Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankové hody v Tuklatech


Branky


6. M. Pytloun , 33. I. Starosta , 85. I. Kostak (p.) , 89. V. Lachman - 26. D. Chvojka , 38. J. Špinka , 44. D. Chvojka , 82. A. Dostál
16

Gólem do šatny se ujali hosté poločasového vedení 2:3. A když osm minut před koncem navýšil Aleš Dostál na 2:4, vypadalo to, že všechny body poputují do Krakovan. Ale Čechie zabrala a v devětaosmdesáté Vojta Lachman vyrovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chvojka vymetal pavouky

Krakovany by rády v Tuklatech bodovaly, ale Jan Špinka hned upozornil: "Po zápase se Štítary nám skončil z osobních důvodů náš největší talent Strejcius a to nás hodně mrzí." Ale ani hráči domácí Čechie nejsou připraveni všichni. "Opět natupujeme v nekompletním složení, hodně improvizovat jsme museli v zadních řadách", připustil domácí trenér Jirka Halgaš.

 

Vstup do zápasu mají ale lepší domácí borci. Drží více střed pole a hosty tlačí k jejich bráně. A po šesti minutách se mohou poprvé radovat, když chytrou přihrávku R. Čermáka za obranu Krakovan zužitkoval střelou k tyči přesně domácí kanonýr Michal Pytloun - 1:0. Vzápětí gólovku Kostaka bravurně chytá Douděra.

 

Po čtvrthodině se rozehráli i Krakovanští. První gól Špinky ještě uznán není pro faul na gólmana, ale začíná zářit David Chvojka. Na velkém čtverci si zpracuje míč na prsa a halfvolejem trefuje pravou šibenici - 1:1.

 

O šest minut později si berou vedení zpět domácí. Kozel ztratí míč na polovině Tuklat, domácí ho rychle po ose R. Čermák - Kostak dostávají před bránu, kde ho nová akvizice Čechie Ivan Starosta dostává se štěstím do sítě - 2:1.

 

Vyrovnání zařídil Jan Špinka, který hlavou poslal míč z centru Dostála za záda Pazdery - 2:2. A to nebylo vše. Minutu před přestávkou strhává vedení na stranu hostů David Chvojka, který další povedenou střelou vymetl pavouky i z levé šibenice - 2:3.

 

Úřaduje Vojta Lachman

Gól do šatny hráče Čechie hodně přibrzdil. Ve druhém poločase kralují na hřišti hosté, ale pohříchu z mnoha gólových šancí dokázali proměnit v osmdesáté druhé minutě jedinou. Aleš Dostál využil přesně přihrávku Sixty - 2:4.

 

Hosté si mysleli, že je hotovo, ale o opaku byl přesvědčen Vojta Lachman. Nejprve po faulu na něj proměnil Ivan Kostak penaltu - 3:4 a minutu před koncem hlavou vyrovnal na konečných 4:4.

 

 

Krakovany se ztrátou vedení rozhodit nenechaly

Mužem penalt byl Zdeněk Douděra, který jeden pokus lapil a navíc sám svůj proměnil. Proto pro hosty z Krakovan zaslouženě dva body.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: V posledních pěti minutách se dějí nevídané věci. V hlavní roli úřaduje V. Lachman, po faulu na něj proměňuje v 85.min penaltu Kostak a v 89.min nádhernou hlavičkou Vojta srovnává na 4:4. A to ještě v závěrečných vteřinách po přistrčeni od Kostaka těsně míjí P. Hlavatý!! V penaltovém rozstřelu jsou šťastnější hosté. Pro nás vydřený bod s velmi kvalitním soupeřem, kterého si moc vážíme.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Tuklaty nás ze začátku přehrávaly a po zásluze vedly 1:0, My jsme hru následně vyrovnali a do poločasu jsme skóre otočili. Druhý poločas byl v naší režii, ale díky naší nemohoucnosti jsme nedali ani ty nejvyloženější šance. Bohužel se nám to v posledních 5 minutách vymstilo. Nejdřív penalta. Zde musím pochválit rozhodčího, který za námi přišel a omluvil se, že ji chybně odpískal, jsme jenom lidi a chyby se stanou. Takže respekt k rozhodčímu!!! Pak poslední centr a 4:4. Nastalo zklamání, protože jsme jasně vyhraný zápas ztratili, ale prostě díky našim chybám jsme si dnes ty tři body nezasloužili. Penalty jsme zvládli a odvážíme si dva body. Po opadnutí emocí +2 z venku bereme. Poučíme se z chyb a příští týden si to rozdáme u nás na posvícení s oblíbeným soupeřem z Velimi.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - I. Starosta [-] , R. Čermák [-] (46. P. Mazur [-] ) , D. Čermák [-] (46. V. Lachman [-] ) , P. Hlavatý [-] , M. Kassa [-] , Š. Votava [-] (72. M. Klepetko [-] ) , I. Kostak [-] , P. Jambor [-] , P. Patáčik [-] , M. Pytloun [-] (82. M. Procházka [-] )

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , L. Tlučhoř [-] - D. Horák [-] , P. Kozel [-] , D. Chvojka [-] , J. Olexa [-] , L. Neruda [-] , Z. Vodvářka [-] - A. Dostál [-] , J. Špinka [-] (80. T. Sixta [-] ) -

ŽK: 88. M. Kassa - 54. J. Olexa , 88. A. Dostál .
Hráči zápasu: V. Lachman , I. Kostak - D. Chvojka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - PAZDERA Josef (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Rybák
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: I zde mají tipující jasno, ale Krakovany nerady jezdí přes celý okres. A loni na vlastním hřišti uspěly až po penaltách. Pokud se Čechii vyzdravil kádr, tak to hosté mít jednoduché nebudou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů