3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lužná odolávala, Hředle ale byly nad její síly


Branky


19

Další zajímavý zápas se odehrál v Mutějovicích, kde mají své "domácí" prostředí hředelští fotbalisté. Ti změřili síly s Lužnou. Hředle šly do utkání v roli favorita, kterou chtěly potvrdit. Sparta se přes velmi úzký kádr dlouhou držela, nakonec ale bílozelení zařadili vyšší rychlostní stupeň a před krásnou návštěvou necelých dvou stovek diváků si došli pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Hředle hnala do boje velmi silná podpora fanoušků. Ti se dočkali první vážnější šance hned po pár minutách, kdy Sláma napálil střelou ze střední vzdálenosti břevno. Krátce poté to byl znovu hředelský kapitán, kterého vysunul A. Vitner. Ani po druhé šanci se ale domácí neradovali, šajtle hředelského playmakera minula branku. Před Kopřivou bylo i nadále rušno. Střelecký pokus A. Vitnera po Somolově nahrávce zblokovala obrana na rohový kop, po kterém pálil nebezpečně, ale vedle, Minařík.

 

Ve 14. minutě se poprvé žlutilo a Polák mohl být rád, že viděl z kapsičky sudího Strouhala pouze hodně tmavě žlutou barvu. Sláma by se jinak řítil na Kopřivu zcela sám. Úvodní tlak gól nepřinesl, a tak se ozvali kolem půl hodiny hry také hosté, kteří si doposud nevytvořili žádnou šanci. Ty dvě následující ale stály za to! Nejprve se do vápna řítil Vejvoda, jehož dělovku pod břevno musel s vypětím všech sil vyrážet Malinovský. Ten měl v další situaci dobře postavenou branku, kdy jen pohledem doprovázel nádhernou střelu Poláka do břevna.

 

A rušno bylo znovu na druhé straně, kdy standardku Slámy musel nepříliš jistě vyrážet Kopřiva. Dále byl velmi blízko k brance Minařík, který po rohovém kopu pomalu už zvedal ruce, ale vše zhatil Cibulka odkopem z brankové čáry. Poslední možnost ke změně skóre měl Bechner, kterému gólovku připravil po individuální akci Minařík, ale hředelský snajpr jeho nabídku odmítl. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hředle to prolomily

Druhý poločas nabídl opět aktivnější vstup domácích, kteří se nadále hnali za gólem. Nejblíže k němu měl A. Vitner, kterému obrovskou šanci připravil znovu aktivní Minařík. Ani Bechnerův kolega z útočné řady ale neměl přesně seštelovaná mířidla a pálil nad. Tolik očekávaného a nutno říci, že zaslouženého gólu, se dočkali Hředelští v 68. minutě. Bechner našel po nahrávce od T. Čudy kapitána Slámu. Ten si poradil s Cibulkou a podél Kopřivy otevřel gólový účet - 1:0.

 

O tři minuty později se hnal do šance Sláma, tentokrát přes Cibulku už neprošel, ale ten si musel pomoci faulem. Ke standardní situaci se postavil sám faulovaný hráč. Posadil přesně míč na hlavu Bethela a ten nekompromisně zavěsil - 2:0. Lužná každou minutou ztrácela naděje na bodový zisk, který by byl dá se říci zázrakem. Do ojedinělé šance se hnal Vejvoda, ale Somol kontaktní branku nepřipustil.

 

Definitivní tečku za skóre udělala 83. minuta a přesné zakončení Bechnera po Slámově nabídce - 3:0. Luženští se už viděli v kabině a nechybělo moc ke čtvrtému gólu na rozloučenou, ale Kopřiva v dobré šanci vychytal T. Čudu, který se tak mezi střelce nezapsal. Hředle si připsaly zasloužené vítězství, Lužné chybělo něco málo přes dvacet minut, aby ze zápasu vydřela alespoň bod.

 

Galerie od Jany Malecké.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Měli jsme dobrý vstup do utkání, který jsme bohužel nedokázali brankově vyjádřit a tím si ulevit do dalších minut zápasu. I přestože se po dvaceti minutách hra opticky vyrovnala, troufám si tvrdit, že jsme ji měli zcela pod kontrolou. Druhý poločas jsme převahu dokázali konečně přetavit v branky. Velké díky patří i fanouškům, kterých na okresní poměry dorazilo opravdu velké množství.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, útočník: Celý zápas jsme byli horším týmem a zaslouženě jsme prohráli. Zápas mohl skončit i větším gólovým rozdílem, naštěstí jsme na začátku přečkali tlak domácích. Máme úzký kádr a s jedním hráčem na střídání to nejde hrát.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] (65. M. Čuda [-] ) , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] (60. T. Čuda [-] ) , J. Sláma [-] , D. Minařík [-] (90. T. Vitner [-] ) , Z. Žihla [-] , M. Somol [-]

TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - M. Rek [-] , J. Vejvoda [-] , R. Grill [-] , J. Staněk [-] , F. Hornof [-] , R. Pokorný [-] (78. R. Šnajdr [-] ) , P. Mezei [-] , D. Kopernický [-] , M. Polák [-] , M. Cibulka [-]

ŽK: 54. D. Bechner - 14. M. Polák .
Hráči zápasu: D. Minařík , Z. Žihla - D. Kopernický .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - MINAŘÍK Hanuš (N), KOUKAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hředle jsou jediným týmem, který ještě neztratil ani bod. Na tyto výkony navážou a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů