Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku Jesenice s Olešnou ovládli domácí


15

Minulé kolo došly oba celky až do penaltového rozstřelu. Nyní chtěli svěřenci Ivo Kapouna a Miloslava Doležala naplno bodovat. Gólově se vstup vydařil hostujícímu týmu, domácí ale našli odpověď a nebýt gólu do kabiny, měli by luxusní náskok do druhé půle. Své vedení udrželi až dokonce a Olešná tak musela přijmout první porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný start domácích

„Prvních deset minut jsme prospali a mohli jsme být rádi za jeden inkasovaný gól. Poté jsme se zvedli, proměňovali jsme šance a šli do vedení 3:1. Před koncem poločasu jsme ale dostali zbytečný gól a šli do druhé půle s jednogólovým vedením“, řekl k prvnímu dějství trenér domácích Ivo Kapoun.

Olešná na body nedosáhla

„Druhý poločas byl houževnatý, bylo to takové rozhárané. Hrálo se po vápno bez vyložených šancí, soupeř měl dost standardních situací. My jsme v závěru přidali další gól, poté jsme ale inkasovali. Závěrečné chvíle jsme ale přečkali a vedení udrželi“, uzavřel své hodnocení jesenický lodivod.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman mladší, obránce: Vstup do zápasu jsme měli katastrofální. Čekali jsme, s čím se ukáže soupeř a když už jsme měli míč, tak jsme si nedali jedinou přihrávku. Naštěstí jsme z toho vyvázli jen s jednogólovým mankem. Vzpamatovali jsme se a naši převahu jsme dotáhli až na 3:1. Olešná nás však do poločasu ještě jednou nachytala. Druhý poločas jsme se tak nějak střídali v aktivitě. Olešná měla dost standardek, které jsme přežili. Snažila se srovnat, ale zvládli jsme to ubojovat. Dnes to bylo odmakané.

FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: Do Jesenice jsme jeli bodovat. Úvod zápasu nám nahrál do karet, brzo jsme šli do vedení, ale poté jsme se věnovali všemu možnému, jen ne fotbalu. A bojovní domácí nás ztrestali. Druhá půle asi patřila nám,ale z platonického tlaku jsme na vyrovnání nedosáhli. Jsem zklamán z prohry, ale mnohem více z toho, jak jsme se v Jesenici prezentovali. Tohle nebyl týmový výkon a domácí si výhru zasloužili. Neskutečný rozdíl mezi prvními dvěmi našimi zápasy a zápasem v Jesenici.



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] (80. R. Bešík [-] ) , J. Pfejfer [-] (63. P. Sprugevich [-] ) , E. Lukmanov [-] , V. Fiala [-] (90. J. Kočička [-] ) , M. Pacourek [-] (80. D. Halámek [-] ) , D. Kapoun [-] , P. Altman [-] , J. John [-] , Z. Fiala [-] , D. Brda [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - L. Helebrant [-] , J. Vávra [-] , F. Laki [-] , T. Vodrážka [-] , R. Polášek [-] , L. Vrbata [-] , P. Bučák [-] , Z. Přibík [-] , M. Polášek [-] , A. Hlavsa [-]

ŽK: 52. R. Polášek , 90. M. Polášek .
Hráči zápasu: V. Fiala , D. Jeníček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TÝČE Jiří - KALAJ René (N), ZADÁK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že tady se ukáže kvalita hostí s posilou Vávrou a Olešná bude brát tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích