Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry Kouřimi posvícení nepokazily


Branky


16

Poločasový výsledek 3:1 se zdecimované sestavě Bečvár podařilo krátce po pauze zdramatizovat, ale to bylo za strany hostů vše a Kouřim si připisuje "posvícenské" tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uher před pauzou udržel naději

Do Kouřimi přijely doposud neporažené Bečváry, ale už po třech minutách po nádherném nákopu Tománka a nedůrazu hostujícího obránce s brankářem, oba hlavou přehodil Jan Keltner - 1:0 a posvícenský kolotoč se rozjel na plno.

 

Za dalších 10 minut to na sebe vzal opět Jan Keltner, když sám obehrál tři obránce a zakončil přes bezmocného Hroudu - 2:0.

 

V pětatřicáté minutě z ničeho nic nenápadným pasem vyzval Snížek ke střele Královského, kterého vychytal brankář, ale následnou dorážku už Pavel Královský neomylně proměnil - 3:0.

 

Kouřimské hlavy už byly v kabině, když domácí zbytečně faulovali těsně na hranici šestnáctky a Jan Uher se z trestného kopu krásně trefil - 3:1.

 

 

Kouřim drama nepřipustila

Kouřim a druhé poločasy, jako rozbitá gramofonová deska stále dokola.. Uběhly dvě minuty a hosté skórovali opět ze standardní situace, když opět na hranici vápna fauloval zbytečně Svoboda, Havránek střelu vyrazil, ale u dorážky byl dříve Jakub Kšírl a zápas najednou dostal nový náboj 3:2.

 

V 50. minutě v rohu vápna fauloval brankář Bečvár výborně hrajícího Jirků a rozhodčí nařídil pokutový kop, který neproměnil Procházka, když skvěle zakročil brankář hostí a vyrazil na roh. Následný rohový kop Královského propadl přes tři obránce až k Milanovi Tománkovi, který to měl na malém vápně opravdu snadné a z první zvýšil na 4:2.

 

Hra se uklidnila Kouřim držela balón poklidně kombinovala na půlce soupeře, když se v 62. minutě Svoboda rozhodl nacentrovat od postranní čáry míč do soupeřova vápna a, světe div se, míč skončil v bráně a Tomáš Svoboda se raduje - 5:2.

 

Bečváry neměly dostatek sil, po vstřeleném gólu už si moc míče neužily a běhat bez míče je náročné. V 81. minutě využil nedůrazu obránce opět Jan Keltner, když ho předskočil, na velkém vápně trefil míč z voleje a od břevna do brány - 6:2.

 

Posledních 10 minut už se jsme jen chtěli kontrolovat hru a držet balón, aby se utkání dohrálo v klidu a bez zranění, ale sudí měl jiný názor a poměrně necitlivě po druhé žluté kartě v 90. minutě vyloučil J. Kšírla.

 

 

Autor reportáže: Jan Kočí (KOU)



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Josef Holub, trenér: Na zápas jsme se pečlivě připravovali a zároveň velmi těšili. Popasovat se s týmem, který dosud neztratil ani bod, znamenalo pro nás výzvu. Nutno podotknout, že hosté nepřijeli v nejsilnější sestavě, ale troufám si napsat, že ani to nesnižuje náš výkon. Do zápasu jsme vstoupili sebevědomě a dominantně, ve dvanácté minutě jsme vedli 2:0. Hra měla parametry, soupeř se k naší brance prakticky nedostával. Náročné kouřimské publikum jsme bavili pohlednými kombinacemi i neproměňováním i těch nejvyloženějších šancí. Když jsme zvýšili na 3:0, zdálo se být rozhodnuto. Jenže hosté ke konci půle snížili z přímého kopu, a na začátku půle druhé se z prakticky totožné situace po dorážce dostali na dostřel. Naše borce to ale nezviklalo. Po neproměněné penaltě jsme po následném rohu znova odskočili a posléze pojistili náskok pátým a šestým gólem. Soupeř už na zvrat neměl a utkání se (až na poněkud necitlivé vyloučení hostujícího hráče) v poklidu dohrálo. Všichni naši hráči odvedli dobrou práci, vyzdvihnout zaslouží autor hattricku Keltner a Královský, který kromě vstřelené branky a kvalitní rozehrávky i bránil!

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas byl ovlivněn absencí šesti hráčů sestavy a někteří hráli s nedoléčeným zraněním. Měli jsme problémy dát vůbec dohromady jedenáctku. Ale ani tak jsme nechtěli dát kůži lacino. Bohužel jsme velmi brzy inkasovali a poločas skončil za stavu 3:1 pro domácí. Když se nám podařilo snížit na rozdíl jediné branky, Kouřim rychle kontrovala a opět odskočila. Pak už jsme se nedokázali zmobilizovat a domácím výhru zkomplikovat. Dopředu jsme toho moc nepředvedli, domácí vyhráli zaslouženě. Myslím že Kouřim bude určitě patřit do horní poloviny tabulky. Ale i taky chci poděkovat hráčům, kteří k zápasu nastoupili, za statečný výkon.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , D. Procházka [-] , M. Tománek [-] (69. T. Novák [-] ) - R. Světnička [-] , P. Královský [-] (79. M. Klégr [-] ) , M. Snížek [-] , P. Jirků [-] , J. Keltner [-] - T. Dufek [-] (81. J. Bělohlávek [-] ) - M. Hovorka [-]

SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Kšírl [-] , O. Holub [-] , J. Uher [-] , M. Slezák [-] - V. Kšírl [-] , P. Jahoda [-] (32. J. Dědek [-] ) , J. Čáslava [-] , J. Kuba [-] , M. Kšírl [-] - J. Brunclík [-] (81. Z. Kropáček [-] )

ŽK: 45. P. Královský , 47. T. Svoboda - 42. J. Kšírl , 49. J. Hrouda , 58. M. Slezák , 65. J. Kuba . ČK: 90. J. Kšírl .
Hráči zápasu: J. Keltner , P. Jirků .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Suchý Aleš - KOSMATA Daniel (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Rybák
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Loni Bečváry prohrály, co mohly, ale letos zahájily velice úspěšně. Ale Kouřim je první papírově kvalitnější soupeř než předchozí čtyři. Utkání mohou rozhodnout detaily, jako třeba sestavy bez marodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích