2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené a infarktový gól Kopernického


Branky


10

Na úvodní kolo bylo k vidění spousty zajímavých zápasů. K těm nejžhavějším patřilo bezesporu vzájemné měření sil Lužné se Mšecí. Kdo čekal vyrovnaný duel plný šancí a zajímavých momentů, ten zavítal na správné místo. Zápas došel až do penalt, po kterých se mohli z plusového bodu těšit domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Ještě než se pustíme do samotného dění na hřišti, pojďme si představit dvě zvučné jména. Na straně domácí se jako posila představil velezkušený Milan Polák, na druhé straně se chytsal větrat luženské fotbalisty exhředelský František Machovský. První poločas patřil domácímu celku, který mohl jít do slušného vedení. Ale to by se muselo proměňovat. Své o tom ví především luženský Vejvoda, který šel několikrát sám na Doubravu. Na zkušeného brankáře ale ani v jednom případě nevyzrál a skóre tak nadále bylo bezbrankové. I Mšec o sobě dala vědět, pro první poločas ale zřejmě nebyl gól souzený.

Drama až do konce

První poločas branku nenabídl, ale ještě než stačili diváci dosednout na svá místa, tak došlo ke změně skóre. Standardní situaci nejlépe odhadl Pejša, našel si míč a poslal Sokol do vedení - 0:1. Čas plynul a domácí Sparta se tlačila za vyrovnáním. Mšec ale držela a korekci skóre nepřipustila. Pro hosty nastala velká komplikace v rozmezí dvou minut. Fotbalového přestupku se dopustil Zázvorka s Janouškem a oba viděli v minutovém sledu druhou žlutou, tedy následně červenou kartu.

 

A to byla voda na domácí mlýn. Sparta hnaná emotivním publikem chtěla vyrovnat za každou cenu a byť se hosté drželi, nakonec jejich tvrz padla. Vejvoda jakoby napravil zahozené tutovky z první poloviny, utekl do vápna a našel Kopernického. Luženský defenzivní štít zachoval chladnou hlavu a poslal zápas do penalt - 1:1. Euforie domácího celku trvala i po penaltové loterii, po které brala Sparta plusový bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Myslím, že po většinu zápasu jsme byli lepším týmem. Kdybychom po prvním poločase vedli o pět branek, nikdo by se nemohl divit. Jak už to tak ale bývá, tak za neproměněné šance přijde trest a taky to tak bylo. Mšec hned na začátku druhé půle otevřela skóre po standardní situaci. Nás to ale nepoložilo a nakonec jsme se dočkali vyrovnání v samém závěru. To už jsme hráli proti devíti, když dva hráči Mšece museli předčasně pod sprchy. Penalty jsme opět zvládli a zaslouženě si připisujeme dva body. Výborný výkon odvedl rozhodčí Strouhal.




Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - D. Kopernický [-] , M. Rek [-] , M. Polák [-] , J. Staněk [-] - R. Šnajdr [-] (89. P. Ambrůžek [-] ) , A. Špička [-] , R. Grill [-] (86. F. Hornof [-] ) , P. Mezei [-] - R. Pokorný [-] , J. Vejvoda [-] -

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
P. Doubrava [-] - J. Kučera [-] , L. Petrus [-] (85. M. Pokorný [-] ) , J. Kapek [-] , T. Janoušek [-] , F. Machovský [-] , P. Heller [-] , M. Pejša [-] , O. Zázvorka [-] , R. Kapek [-] (46. J. Zeman [-] ) , V. Pechanec [-] (46. J. Jurgovski [-] )

ŽK: 35. R. Grill , 50. J. Staněk , 78. M. Polák - 5. V. Pechanec , 38. O. Zázvorka , 63. T. Janoušek , 68. F. Machovský , 90. J. Zeman . ČK: 80. O. Zázvorka , 81. T. Janoušek .
Hráči zápasu: D. Kopernický , M. Polák .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - TICHÝ Martin, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů