Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice si otevřely střelnici


Branky


17

Zdecimovaná sestava Bečvár nedokázala vzdorovat domácímu týmu Nučic a už ve dvacáté minutě to bylo 4:0. Nučice si v klidu došly pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za sedmnáct minut 4:0

Už v osmé minutě načal gólový účet Jelínek, poté našel dlouhým nákopem Šulc Vlasáka a ten se proti gólmanovi nemýlil. Během první čtvrt hodiny bylo skóre 4:0 a již nebylo o co hrát. Hned z kraje druhého poločasu se prosadil Nevšímal, poté se dokázali prosadit i hosté, když Kočí namazal míč přímo Jahodovi a ten prostřelil Rybáka. Další naší branku přidal Chromý chytrou střelou zpoza vápna a brankový účet zakončil dorážkou Kočí. 

 

A tak kromě množství gólů je zvláštností tohoto zápasu, že jeden z nejlepších střelců soutěže Filip Kubalík vyšel brankově naprázdno. Nejspíš šetří prach pro důležitější okamžiky.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Bečváry v takovém složení nejsou tým na okresní přebor. Nám pomohla rychlá branka Jelínka a po čtvrt hodině nebylo v podstatě o co hrát.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Před zápasem jsme měli největší problém dát dohromady vůbec jedenáct hráčů.  Museli nastoupit hráči s nedoléčeným zraněním a hráči, kteří tak trochu zachraňovali situaci aby nás vůbec  nastoupil plný počet, i když už fotbal v podstatě nehrají. To vše se promítlo na výkonu i na výsledku zápasu. Nučice byly jasně lepší, my jsme jim to ještě usnadnili individuálními chybami. Těžko se mi takový zápas hodnotí. Musíme lépe zvládnout zápasy, které nás ještě čekají.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - K. Hurtík [-] (46. J. Hervert [-] ) , P. Bradáč [-] , M. Šulc [-] , J. Vedral [-] , P. Nevšímal [-] , F. Kubalík [-] , D. Kočí [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-]

SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Uher [-] , M. Slezák [-] , M. Kšírl [-] , J. Kuba [-] - J. Čáslava [-] , J. Kubín [-] (50. Z. Kropáček [-] ) , M. Kenardžiev [-] , V. Kšírl [-] - M. Černý [-] , P. Šmejkal [-] (46. P. Jahoda [-] ) -

ŽK: 56. F. Kubalík - 25. J. Čáslava .
Hráči zápasu: J. Jelínek , P. Nevšímal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hurych Lubomír - KOČÍ Miroslav (N), HOLUB Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Bečváry vinou úzkého kádru ztrácí dech a Nučice mají po slabším úvodu slušně našlápnuto. Loni slavili domácí těsné vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích