J. Sláma 65. (p.)
B. Amauwah 87.
J. Sláma 90.
3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zavidov neudržel vedení, Hředle skvěle otočily zápas


Branky


65. J. Sláma (p.) , 87. B. Amauwah , 90. J. Sláma - 34. L. Kapoun
10

Další zajímavý zápas hned na úvod soutěže. Ze slov hředelského trenéra Jana Sklenáře bylo patrné, že se schyluje k velmi vyrovnané bitvě. Jeho slova se potvrdila. Na mutějovickém hřišti šli hosté do vedení a dlouho to vypadalo, že míří za vítězstvím. Síla hředelského celku se ale projevila v poslední půl hodině, kdy "domácí" zařadili vyšší rychlostní stupeň a zápas otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hředle pálily, Zavidov trestal

Zápas začal v klidném tempu, kdy se oba celky spíše jen seznamovaly. První výraznou šancí byla dalekonosná střela Bechnera, při které se musel ukázat Kraus. Zavidovská obrana se musela mít i nadále na pozoru. Obrovskou zásluhu na bezbrankovém stavu měl Štiller, který za pět dvanáct po povedené kombinaci hředelských odvrátil střelu Hladkého směřující do branky. Mezi střelce se nezapsal ani Vitner, jehož střele chybělo pár centimetrů.

 

I Zavidov si vypracoval své šance. Malinovského prověřil Dvořák a Devera, skóre se ale neměnilo. Po půl hodině hry se měnilo skóre. Po několika slibných šancích se diváci přeci jen dočkali branky. Dvořák našel od rohového praporku Kapouna, který nikým neatakovaný poslal míč za Malinovského - 0:1. Zavidov se prezentoval klidnou hrou, držel míč na svých kopačkách a dočkal se vedení.

 

Poločas byl za dveřmi, ale chuť vyrovnat ze strany hráčů v zeleno-bílých dresech bylo velká. Nejprve Vitnerovo obstřelení zastavila branková konstrukce. Poté se zaskvěl Kraus, který z blízkosti vychytal Slámovu hlavičku po centru Bethela. Hředle si během první půle vypracovaly několik slibných příležitostí, v gól je ale nepřetavily. O poločase si v kabině měli svěřenci Jana Sklenáře jistě co vysvětlovat.

Hosté vedení neudrželi

Do druhé půle naskočili lépe hosté. Hned na začátku pálil Sekyra, ale vedení nenavýšil. Poté Zuda po Sekyrově nahrávce dokonce obešel Malinovského, ale gólovou radost překazil obětavým zákrokem navrátivší se Bethel. Druhý gól měl na kopačce Neveďal, ale příchozím divákům ukázal, co všechno se dá nedat. V 59. minutě odešel ze hřiště Štiller a na hře zavidovských to zanechalo fatální následky. Srovnat mohl po pěkném uvolnění Bechner, ale prostor branky mu byl nedostatečný.

 

V další šanci to byl znovu Bechner, který sehrál důležitou roli. Jeho přímý kop vyrazil Kraus do míst, kam dobíhal Sláma. Na hředelského playmakera se branka doslova usmívala, ale gól mu nebyl dopřán nedovoleným zákrokem Vanického. K penaltě se sám postavil a srovnal - 1:1. Od této doby byl na hřišti jeden tým. Zavidov se do šancí nedostával a musel se soustředit na defenzivní činnost. Rázem měl jasný cíl, a to dotáhnout zápas alespoň do penalt.

 

Kraus měl v brance ale stále moře práce. Zasáhnout musel výběhem před Žihlou. Hostující defenziva byla znovu prolomena až v 86. minutě. Vitner si našel míč po odraženém centru, poslal jej do vápna a v souboji s Bethelem byl Kraus méně úspěšný - 2:1. Vítězství domácích ještě pečetil elegantním zakončením Sláma - 3:1. Zavidov tak ztratil dobře rozehraný zápas, Hředle naopak ukázaly vnitřní sílu a braly všechny body.

 

Galerie od Šárky Krejčové.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Jsem rád, že se nám povedlo vstoupit do soutěže vítězně. Dopředu bylo jasné, že proti rezervě Zavidova to bude těžké a to se také potvrdilo. V prvním poločase nám dělal velké problémy přechod zavidovských do útoku po pravé straně, kde nám dělal veliké problémy Kapoun. Spolu s jalovou koncovkou a jednou nepohlídanou standardkou to tak znamenalo poločasové jednobrankové manko. Ve druhém poločase byl Zavidov o něco aktivnější a hlavně nebezpečnější než jsem čekal, ale zhruba od 60. minuty to bylo již takřka na jednu branku a díky víře všech hráčů na hřišti se podařilo skóre otočit. Cením si nejen tří bodů, ale i výkonu všech hráčů.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Dnes jsme neodehráli špatné utkání, kluci makali jeden za druhého. Bohužel se nám nepodařilo udržet nadějný výsledek. Nutno podotknout, že jsme v první půli měli několikrát štěstí. Na druhou stranu nebýt mé chyby v závěru, asi bychom to k penaltám dotáhli. Hodně naši hru také ovlivnilo střídání D. Štillera, který dokud byl na hřišti, výborně dirigoval celou hru Zavidova.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (55. M. Vodrážka [-] ) , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] , A. Vitner [-] (90. D. Brož [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , Z. Žihla [-] , M. Somol [-]

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - D. Štiller [-] (59. J. Kraus [-] ) , D. Devera [-] , M. Dvořák [-] , A. Sekyra [-] , R. Vanický [-] , J. Sixta [-] , O. Neveďal [-] , L. Kapoun [-] , M. Zuda [-] (74. Q. Tran [-] ) , J. Jelínek [-]

ŽK: 31. M. Somol , 42. Z. Žihla , 89. A. Vitner , 90. J. Sláma - 89. L. Kapoun .
Hráči zápasu: B. Amauwah , Z. Žihla , J. Sláma - L. Kapoun .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: TÝČE Jiří - MINAŘÍK Hanuš (N), KOUKAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů