Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice proti outsiderovi nezaváhaly


Branky


17

Favoritem byli domácí a svoji roli potvrdili. K výhře pomohl výrazně třemi góly uzdravený Milan Pánek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libodřice během pěti minut otočily vývoj

Libodřice byly před utkáním jednoznačným favoritem a diváci se těšili na brankové hody. Těch se nakonec dočkali, ale úvod zápasu je zmrazil. Libodřičtí nastoupili na hřiště nesoustředěni a chybovali v obraně. První minelu ještě hosté nepotrestali, ale podruhé už se Jan Vavák nemýlil a poslal hosty v šesté minutě do vedení 0:1.

 

Teprve poté domácí přidali a do konce poločasu byli jasně lepší. Vyrovnání zařídil po milimetrové přihrávce od Pánka Daniel Strejček - 1:1. Ihned po rozehrání Pečeckých se zmocnili míče opět domácí a Milan Pánek začal svůj koncert, když přesnou střelou k tyči poslal Libodřice do vedení - 2:1. Děsivou pětiminutovku pro hosty zakončil opět Milan Pánek, který se přesně trefil z trestného kopu - 3:1.

 

Během dalších dvaceti minut první půle se už diváci branky nedočkali, přestože domácí šance měli. Hosté pouze odkopávali míče a snažili se je získat na polovině domácích, ale ti už byli přesní.

 

 

Domácí už zvrat nepřipustili

Obrázek úvodu druhého poločasu se od prvního nelišil. A když po třinácti minutách pláchl hostující obraně Milan Pánek, zdálo se být vyřešeno - 4:1.

 

Ale domácí po jasném vedení polevili a nechali zbytečně prostor pro hostující hráče. Trestem bylo snížení na 4:2, když svoji druhou branku zapsal Jan Vavák. A hosty gól probudil a začali domácí trochu prohánět. Jenže nějakou gólovku si připravit nedokázali, domácí dokázali všechny náznaky akcí zastavovat včas.

 

Definitivní tečku napsal pár minutek před koncem Marek Hovorka, který využil další přesnou přihrávku Pánka - 5:2.

 

"V druhém poločase, kdy se po třetí brance Pánka po samostatném úniku zdálo být utkání rozhodnuté, jsme přestali úplně hrát to, co jsme chtěli", byl po zápase kritický Adam Baško a pokračoval: "Balón jsme dlouho drželi, drbali to a hráči si nedrželi své pozice. Trestem bylo snížení hostů na 4:2, po kterém nás ještě trápili a měli náznaky šanci. Nás definitivně uklidnil až gól Hovorky v samém závěru, který mu připravil fantom dnešního utkání Pánek."

 



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Adam Baško, trenér: Opět jsme z jasného utkání udělali drama. Jsem rád za tři body, s hrou akorát 35 minut prvního poločasu. Od kluků čekám, že soupeře jasně přehrají svými fotbalovými schopnostmi a ne to potom rvát silou. Ale body se počítají a uvidíme, jak to bude další týden.

AFK Pečky B
Karel Holub, trenér: V 6. minutě jsme se dostali po chybě domácí obrany do vedení. Jenže jsme i my v 18. minutě udělali hned chyby dvě a domácí nás za ně potrestali. V první půli jsme si už moc šancí nevytvořili, a domácí přidali ještě jeden gól z trestného kopu. V druhé půli jsme se chtěli pokusit zápas ještě zdramatizovat, šance jsme si i vytvořili, ale nedokázali je proměnit. A samozřejmě přišel trest ze strany domácích, kteří navýšili stav až na 5:2.



Sestavy


FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - T. Němec [-] , M. Pánek [-] , F. Šafránek [-] , V. Patočka [-] , L. Pohanka [-] (46. F. Krejčí [-] ) , D. Strejček [-] , J. Košík [-] (46. M. Matějka [-] ) , M. Hovorka [-] , V. Dittrich [-] , M. Beníšek [-]

AFK Pečky B
M. Cmár [-] - J. Vavák [-] , T. Kuchař [-] , V. Buřič [-] , D. Konůpek [-] , M. Soukup [-] , V. Kašpárek [-] , M. Modrovič [-] , T. Holub [-] , L. Janeba [-] , J. Malý [-]

ŽK: 18. D. Strejček , 44. M. Hovorka - 44. L. Janeba .
Hráči zápasu: M. Pánek .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: KŘIVKA František - NĚMEC Ladislav (N), HOLUB Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Jan Špinka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: LIbodřice ještě v letošním ročníku neprohrály, ale Pečky jsou namlsané minulou první výhrou. Přesto by domácí měli uspět...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích