Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávané body pro Ratboř se rodily těžce


17

Hosté byli favoritem, ale poločasové vedení 0:1 nenaplnilo očekávání. Nakonec ale hosté proti houževnatým Pečkám uspěly a odvážejí všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O jedinou branku se postaral Joël Mbemba

V Pečkách se představil zkušený tým Slavoje Ratboř a domácí mu nechtěně situaci hodně ulehčili, protože nemohli využít čtyři pravidelně nastupující dorostence, kteří museli do karantény. Ale pojďme k zápasu.

 

Hráči hostujícího celku byli od počátku utkání aktivnější, měli více míč v držení a přicházely i první šance. Gembiczki ani po něm Kesner ale nedostali míč do sítě. Až v sedmadvacáté minutě napřáhl z dobrých třiceti metrů Joël Mbemba a výstavní střelou vymetl šibenici domácí brány - 0:1.

 

Byla to jediná branka prvního poločasu, přestože další šance k vidění byly. Kesner trefil ze standardní situace břevno Cmárovy brány. Ani domácí nebyli bez šancí na dobrý výsledek, ale jejich zakončení z rohu velkého čtverce orazítkovalo pouze obě tyče za zády Jeřábka.

 

 

 

 

Na hřišti kralovala Ratboř

I druhý poločas byl víceméně v režii hostů. kteří dobře kombinovali a připravovali si další gólové příležitosti. Krátce po přestávce nastřelil Kesner opět jen konstrukci domácí brány. Kombinace po trase Mbemba - Kovařík - Kesner končí v náruči pečeckého gólmana.

 

V padesáté druhé minutě se konečně ujalo zakončení Zbyňka Gembiczkeho, který poslal hosty do dvoubrankového vedení - 0:2. Domácí borci měli o chvilku později možnost ke snížení a udržení se ve hře, jenže střela z přímého kopu letěla těsně nad břevnem brány Slavoje.

 

Dvacet minut před koncem přišla nejspíš rozhodující akce, když spolupráci Mbemby a Kesnera zakončil Jakub Kovařík do prázdné brány - 0:3. V poslední desetiminutovce pak pečetil dvěma góly tři body pro Ratboř Lukáš Vohnický - 0:5.

 

Ratbořský Slavoj tak konečně zabodoval na venkovním hřišti a tři získané body ho postrčily na osmou pozici v tabulce. A v příštím kole se mohou těšit na derby s Červenými Pečkami, bohužel podle aktuálně platných pravidel bez diváků.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky B
Karel Holub, trenér: Zápas se mi nehodnotí lehce. Tři hodiny před zápasem nám bylo hygienou oznámeno,  že čtyři dorostenci, kteří pravidelně hrají, musí do karantény. To byla citelná ztráta. Jinak proti nám hrál tým s dobrou rozehrávkou a hráči, kteří mají zkušenosti z vyšších soutěží. Za celý zápas jsme měli asi čtyři šance, které jsme nedokázali proměnit. Soupeř jich měl o poznání více a zaslouženě zvítězil.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Potřebovali jsme už bodovat z venkovního zápasu. Podařilo se nám připravit několik příležitostí ke vstřelení branek. První polovinu zápasu jsme odehráli na domácí polovině, po několika šancích se trefil z pěkné vzdálenosti Mbemba. Domácí nás ohrozili z jediné šance, kdy míč mířil do tyče. Druhé dějství zápasu jsme kontrolovali, nepustili domácí víceméně do ničeho a zužitkovali spoustu šancí, což nám přineslo první venkovní body.



Sestavy


AFK Pečky B
M. Cmár [-] - L. Holub [-] (51. F. Bortlík [-] ) , Š. Růžička [-] (78. J. Chrastný [-] ) , J. Vavák [-] , M. Modrovič [-] , D. Konůpek [-] (78. J. Hampl [-] ) , D. Dobiáš [-] , . Bydlák [-] , K. Holub [-] , L. Janeba [-] , J. Malý [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Uher [-] (46. J. Kovařík [-] ) , M. Kesner [-] , A. Brant [-] (58. L. Brtník [-] ) , Z. Gembiczki [-] , L. Vohnický [-] , R. Biško [-] , M. Adámek [-] , J. Mbemba [-] (78. V. Kratochvíl [-] ) , T. Beran [-] , D. Kemza [-]

ŽK: 78. K. Holub , 84. J. Malý - 43. Z. Gembiczki , 66. D. Kemza , 70. J. Mbemba .
Hráči zápasu: J. Mbemba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - NOVÁK Martin (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Rezerva Peček se v posledním domácím zápase dočkala prvních tří bodů a určitě je bude chtít potvrdit. Ale Ratboř nebude snadným soustem.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích