Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Řevničově! Devět gólů, o každou se postaral někdo jiný


Branky


23. J. Fujera , 30. V. Kapr , 37. J. Husák , 59. M. Pedál , 79. L. Skoupý - 3. O. Neveďal , 9. V. Kadar , 37. J. Jančařík , 90. M. Petrů (p.)
17

Zápas v Řevničově nabídl zajímavou podívanou bohatou na góly. Těch bylo k vidění hned devět, kdy o každou brankou se postaral jiný hráč. V jednom zápase hned devět střelců, to je velice slušné. Rezerva Zavidova šla velice rychle do dvoubrankového vedení, Řevničov ale srovnal a zápas dotáhl do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bohatý na góly

Začátek zápasu si jistě domácí představovali úplně jinak. Hned ve 3. minutě poslal do vedení hosty Neveďal po brejkové situaci - 0:1. A když si odražený míč našel v 9. minutě Kadar, nevypadalo to s domácími vůbec dobře - 0:2. Řevničov se ale oklepal a postupně se dostával do zápasu. Běžela 23. minutě a kontaktní branku vsítil Fujera - 1:2. Uběhla půl hodina hry a k odraženému míči ve vápna se dostal Kapr. Nad ničím neotálel a z mírného úhlu poslal kulatý nesmysl křížnou střelou z voleje přesně k zadní tyči - 2:2.

 

Na pěknou branku řevničovského kanonýra navázal Husák. Těžko říci, jestli to tak chtěl, každopádně jeho centr od lajny zapadl přímo na zadní tyč přes překvapeného Krause - 3:2. Snový obrat, který by mohl dostat Zavidov do kolen, ale stal se pravý opak. V téže minutě bylo srovnáno, kdy se míč ve vápně po Peterkově zákroku odrazil na kopačku Jančaříka a hostující kapitán určil první poločas jako remizový - 3:3.

Řevničov si došel pro výhru

Druhý poločas přinesl s úvodním hvizdem nad svým průběhem velký otazník. Kdo jen mohl tušit, co se po prvním poločase, kde padlo šest branek, na hřišti stane. Aktivněji do zbylé části utkání vstoupil Řevničov, který svého soupeře zatlačil na jeho obranné polovině a dobýval jeho šestnáctku. Po několika nepřesných pokusech padla krásná branka v 59. minutě. Jakoby si vzal řevničovský kapitán Kolek příklad ze slávistického playmakera Nica Stancia z pátečního utkání s Teplicemi. Zpoza vápna se s ničím nepáral a krásným obstřelem z prvního dotyku zakroutil míč za Krause - 4:3.

 

Spartu vstřelená branka nakopla a mohla přidat další gól, v dobré pozici ale ustál Kraus domácího Fujeru, který promarnil vhodný čas na zakončení a poté mířil mimo branku. V 79. minutě Řevničov odskočil na dva góly, když si střílenou nahrávku našel na zadní tyči L. Skoupý a za svůj dobrý výkon byl odměněn gólem, stačilo mu nastavit pouze placíru - 5:3. Zavidov se nadále pokoušel o vyrovnání. Z úhlu to zkoušel Neveďal, rozvlnil ale pouze boční síť.

 

K přímému kopu ze střední vzdálenosti se poté postavil Jančařík. Jeho střela byla razantní a nebezpečná, Peterka ale svůj zákrok pocukroval a vysloužil si zaslouženě potlesk Lícha arény. V 86. minutě nastoupil na hřiště Urbanovič a nechybělo vůbec mnoho, aby si urostlý fotbalista vykoledoval druhou žlutou a oslabil svůj tým. V závěru snížil Zavidov z pokutového kopu, kdy se trefil Petrů - 5:4. To ale nic neměnilo na tom, že se z výhry radoval domácí celek.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Pavel Bohatý, záložník: Začátek první půle jsme měli tragický a hosty jsme pustili do dvoubrankoveho vedení. Po vstřeleném gólů přišlo mírné zlepšeni, ale celkově byla první půlka z naší strany hodně špatná. Druhý poločas jsme byli aktivnější a myslím si, že už jsme soupeře přehráli a zaslouženě vyhráli.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: V zápase jsme šli brzy do vedení, to nás trošku uchlácholilo a začali jsme hrát příliš profesorsky. Dopředu naše hra není špatná, ale vzadu děláme příliš zbytečných chyb. Velký problém nám dělají odražené míče, ze kterých jsme inkasovali hned třikrát. Příští týden se pokusíme doma naše zaváhání napravit.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , M. Pedál [-] , T. Bohatý [-] , L. Přibyl [-] - J. Husák [-] (86. J. Urbanovič [-] ) , L. Skoupý [-] , P. Bohatý [-] , F. Skoupý [-] - J. Fujera [-] (82. L. Petráček [-] ) , V. Kapr [-] (72. J. Kolek [-] ) -

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - M. Petrů [-] , J. Jančařík [-] , D. Štiller [-] , J. Sixta [-] , R. Vanický [-] , O. Neveďal [-] , J. Kraus [-] (80. M. Skoupý [-] ) , M. Zuda [-] , V. Kadar [-] (55. Q. Tran [-] ) , J. Jelínek [-]

ŽK: 38. L. Přibyl , 89. J. Urbanovič - 63. J. Jelínek , 76. M. Zuda .
Hráči zápasu: L. Skoupý , M. Pedál , J. Husák - J. Jančařík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - KOSOVÁ Simona, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů