0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fujera rozhodl jediným gólem zápas v Senomatech


Branky


19

Velmi zajímavý duel se dal očekávat od střetnutí Senomat s Řevničovem. Beranům se nedaří tak, jak by si představovali, na řevničovské straně převládá spokojenost. Domácí se museli obejít bez několika hráčů, totéž platilo i na straně hostí. K vidění tak byla vyrovnaná bitva, šance, ale pouze jedne gól, který rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Jakoby se Řevničovu nedařilo dostat během prvního poločasu do hry. Aktivita byla na straně domácíh, kteří si vytvářeli solidní šanci. Peterku v řevničovské svatyni ale nedokázal nikdo ze senomatských hráčů překonat. Sparta toho během prvního poločasu tolik nepředvedla, a tak bylo jen otázkou, co nabídne druhá polovina.

Fujerova chvilka rozhodla

Výkon ze strany hostujícího celku se během druhé půle zlepšil, a to především ve středu hřiště. Přesto to ale byly domácí, kteří mohli strhnout vedení na svou stranu. Ale ani odkrytou branku nedokázal jeden z domácích hráčů trefit! A tak přišel trest. V 75. minutě ještě dokázal po závaru ve vápně Hornof střelu Fujery vyrazit. Odražený míč si ale znovu našel tentýž hráč a poslal svůj tým do vedení - 0:1. Senomaty se zápasem už nedokázaly nic udělat a tento jediný gól byl zároveň i vítězným. Domácím nepomohla ani závěrečná pětiminutovka v početní převaze, kdy šel po nevybíravém zákroku na Hudáka do sprch Matějka.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jakub Hornof, brankář: Řevničov byl pro nás vyrovnaný soupeř, ale přehrávali jsme je. Kdybychom dali tutovky, které jsme nedali, tak je to všechno jinak. Bohužel poté jsem udělal chybu, když jsem neudržel míč po přímém kopu soupeř ho dotlačil do branky. Je to škoda, měli jsme vyhrát.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, záložník: Začátek měli aktivnější domácí. Nám dělala problém šířka hřiště. Domácí se dostávali do šancí, ale neproměňovali je. Naše mužstvo se probralo ve středu hřiště hlavně až ve druhé půli, kdy jsme se dočkali vedení. Senomaty doplatily na neproměněné šance. V závěru si vybral špatnou chvíli Matějka, kdy šel po právu okamžitě ven. Začali jsme špatně, s trochou štěstí bereme z venku tři body a to je jediné, na čem záleží.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - M. Hudák [-] , M. Špidra [-] (89. J. Tajbl [-] ) , M. Karnold [-] (67. L. Žebrakovský [-] ) , D. Moroz [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , M. Komín [-] (63. D. Hůla [-] ) , J. Kodeš [-] , M. Sailer [-] , R. Trešl [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Pedál [-] , J. Murčo [-] , L. Přibyl [-] (46. P. Matějka [-] ) , M. Tóth [-] - L. Skoupý [-] , J. Kolek [-] (88. L. Petráček [-] ) , J. Husák [-] , F. Skoupý [-] - V. Kapr [-] (72. J. Urbanovič [-] ) , J. Fujera [-] -

ŽK: 51. M. Komín , 57. M. Karnold , 78. M. Špidra , 84. M. Sailer - 55. M. Tóth , 57. J. Fujera , 84. L. Skoupý , 84. M. Pedál . ČK: 85. P. Matějka .
Hráči zápasu: D. Moroz - J. Peterka , J. Fujera .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šefara Milan - KOC Filip (N), BENEŠ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Těžké utkání, ale více věřím hostům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích