachránit, což zde tak již nejde.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - F. Krajíček [-] , A. Krupka [-] (61. Z. Týma [-] ) , L. Týma [-] , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , T. Robovský [-] (86. L. Fejt [-] ) , M. Klička [-] , T. Kubíček [-] , M. Mikeš [-] (83. F. Dvořák [-] ) , J. Hron [-]

AFK Pečky B
M. Cmár [-] - T. Holub [-] , V. Buřič [-] (70. J. Hampl [-] ) , . Bydlák [-] (46. J. Dřízhal [-] ) , L. Holub [-] , L. Janeba [-] , J. Vavák [-] , D. Dobiáš [-] , O. Richter [-] , M. Moravec [-] (46. M. Soukup [-] ) , J. Malý [-]

ŽK: 57. D. Kubánek , 69. J. Hron - 40. V. Buřič , 59. L. Holub , 80. J. Hampl .
Hráči zápasu: F. Krajíček - O. Richter .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Karlík Milan - NEUBERT Josef (N), HOLUB Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Ondřej Černý
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Vstoupí domácí do utkání s novým impulsem v podobě nového trenéra? Kdo získá první body do tabulky? Zápas plný otázek...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích