5:1
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Damnov je stále neporažen a po skvělém úvodu se drží u čela peletonu, Erpužice se zatím topí u dna


Branky


5. P. Vácha , 25. K. Duda , 35. E. Šály , 37. E. Šály , 88. E. Šály - 44. M. Kovačka
0

Damnov prožil do sezóny perfektní vstup. Nečekaně uspěl na hřišti Konstantinových Lázní, které porazil 0:1 a tím si musel velmi přidat na sebevědomí. Takové vítězství, a kord, když je v prvním utkání sezóny, musí velmi pomoci a posílit tým. Vědět, že když budete hrát týmově, tak můžete uspět prakticky kdekoli, to je totiž velký náboj a velká motivace. Tu zatím nenašly Erpužice, které pokračují v nevýrazných výkonech z minulé sezóny. Damnovu tak utkání velmi usnadnili a alespoň vylepšili skóre, když už nic víc. Skolo si se soupeřem totiž poradil v poměru 5:1 a dokazuje, že má velkou sílu. Uvidíme, zda jeho šňůru vítězství už třeba v příštím kole nepřeruší Kšice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Damnovští do utkání dobře vstoupili a Erpužice srazila vlastní penalta

Domácí měli perfektní vstup do utkání, hosty zatlačili a brzy se dostali do vedení, když domácí po křídle zatáhli balón a přesnou křižnou přihrávkou do vápna uvolnil Petra Váchu, který rozvlnil síť prakticky jen zasunutím do prázdné brány. Poté se hra ale trochu vyrovnala a do hry se začaly dostávat také Erpužice. Brzy si také vytvořily takový tlak, že musely být ve vápně faulování za cenu nařízeného pokutového kopu. K tomu se postavil Vojtěch Křelina, ale gólman Hes jeho pokus dobře přečetl a míč vyrazil. Hosté nejen že nevyužili perfektní příležitosti, jak se vrátit do hry, ale také byli při pokutovém kopu tak špatně koncentrovaní a postavení, že ihned z následného protiútoku po střele Karla Dudy inkasovali. Poté se hrál poměrně vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách, ale rozdíl byl v tom, že Damnovští dokázali využít svých šancí a hosté nikoli. Po centru z pravé strany nastřelil například tyč Kovačka. Domácí se ale rozhodně nezalekli a hráli si dál své. Už brzy se trefil díky dalšímu rychlému protiútoku Erik Šály, který tak zvyšoval už na slibných 3:0. Domácím to ale stále nestačilo a už o dvě minuty déle rozjásla fanoušky Erik Šály počtvrté, když svůj přímý kop namířil přímo do branky. Hosté ale v závěru poločasu ještě vykřesali malou jiskřičku naděje, když Matěj Kovačka ještě zpoza vápna vyslal na branku přízemní střelu, kterou Hes maličko podcenil míč tak zapadl za jeho záda.

Damnov si hlídal své vedení a Erpužice se snažily

Ve druhé půli se Damnov už nikam netlačil. Snažil se pouze podržet balón a ohlídat si své vedení. Neměl vše ale tak úplně pod kontrolou, hosté měli hne několik šaníc, ale nebylo jim zkrátka souzeno. Jen těsně za Hesova zda nazapadla hlavička Konstantina Novikova. Poté byl ve skvělé příležitsoti při samostatném úniku také Martin Šustr a výborných šancí nevyužlo ani hend několik jeho spoluhráčů. A tak už jed domácí v závěru korigovali na závěrečných 5:1, když zkompletoval svůj hattrick Erik Šály. To zbývaly do konce už pouhé dvě minuty a více už utkání nenebídlo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): V první půli jsme byli na hřišti jasně lepším celkem. Proměňovali jsme gólové příležitosti, což nám utkání velmi usnadnilo. Druhý poločas jsme pak spíše obětovali na ubránění výsledku a stačilo to. 5:1, to je pěkný výsledek a tři body jsou velmi důležité. Prožíváme výborný vstup do sezóny a doufám, že na něj dokážeme v následujících kolech navázat.

TJ Jiskra Erpužice
Miroslav Ridoško (Jiskra Erpužice): V první půli nás soupeř zatlačil a dal branku na 1:0. My jsme to poté trochu vyrovnali, měli jsme k dispozici dokonce i penaltu, ale nedali jsme, a ihned jsme za to byli potrestáni další brankou. Pak jsme ale ještě měli nějaké šance, a kdyby jsme alespoň některé z nich využili mohli jsem utkání ještě zdramatizovat a asi by se hrálo jinak. Takhle jsme se ale brzy dostali do velké ztráty a nedokázali jsme se do utkání vrátit. Šance jsme měli i ve druhé půli, trefili jsme tyčku a podobně, ale prostě to nemůžeme nějak propálit. V sestavě jsme ale ještě stále nebyli kompletní a čekáme další posily, které by měli už na příští kolo dorazit, takže proti Sedlišti chceme tři body. Já jsem ale hlavně rád, že jsme to tady dali ještě nějak dohromady a můžeme si vůbec zahrát. A o to nám jde.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
S. Hes [-] - K. Duda [-] , J. Marcell [-] , L. Král [-] , M. Drozda [-] - J. Lancígr [-] , P. Kolář [-] , P. Kopáček [-] - L. Krivda [-] , E. Šály [-] , P. Vácha [-] (75. T. Majerčík [-] ) -

TJ Jiskra Erpužice
J. Klimeš [-] - V. Novikov [-] , M. Šustr [-] , F. Kasl [-] , R. Kořínek [-] - F. Tesař [-] , K. Novikov [-] , M. Kovačka [-] , V. Křelina [-] - A. Havel [-] , L. Bordeniuc [-]

ŽK: 23. M. Drozda , 50. P. Kolář , 84. J. Lancígr - 3. L. Bordeniuc , 36. M. Šustr , 50. F. Tesař , 65. M. Kovačka , 87. R. Kořínek .
Místo: Damnov. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Friedenberger Robert - DIETL Josef (N), KOŘÍNEK Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.