2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Efektivita v derby rozhodla


Branky


15

Velmi pikantní souboj se odehrál v Lícha aréně, kde domácí mužstvo hostilo Hředle. Okresní derby přilákalo půl druhé stovky fanoušků a bylo se rozhodně na co dívat. O body se hrálo do posledních minut, efektivnější ale byly Hředle a to rozhodlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Antonína Vydry.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Pavel Bohatý, záložník: Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně a soupeř měl problém se v prvnich patnácti minutách dostat do hry. Povedlo se mu to po vstřelení branky, kdy udělal hrubku náš brankář. Nepřestávali jsme hrát a tlačili jsme se dopředu, odměnou bylo životní vymetení šibenice z přímého kopu. Bohužel se Hredlim podařilo ještě do poločasu jít do vedení. Druhý poločas jsme se snažili, měli více ze hry, ale pouštěli jsme Hředle do šancí, kdy se po jedné trefil Bechner. V závěru jsme stihli pouze korigovat na 2:3. Remíza by tomu slušela více, ale hraje se na góly a Hředle byly efektivnější.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Zápas nesl všechny znaky derby. Domácí byli celý první poločas lepším týmem a paradoxně odcházeli do kabiny s mankem. Nám se nepodařilo dostat od úvodních minut do tempa, prohrávali jsme souboje a i směrem dopředu nám to dnes dost skřípalo. Druhý poločas jsme byli o něco aktivnější a byli za to odměněni třetí brankou. Poslední čtvrthodina patřila znovu soupeři, kterému jsme netaktičností umožňovali zůstávat ve hře. Naštěstí snížení přišlo až dvě minuty před koncem, a tak jsme šťastně vyhráli. Ale taková výhra je hodně cenná, zvlášť, když se týmu nedaří.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] (83. P. Tomeš [-] ) - M. Pedál [-] (72. J. Kolek [-] ) , J. Murčo [-] , L. Vait [-] , M. Tóth [-] - P. Bohatý [-] , L. Skoupý [-] , J. Husák [-] (77. L. Přibyl [-] ) , F. Skoupý [-] - V. Kapr [-] (77. P. Matějka [-] ) , J. Fujera [-] -

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] (62. T. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] (70. P. Sajner [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (62. D. Rais [-] ) , D. Minařík [-] , Z. Žihla [-] (82. D. Brož [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 44. V. Kapr , 89. L. Vait , 90. L. Přibyl - 31. B. Amauwah , 41. D. Bechner , 51. M. Somol , 62. D. Minařík , 90. J. Sláma .
Hráči zápasu: L. Vait , P. Bohatý - D. Bechner , B. Amauwah , Z. Žihla .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠEFARA Milan, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: remíza

Duel zatím neporažených nepozná vítěze a rozhodnou penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů