2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodovaly penalty, plusový bod do Žehrovic


Branky


5. T. Kindl , 19. T. Kindl - 20. J. Kočí , 87. J. Elsnic
21

Šlágr kola byl k vidění v Pavlíkově, který přivítal na svém dobře připraveném hřišti tabulkového souseda ze Mšeckých Žehrovic. Oba celky chtěly uspět a odskočit si navzájem, což na hřišti bylo znát. Blíže k vítězství byli domácí, ale hosté se semkli a v početní nevýhodě dokázali v závěru zápasu utkání dostat do penalt, které díky gólmanu Zikovi a přesné mušce ovládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kindl vystřelil vedení

Od úvodního hvizdu domací na soupeře vlétli a podnikali jeden útočný výpad za druhým. Není proto divu, že už v 5. minutě přišla první branka, to když domací vymíchali celou obranu a v malém vápně zcela volný Kindl uklízel do prázdné - 1:0. Hosté se v úvodu utkaní nedokázali dostat do tempa a ve 20. minutě po zbytečné ztrátě míče ve středu hřiště inkasovali podruhé. To se s tím Kindl opět nemazal a hezkým obstřelem poslal míč za bezmocného Ziku - 2:0.

 

Snový začátek, kterým si Pavlíkov zadělal na dobrou cestu ke třem bodům, zanedlouho skončil a Mšecké Žehrovice se dostaly zpět do zápasu. O minutu později dostal přesný míč za obranu Kočí a překonal Turečka, novice v pavlíkovském týmu - 2:1. Domací byli ve zbytku poločasu lepším mužstvem, ale odskočit na rozdíl dvou branek se jim nepovedlo, a tak šli do kabin s jednogólovým náskokem.

Elsnicův veledůležitý gól

O poločase si fotbalisté Mšeckých Žehrovic určitě měli co vyříkávat a průběh druhé půle už byl vyrovnanější. Několikrát bravurně zakročil hostující brankář Zika. Hosté mohli srovnat po hodině hry, když po nepovedené domací rozehrávce zvonila tyč domací svatyně. Také na druhé straně bylo k brance velice blízko, když za už přelobovaným Zikou zvonilo břevno. Pro hosty bylo zle v 78. minutě, kdy neudržel nervy na uzdě útočník Kočí a za strčení soupeře šel předčasně do sprch.

 

Pro Pavlíkov ta nejlepší možná karta do ruky, kterou mohl dostat. Bohužel pro domácí ji ale nedokázal využit. Hosty to paradoxně sekmklo a vysunutí Elsnice na hrot se ukázalo jako dobrý tah. Po ose Škutchan - Volf přilétl perfektní míč na hlavu Elsnice a ten rozjásal početnou skupinu fanoušku hostujícího celku - 2:2. Zbytek zápasu více nenabídl a šlo se do penalt.

 

Bonusový bod do Žehrovic

O bunusovém bodíku navíc rozhodl skvěle chytající Zika, když chytil první a poslední penaltu domácách, zatímco hesté byli ve všech pokusech přesní. Jakoby bylo znát domácí zklamání se závěrem zápasu, které se přeneslo i do penaltové loterie.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: Povětšinu zápasu jsme byli lepší. Bohužel jsme udělali dvě chyby a dvakrát inkasovali. Hosty nastartovala udělená červená karta. Soupeře jsme kromě gólů do ničeho nepustili, měli jsme mraky šancí a doplatili na jejich neproměňování, což nás trápí vůbec od prvního kola. Utkání jsme měli zvládnout vítězně v základní hrací době, pokutové kopy jsou loterií.

SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, vedoucí týmu: Dneska to pro nás byl strašně těžký zápas, domací v prvním poločase přesně věděli, co chtějí hrát. Byli lepší a měli více brankových příležitostí. Ve druhém poločase už to bylo vyrovnanější a navíc nás skvěle podržel brankář Zika. Ke konci jsme se semkli a ukázali morální sílu, toho si moc ceníme a chceme za to klukům poděkovat.



Sestavy


SK Pavlíkov
- P. Tureček [-] , J. Koc [-] , O. Polcar [-] , T. Kindl [-] (72. Z. Ledvina [-] ) , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , P. Ikrényi [-] , J. Jiroušek [-] (72. K. Kraus [-] ) , P. Čech st. [-] , P. Chytrý [-] , D. Řezáč [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Zika [-] - M. Pokorný [-] , J. Svéchota [-] (62. L. Slavík [-] ) , L. Ducár [-] , J. Hejna [-] , J. Kočí [-] , V. Lukáč [-] , J. Elsnic [-] , J. Volf [-] , R. Škutchan [-] , K. Uher [-]

ŽK: 85. A. Mašek - 23. J. Elsnic , 32. V. Lukáč , 38. R. Škutchan . ČK: 78. J. Kočí .
Hráči zápasu: T. Kindl , L. Polcar - J. Elsnic , J. Zika .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - BREJNÍK Aleš, ŽEMLIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Poprvé jdu proti Žehrovicím ale domácí jsou v pohodě.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích