Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník dokázal vzdorovat jen v první půli


Branky


0

Baník dokázal Lesné být v první půli velmi kvalitním soupeřem, ne-li lepším, ale nedokázal se trefit, zatímco Lesná jednou ano. Přesto nebylo po půli nic jistého. Druhá půle ale Chodvoským absolutně nesedla a patřila pouze hráčům Lesné, který si v ní nakoenc zajistili pohodlné vítězství a v posledním utkání sezóny tak ukořistili tři body za výhru 5:0, které jí posouvají na deváté místo. pro Baník je to už šestnáctá porážka, ale Zadní Chodov může sezónu považovat po velmi špatném začátku a dlouhém obávání se po svém udržení za úspěšnou. Oba dav týmy tak uvidíme v soutěži nejspíš i příští rok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka až v závěru půle

První půle dlouho žádnou branku nepřinesla. Hrálo se hodně vyrovnané utkání, chvíli měl navrch Chodov, chvíli zase Lesná. Celkově měl v první půli ale asi více za hry Baník, který měl více šancí a k brance mu několikrát chybělo jen opravdu málo, ale bohužel se trefit nedokázal. To samé ale dlouho platilo pro Lesnou, tedy až do kocne první půle, v níž nakoenc padla první branka zápasu. V devětatřicáté minutě se totiž trefil Miroslav Baran st., který po kombinační akci prostřelil vše, co mu stálo v cestě a otevřel skóre. To byla pro Chodvo jistě krutá rána na závěr, přesto ale stále nebylo rozhodnuto a šance měli stále oba týmy.

Zápas přerušila silná bouře

O přestávce začalo ale pořádně pršet a hned zkraje druhé půle přišla velká bouře, pro níž musel sudí utkání alespoň an dvacet minut přerušit. Když se týmy vrátily na mokrý trávník, bylo vše jinak. Zatímco Lesné pauza nijak neublížila, hráči Bnaíku ztvrdli a jejich nasazení naprosto opadlo, rytmus byl pryč. A tak byla Lesná v jednoduché pozici, které využila. V šestašedesáté minutě jí dostal do dvoubrankového vedení Vasil Danko a bylo v podstatě rozhodnuto. Později na něj navázal ještě také rodinný tandem Baranů, který zvýšil na 4:0. Nejdříve se trefil Miroslav Baran ml. a poté kuriózně z úhlu Miroslav Baran st., po jehož ráně se míč zasekl za jedno z horních tyčí brankových konstrukcí v síti. V posledních minutách pak už pouze přidal ještě jendu trefu Vasil Danko a Lesná nakoenc celkem bez potíží zvítězila v poměru 5:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: Tak musím uznat, že kluky hodně nabudil tip experta, který hovořil v náš neprospěch, což jsme nemohli připustit (smích). Ne, dělám si legraci. Zápas sice skončil 5:0, ale tak jednoznačné to zase nebylo. První půle byla hodně vyrovnaná a chvílemi nás Baník i přehrával. Ještě více nás ale překvapil ve druhé půli, kdy absolutně přestal hrát fotbal a nepochopitelně nám to usnadnil. My jsme bez problémů rozhodli a získali jsme tři body.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: První půle byla dobrá, ale tu druhou a zápas celkově hodně ovlivnila asi dvacetiminutová přestávka pro velkou bouřku, která nás úplně vyhodila z rytmu a soupeř měl poté snadnou práci. Měli jsme dát své šance z první půle, pak to mohlo vypadat jinak. Škoda.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] (34. P. Szerencés [-] ) , P. Karafiát [-] - M. Baran st. [-] (77. M. Goubej [-] ) , R. Vavřička [-] , V. Šesták [-] , M. Baran ml. [-] - D. Tkáč [-] , V. Danko [-] -

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Nejedlý [-] , J. Zajíček [-] (60. R. Földési [-] ) , J. Kurčík [-] , M. Danko [-] , F. Richtarík [-] , J. Sibal [-] , F. Řezábek [-] (71. J. Květoň [-] ) , T. Sádlík [-] , L. Květoň [-] (6. J. Fidler ml. [-] ) , M. Founě [-]

ŽK: 65. J. Kurčík .
Místo: Lesná. Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - LUPŠA Michal (N), MAZANEC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.