R. Kapek 20. (vl.)
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec promarnil vedení, Mšec zápas otočila do vítězného konce


Branky


20. R. Kapek (vl.) - 60. J. Zeman , 64. F. Machovský , 71. J. Jurgovski
15

Mšec nezačala soutěž dle svých představ, což mohla napravit v Rynholci. Vlastní gól Romana Kapka ale nahrával do karet po první půli domácím. Hostující Sokol ale nic nevzdal a ve druhém poločase otočil zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mšec odmítla vyrovnat

První poločas nabídl vyrovnanou partii. Hosté si zvykali na místní povrch a na první branku se čekalo do 20. minuty. Nutno říci, že na straně domácích při vlastní brance R. Kapka stálo štěstí - 1:0. Vyrovnat mohla Mšec z dvou vyložených šancí, ale Haužvic změnu skóre nepřipustil a do kabin šel Baník s jednogólovým vedením.

Rynholec neudržel vedení

Do druhého dějství šly oba celky s jasným cílem. Domácí chtěli své vedení udržet, ideálně ho navýšit, kdežto hosté šli za vítězstvím. Především hostující příznivci čekali na gól až do 60. minuty, kdy srovnal Zeman - 1:1. Mšec během druhé půle hrála velmi aktivně, naopak domácí polevili a to se jim stalo osudným. Branku měl na kopačce Stránský nebo Beran, ale odmítli.

 

Toho využili hosté, když na hranici ofsajdu své postavení uhlídal dle hlavního sudí Machovský a vystřelil Sokolu vedení - 1:2. A když přišel na hřiště Jurgovski a po jedenácti minutách pobytu na hřišti přidal třetí gól, bylo o vítězi rozhodnuto - 1:3. Rynholec ve zbylém čase se zápasem už nic neudělal a musel se smířit s prohrou.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: V první půli se hrál vyrovnaný zápas a šli jsme do vedení po šťastném gólu. Druhý poločas jsme bohužel hráli naprosto bez důrazu, což je pro mě nepochopitelné. Hosté nás přehráli a vyhráli zasloužení, čímž jim gratuluji. Druhý gól byl ale dle mého názoru z ofsajdu, teď už ale nic nezměníme. Na závěr bych řekl, že mě mrzí velmi nevhodné a ubohé chování některých mšeckých příznivců.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Tomáš Janoušek, obránce: Řekl bych, že od začátku byl zápas v naší režii. Určovali jsme tempo hry, poté jsme si bohužel nešťastně dali vlastní branku a s přestávkou jsme šli do kabiny s jednogólovým mankem. Do druhé půle jsme vletěli, po patnácti minutách Honzik trefil krásnou vyrovnávací branku a to nás nakoplo. Během dalších jedenácti minut jsme přidali dvě branky a pak už jsme si výsledek pohlídali. Velmi cenné tři body ze hřiště, na kterém málokdo boduje. Jsem moc rád, že jsme zápas zvládli.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Wittmayer [-] , V. Petrus [-] , T. Stránský [-] , M. Beran [-] , L. Skalák [-] , D. Rajgl [-] , M. Kedroň [-] , J. Pelc [-] (46. J. Matějka [-] ) , D. Mrázek [-] , T. Perlík [-] (85. D. Jirava [-] )

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - J. Kučera [-] , J. Kapek [-] , T. Janoušek [-] , F. Machovský [-] (87. M. Pokorný [-] ) , P. Heller [-] , M. Pejša [-] , M. Burger [-] (10. L. Petrus [-] ) , J. Zeman [-] , P. Neužil [-] , R. Kapek [-]

ŽK: 76. L. Skalák - 41. P. Doubrava .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - TÝČE Jiří, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra hostů

Mšec neponechá nic náhodě a vyhraje za tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů