2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko se konečně dočkalo! Lišany znovu bez bodu


Branky


19

Městečku se nedaří dle jeho představ a v domácím zápase s Lišany mělo ideální příležitost k ukončení nepříznivé série. Stejný cíl ale měli hosté, kteří se tuto sezónu hledají a na hřišti to není ono. Početní problémy nyní pocítily oba celky. Městečko ale zápas kontrolovalo a dvougólovým vítězstvím ukončilo své trápení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šnídl vymetl pavučinu

Kdy jindy než teď? Tuhle otázku si jistě domácí v kabině před zápasem pokládali. Do zápasu vstoupili dobře a Z. Řepka měl dost práce. Hostující defenziva neuhlídala Hajného, který šel sám, ale kapitán hostí podržel a vytasil skvělý zákrok. Dalším, kdo zkoušel lišanského brankáře překonat, byl Šnídl. Jeho lob ale skončil mimo branku. Ve 25. minutě už byl domácí kanonýr úspěšný. Vyhrál ve vápně souboj s Chládkem a z úhůu vymetl horní roh přední tyče - 1:0. Lišany chtěly do poločasu odpovědět, ale výsledek se pro první dějství nezměnil.

Lišanské trápení pokračuje

Vstup do druhého dějství se povedl domácím. V 52. minutě našel centr ze strany Urbana a ten uklidil za bezmocného Z. Řepku - 2:0. Radovat se mohli i hosté, ale hned ve dvou případech, kdy šel na Procházku sám Kováčik, se domácí brankář vyznamenal a podržel svůj tým. Na druhé straně to zkoušel znovu Šnídl, druhý gól ale nepřidal. Střelou z dálky protáhl hostujícího brankáře Majba, kapitán hostí ale zvládl jeho střelu vyrazit.

 

Ani Hajný ve své druhé gólovce na lišanského gólmana nevyzrál. A to dokonce ani po samostatném nájezdu. Je vidět, že se "Pan Mirek", jak se Hajnému přezdívá, teprve do zápasového tempa po vleklém zranění a rekonvalescenci dostává a na jeho branky si zkrátka příznivci budou muset ještě počkat. Městečko zbytek zápasu kontrolovalo a dvougólovým vítězstvím ukončilo nepříznivou sérii. Lišany v této sérii pokračují a šanci na její ukončení budou mít příští víkend na domácím hřišti, ovšem proti velmi těžkému soupeři.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Zdeněk Řepka, brankář: Těžký zápas proti soupeři ze stejných pater tabulky. Oba jsme chtěli bodovat. Bohužel se nám zápas opět výsledkově nevyvedl. Za nerozhodného stavu jsme měli dvě dobře šance z nohou nováčka Kováčika, bohužel domácí brankář svůj tým zachránil a po několika šancích domácích udeřil kanonýr Šnídl. Druhý poločas byl ve znamení povětšiny velkých šancí domácích, jen jedna se jim vydařila. A my jen šance bez velkého efektu. Je na nás vidět bohužel velká neefektivita a již na nás doléhá i výsledková propast. Doufám, že další zápasy se začneme scházet v normálních sestavách a nějaké body konečně uděláme.

SK Lišany
Stanislav Jansa, trenér: Měli jsme problémy se sestavou, tak jsme museli sáhnout do rezerv. Jsem rád, že jsme to zvládli. Od začátku zápasu jsme byli aktivnější a dostávali se do šancí. Jedinou proměnil Šnídl a o poločas jsme vedli. Ve druhé půli přidal rychle gól Urban po centru a vítězství jsme si už pohlídali. Jsem spokojen, musím být. Konečně jsme udělali tři body.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - P. Šnídl [-] , J. Ryba [-] , M. Hajný [-] , M. Kebrle [-] , V. Zuska [-] , J. Loder [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] (57. L. Majba [-] ) , M. Karnafel [-] , T. Heger [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - M. Chládek [-] (46. M. Bagi [-] ) , J. Haifler [-] , T. Kováčik [-] , J. Hildebrand [-] , V. Mutinský [-] (71. L. Krůta [-] ) , D. Roušavý [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] , T. Hrbek [-] , L. Řepka [-]

ŽK: 84. T. Heger - 86. M. Medřický .
Hráči zápasu: L. Procházka , M. Kebrle , P. Šnídl - Z. Řepka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - GEBHART Aleš (N), KINKAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oba týmy jsou na úplném konci tabulky, ale rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza