0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další ztráta bodů pro Pavlíkov, Petrohrad udržel čisté konto


Branky


25

Pavlíkov doplácí na neproměněné šance, což chtěl napravit na domácím hřišti s Petrohradem. Hosté ale nepřijeli jen bránit, což ukázali hned v samém začátku. Příchozí diváci se gólů nedočkali. Festival zahozených šancí došel až do rozstřelu, po kterém bral plusový bod hostující celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Úvod zápasu nabídl obrovskou příležitost na straně Petrohradu, Tureček svůj tým ale podržel. Svou mušku špatně srovnal Pros s Míčkem, na druhé straně mířil v dobré pozici vedle Kindl. Po úvodních hrozbách před Majerem a Turečkem se vývoj utkání uklidnil. Domácí byli aktivnější, Chytrý drzým průnikem zahrál na housle protihráči a vybídl ke skórování Čecha. Zkušený fotbalista volil chytré zakončení patou, které mířilo těsně vedle.

 

Krásným pasem vyslal Mašek za obranu Kindla, jeho lob ale mířil nad petrohradskou svatyni. Kindl mohl dát několik branek, v tomto zápase mu ale nebylo přáno. Chytrého centr byl přesný, pavlíkovský útočník ale poslal míč z dobré pozice mimo branku. První poločas branku nenabídl, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Petrohrad hrál dirigovaně od zadních řad, kdy celou hru řídil zkušený Worzischek.

Rozhodly penalty

Druhý poločas nabídl výraznou aktivitu domácích, která měla být vyjádřena gólem. Velmi diskutabilní výkon podal sudí laik, který pavlíkovské hráče svými rozhodnutími nenechával klidnými. Pavlíkov se tlačil do svého soupeře, ale finální fáze byla nepřesná. Po kombinační akci se prosadil Kindl, ale radost domácích zhatil zdvižený praporek. Sudí Brejník neprve gól uznal, poté se šel ale poradit s postranním rozhodčím a své rozhodnutí přehodnotil.

 

V závěru zápasu se tlak domácích zvyšoval a Kindl se objevil ve stejné pozici, ve které byl při neuznaném góle. Nyní ale nechal vyniknout Majera a odmítl důležitý gól. Závěrečné minuty přinesly pár zbytečných zákroků, po jednom takovém uviděl červenou kartu u střídačky hostí Fořt. To ale běžela 88. minuta, tudíž vyloučení nebylo tak citelné. V základní hrací době branka nepadla, a tak se šlo do penalt, které ovládli hosté.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: Vstup do utkání pro nás byl těžký. Nemohli jsme se dostat do tempa a chvíli nám trvalo, než jsme se srovnali s hrou hostí, kteří bránili chytře z vlastní poloviny hřiště a nás tím nutili hrát do plných. V průběhu celého utkání jsme byli lepším týmem. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale góly nepřicházely, což je stále stejný problém, který nás provází od začátku sezony. Hosté podali disciplinovaný výkon od zadních řad a za to si bod zasloužili. Penalty jsou už jen loterie, která nám však moc nevychází. K výkonu sudího Brejníka se raději vyjadřovat nebudu. Kdo zápas viděl, tak si udělá svůj obrázek.




Sestavy


SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - J. Koc [-] (46. J. Erben [-] ) , O. Polcar [-] , T. Kindl [-] , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , P. Ikrényi [-] , P. Čech st. [-] , P. Chytrý [-] (82. P. Ikrényi [-] ) , D. Řezáč [-] , K. Kraus [-]

Sokol Petrohrad
M. Majer [-] - R. Neliba [-] , R. Worzischek [-] , L. Winterblum [-] - A. Jurča [-] (56. D. Bláha [-] ) , L. Halámek [-] , K. Tesař [-] , L. Fořt [-] , M. Ibl [-] - K. Pros [-] , P. Míček [-] -

ŽK: 59. T. Kindl , 80. L. Polcar - 67. P. Míček , 72. M. Ibl , 84. D. Bláha . ČK: 88. L. Fořt .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Brejník Aleš - HEKL Pavel (N), DOMABYL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích