1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Lužné rozhodl jediným gólem Pokorný


Branky


18

Senomaty po nevydařeném domácím zápase čekal další velmi těžký soupeř v podobě Lužné. Sparta chtěla uhájit domácí prostředí, hosté ale chtěli také bodovat. Začátek zápasu nenabídl příliš fotbalovou podívanou. Zápas rozhodl nakonec jediný gól, po kterém se radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokorný zavelel k výhře

Začátek zápasu nenabídl moc pěknou fotbalovou podívanou, kdy se hrálo mezi vápny. Úvod provázely nepřesnosti na obou stranách a jedinou šanci v úvodní desetiminutovce zlikvidoval Hornof, který dobře zmenšil střelecký úhel Vejvodovi. Na úvodní branku se čekalo něco málo přes dvacet minut. Domácí příznivce rozjásal Pokorný, který byl osamocen po rohovém kopu na zadní tyči - 1:0. Vedení mohl navýšit po Máchově chybě Šnajdr, samostatný nájezd ale namířil do tyče. Do kabin se šlo s nejtěsnějším vedením domácích.

Senomaty odjíždí s prázdnou

Senomaty chtěly zápas srovnat a pokusit se o zisk bodů. Domácí ale byli jasně proti. Byla to právě Lužná, která byla aktivnější a vytvářela si šance. Grill, který nahradil hned ve 39. minutě Vejvodu, šel hned třikrát sám na Hornofa, ani jednou jej ale nepřekonal. V další gólovce se objevil Mezei, ale byl také neúspěšný. A druhý gól nepřidal ani Pokorný, kterého na hranici šestnáctky vybídl k zakončení Šnajdr. Na druhé straně zneškodnil veškerou ofenzivní snahu hostí především ze standardek Kopřiva, který udržel čisté konto. Další branku diváci již neviděli, a tak Sparta zvítězila nejtěsnějším možným rozdílem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Celý zápas jsme byli lepším týmem a neproměnili jsme hromadu šancí, hlavně druhý poločas. Kdyby to skončilo 7:0, nikdo by se nemohl divit. Ale za tři body jsme samozřejmě rádi.

SK Senomaty
Jakub Hornof, brankář: Lužná byla podle mě trochu lepší. My jsme se bohužel nedostávali do šancí a hráli jsme to spíše celkově nakopávaně. Pár standardek jsme sice měli, ale gólman soupeře nás vychytal. Bohužel jsme v první půli zaspali při rohovém kopu, kde jsme nepobrali hráče a dostali jsme gól z naší nepozornosti.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - A. Špička [-] (79. F. Hornof [-] ) , J. Vejvoda [-] (39. R. Grill [-] ) , K. Krumhanzl [-] , R. Pokorný [-] (82. P. Bičík [-] ) , R. Šnajdr [-] , P. Mezei [-] , D. Kopernický [-] , M. Polák [-] , M. Rek [-] , M. Cibulka [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - L. Klik [-] (69. O. Kučaba [-] ) , A. Polcar [-] , P. Lichnovský [-] , D. Moroz [-] , R. Hůla [-] (65. M. Karnold [-] ) , L. Mácha [-] , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] , M. Sailer [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 63. R. Šnajdr , 80. M. Cibulka - 90. L. Mácha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - BOHATÝ Petr, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

17. 9. 2020 10:56
remíza a po penaltách výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích