3:1
(3:0)
49. T. Heger
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko znovu padlo, Lužná konečně tříbodová


Branky


15

Po prohře s Řevničovem chtěli fotbalisté Ohnivce napravit svou reputaci. V cestě jim stála Lužná, která chtěla poprvé v soutěži vyhrát za tři body. Spartě se to splnilo, penaltový rozstřel se do třetice nekonal a body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivita rozhodla

Při pohledu na ukazatel skóre po úvodních pětačtyřiceti minutách si může fotbalový fanoušek říci, že se hrálo na jednu branku. Zápas to byl ale vyrovnaný, zejména v první části. Lužná se trefila hned třikrát, Městečko ze svých šancí nic nevytěžilo a v kabině o poločas mohlo litovat chyb, které znamenaly domácí góly. Hned ve 4. minutě dostal příliš prostoru Pokorný a trefil se přímo do šibenice - 1:0.

 

Hosté se snažili srovnat, ale vyprodukované střely zpoza vápna Kopřivu příliš neohrozily. Vyrovnat mohl Zelenka, ten udělal kličku domácímu brankáři, ale z mírného úhlu mířil nad odkrytou svatyni. Ve 26. minutě bylo vedení domácích navýšeno. Vejvoda utekl po pravé straně a trochu z úhlu se trefil přesně na zadní tyč - 2:0. Po půl hodině hry to byl znovu Vejvoda, který dorážel do odkryté branky - 3:0. S Městečkem to nevypadalo vůbec dobře a v kabině bylo jistě o čem mluvit.

Lužná kontrolovala vedení

Do druhé půle nastoupily oba celky s jasným cílem. O krok blíže ke splnění svého úkolu byl Ohnivec. Ve 49. minutě se za vápnem opřel do míče Heger a vykřesal naději - 3:1. Na druhé straně mohl vedení navýšit Vejvoda a zkompletovat hattrick. Samostatný nájezd na Procházku ale řešil nahrávkou na Mezeie. Tato akce brankou neskončila. Městečko chtělo se zápasem něco udělat, ale docházely mu síly. Postupem času bylo vidět u některých hráčů zranění, do hry nakoukl náhradní brankář Abrahám a zápas se spíše dohrával. Lužná své vedení hlídala a mohla se poprvé v sezóně radovat z plného počtu bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: V prvním poločase jsme nehráli naši hru, ale paradoxně jsme vstřelili tři krásné branky. Soupeř ani za tohoto stavu nic nezabalil a snažil se vstřelit kontaktní branku, což se mu také na začátku druhého poločasu povedlo. Postupně ale docházely Městečku síly a my jsme v pohodě kontrolovali hru a dosáhli jsme zaslouženého vítězství.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Před zápasem jsme dávali horkotěžko dohromady jedenáct hráčů, dohrávali jsme s několika zraněnými hráči, do pole musel i náhradní brankář. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, bohužel my jsme třikrát propadli vzadu a bylo rozhodnuto. Lužná byla produktivní. My jsme za stavu 1:1 měli dobrou šanci, ale neproměnili jsme. Snížil pak střelou z dálky Heger, ale to bylo vše.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - J. Vejvoda [-] , A. Špička [-] , J. Staněk [-] , F. Hornof [-] (80. P. Bičík [-] ) , R. Pokorný [-] (72. R. Grill [-] ) , P. Mezei [-] , D. Kopernický [-] , M. Polák [-] , M. Rek [-] , M. Cibulka [-] (75. R. Šnajdr [-] )

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - L. Majba [-] , J. Vician [-] , J. Kučera [-] , O. Kolísek [-] , V. Zelenka [-] (75. J. Abrahám [-] ) , V. Zuska [-] , J. Loder [-] , J. Urban [-] , M. Karnafel [-] , T. Heger [-]

ŽK: 44. M. Polák , 54. M. Cibulka - 35. T. Heger , 65. O. Kolísek .
Hráči zápasu: M. Polák , J. Vejvoda .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: SVOBODA David - KOSOVÁ Simona, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že k dalšímu penaltovému rozstřelu nedojde a budeme konečně brát tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích