0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 13:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Řevničov si vyšlápl na Ohnivce


Branky


25. V. Kapr , 71. P. Bohatý
17

Řevničov se v okresním přeboru zabydlel a musí se s ním počítat. Ještě nedavno celek ze III. třídy si získává mezi svými soky respekt a nebojí se rozdávat rány. Přesně takovou nyní dostalo Městečko, které na svém hřišti Spartě podlehlo a vyšlo navíc gólově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapr byl při chuti

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí. Po jednom z centrů se dostal míč ke Karnafelovi, který svou dělovkou orazítkoval břevno. Udeřilo ale na druhé straně. Fujera našel Kapra a ten se nemýlil - 0:1. Hostující střelec byl při chuti. Z celké vzdálenosti si všiml vyběhnuvšího Procházky, ale jeho pokus zastavila branková konstrukce. Vedení Sparty měl na kopačce Vait, ale Procházka svůj tým podržel.

Ohnivec padl

Městečko se do druhé půle rozhodlo pro ofenzivnější pojetí hry a pootvíralo zadní vrátka. Zároveň se ale dostávalo do šancí. Zejména Urban měl hned dvě gólové, ale jeho muška nebyla přesná. Na druhé straně mohl z úrovně penalty navýšit vedení Bohatý, ale střela mu nesedla. A znovu řevničovské útočné duo. Kapr našel průnikovkou Bohatého, ale Procházka znovu výborně zasáhl. Ohnivci se snažili zápas zlomit ve svůj prospěch, ale nebylo jim přáno. O to více znepříjemnil domácím zbytek zápasu Bohatý, ke kterému propadlo autové vhazování a míč napálil do sítě - 0:2. Ve zbytku zápasu další branka nepadla, a tak si Řevničov odváží z Ohnivec arény velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Věděli jsme, že nás čeká mladý a běhavý tým. Přesně to se potvrdilo. Měli jsme šance v prvním i ve druhém poločase, ale dojeli jsme na jejich neproměňování. Řevničov zaslouženě zvítězil.

SK Sparta Řevničov
Pavel Bohatý, útočník: Soupeř byl ze začátku zápasu aktivnější. Po jednom z centrovaných míčů nás zachránilo břevno. Nám se ale podařilo jít po povedené akci do vedení. To jsme do konce poločasu udrželi, byť měli domácí hned několik slibných šancí. I my jsme ale mohli vedení navýšit, soupeře ale podržel brankář. Do druhého poločasu to Městečko trochu otevřelo. Nám se tak otevírala okénka v jejich obraně. Městečko si ale vytvářelo šance, ke své smůle je neproměňovalo a nám se podařilo odskočit na rozdíl dvou gólů a vítězství udržet. Kaňkou na celém utkání bylo nepříjemné zranění kolene domácího hráče, snad bude brzy v pořádku.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - M. Hajný [-] (64. J. Loder [-] ) , J. Vician [-] , J. Kučera [-] (44. J. Chládek [-] ) , V. Zelenka [-] , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] , O. Kolísek [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , M. Karnafel [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Pedál [-] , J. Murčo [-] , L. Vait [-] , M. Tóth [-] - F. Skoupý [-] , L. Skoupý [-] , J. Husák [-] (87. L. Přibyl [-] ) , P. Bohatý [-] - V. Kapr [-] (90. L. Petráček [-] ) , J. Fujera [-] (87. P. Matějka [-] ) -

ŽK: 18. V. Zelenka - 90. L. Skoupý , 90. J. Murčo .
Hráči zápasu: L. Procházka , V. Zelenka - V. Kapr , M. Tóth , M. Pedál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠEFARA Milan, TÝČE Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Ohnivec jsem viděl minulé kolo v Senomatech a výkon mě úplně nepřesvědčil. Řevničov bude kousat, ale domácí na svém hřišti umí, takže to bude stačit maximálně na remízu.Taktéž bych si tipl, že souboj nakonec bude Bohatý na góly. (3,5+)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Věřím ve výhru Řevničova , i když vyhrát v Městečku bude jeden z nejtěžších úkolů v sezóně. Kvůli červené nenastoupí Petr Šnídl, který by jinak mohl zápas dost ovlivnit svými zkušenostmi a klidem v koncovce. Zkusím proto výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích