L. Skalák 70.
T. Perlík 90. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Baníku rozhodl až druhý poločas


Branky


70. L. Skalák , 90. T. Perlík (p.)
17

Těžký úkol čekal na fotbalisty Městečka, kteří se museli aklimatizovat na umělý povrch v Rynholeci, což jím činí v každém utkání problémy. Nyní tomu nebylo jinak. Zápas měli Ohnivci dobře rozehraný, vše jim hrálo do karer, ale vyloučení Kedroně jakoby domácí nastartovalo a ti v početní výhodě rozhodli o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Kedroně

Do prvního poločasu nevstoupili domácí moc dobře. Jejich hra nebyla taková, jak by si představovali. Ale i Městečko nepředvedlo moc pěkný výkon, když mělo tradiční problém s přechodem na umělý povrch. Důležitým momentem první půle bylo vyloučení Kedroně ze 40. minuty, který zastavil dobře se rozvíjející útok hostí zhruba metr před šestnáctkou. Z nabídnutého přímého kopu těsně za vápnem hosté ale gól nevstřelili, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Výhra i v oslabení

Jakoby vyloučení Kedroně domácí nakoplo. Během první půle musel ze hry odstoupit Beran, do druhé půle nenastoupil ani Wittmayer, tedy dvě opory. Baník se semkl a jako tým velmi zodpovědně bránil. A také při něm stálo štěstí, když Zuskovu hlavičku zastavila tyč a Karnafelovu střelu pro změnu břevno. Velmi dobrý výkon předvedl také brankář Haužvic, který svůj tým držel výbornými zákroky v naději na body. Během utkání byl hned dvakrát ošetřován, zkrátka dal do svého výkonu pomyslných dvě stě procent a byl odměněn nejen čistým kontem, ale také třemi body.

 

V 70. minutě připravil velmi dobře hrající Matějka nezvykle na pozici útočníka míč pro Skaláka a bývalý brankář Kladna a Teplic poslal Baník do vedení - 1:0. Na obou stranách bylo rušno, ale na další branku se čekalo až do nastavení. Městečko dělalo vše proto, aby se zápasem něco udělalo, ale jakoby mu nebylo přáno. V nastaveném čase se domácí mohli těšit z pokutového kopu, který proměnil Perlík a ukončil možné spekulace o vítězi - 2:0.

 

Ve zbylém čase už zápas nabídl jen emoce a žluté karty pro hosty, kdy se žlutého kartónku dočkal i známý pohodář a trenér Stanislav Jansa. V případě Zusky se jednalo dokonce o druhou žlutou. Pravdou je, že sudí Brožek mohl a především měl nastavit daleko více nad rámec základní doby. Rynholec se v početní nevýhodě semkl, zakládal na zodpovědné defenzivě a paradoxně odvládl druhý poločas. Vítězství Baníku je tak zcela zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: První poločas jsme nehráli dobře. Zbytečně jsme kazili a pozdě dostupovali hráče. Navíc ve 40. minutě přišlo vyloučení Kedroně. Paradoxně jsme v deseti lidech předvedli daleko lepší a bojovný výkon. Z mého pohledu jsme zaslouženě získali tři body. Pochvalu za druhý poločas zaslouži celé mužstvo, vyzdvihnout bych chtěl skvělý výkon brankáře Haužvice, který nás podržel a také Matějky, který se vyrovnal s nezvyklou rolí v útoku na jedničku a zařídil oba góly.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: S umělým povrchem v Rynholci máme tradičně problémy, bohužel jsme se na něm neprosadili. Nevyrovnáme se s odskokem míče. Zápas jsme přitom měli rozehraný velmi dobře. Domácí šli do deseti, navíc museli ze zdravotních důvodů střídat dvě opory. Když nedáme góly, nemůžeme chtít vyhrát. Nastavení bylo trochu emotivní, dokonce i já jsem dostal vůbec první žlutou kartu. Rozhodčí měl za různá ošetřování nastavit daleko více než jen čtyři minuty. Šance jsme v zápase měli, ale neproměnili jsme. Soupeř v deseti velice dobře bránil.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Wittmayer [-] (46. M. Chvaščák [-] ) , T. Měsíček [-] , D. Jirava [-] (63. K. Studenovský [-] ) , M. Beran [-] (29. P. Fonod [-] ) , L. Skalák [-] , J. Pozníček [-] , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] , D. Mrázek [-] , T. Perlík [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - M. Tvrz [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , V. Zelenka [-] , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] , J. Loder [-] (64. J. Kučera [-] ) , J. Urban [-] , J. Ryba [-] (46. M. Karnafel [-] ) , T. Heger [-]

ŽK: 78. K. Studenovský , 90. T. Perlík - 71. V. Zelenka , 90. J. Urban , 90. V. Zuska . ČK: 40. M. Kedroň - 90. V. Zuska .
Hráči zápasu: I. Haužvic , J. Matějka - J. Vician .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠEFARA Milan, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza