Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hra kočky s myší


Branky


16

Od úvodních minut bylo patrné, kdo si připíše v tomto utkání tři body. Hosté se na polovinu Nučic dostávali jen sporadicky a bylo tak jen otázkou, kde se zastaví skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubalík opět ve střelecké formě

Tomáš Krutský se poprvé oficiálně představil před domácím publikem jako nový trenér a jeho svěřenci mu chtěli tento zápas osladit výhrou. I proto od počátku bušili na vrata tuchorazské defenzívy. Hned v páté minutě se z levé strany uvolnil Nevšímal, zasekávačkou se zbavil obránce, ale jeho přízemní střela minula tyč tak o půl metru. O chvilku později odvracel centr Chromého Hozman a jen o kousek minul vlastní bránu.

 

Domácí, tentokrát netradičně ve žlutých dresech, využívali volného prostoru po lajnách a posílali míče před bránu Volkova. Centr Jíchy hosté odvrátili, na první Jelínkův balón nikdo ze spoluhráčů nedosáhl, ale podruhé už balón spadl přesně na nohu Filipa Kubalíka, který propálil tuchorazského brankáře - 1:0.

 

Hosté se na polovinu Nučic dostávali pramálo, ale šance na vyrovnání tu byla. Doležel nejprve nedokázal přesně reagovat na centr, který Rybák podběhl, a míč poslal nad břevno a vzápětí křížnou střelou minul domácí bránu.

 

Ve dvaadvacáté minutě zvýšil po minele obou stoperů Filip Kubalík na 2:0. Další šance měl Chromý, jehož hlavičku nejprve vychytal Volkov a poté jeho střela letěla přes bránu. Domácí mají řadu rohových kopů, rychlé náběhy útočníků dělají hostující obraně potíže. Centr na zadní tyč na Vlasáka zastavil Pokorný rukou a penaltu proměnil Petr Nevšímal, i když gólman vystihl směr - 3:0.

 

Na poločasových 4:0 zvýšil po rohovém kopu na zadní tyči osamocený Jan Jelínek, kterému stačilo jen nastavit hlavu. 

Poločas dohraný z povinnosti

Ve volnějším tempu se dohrával druhý poločas. Filip Kubalík v něm završil hattrick a už je opět na čele střelecké tabulky - 5:0. A na konečných 6:0 upravil v pětasedmdesáté minutě Matěj Chromý.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Tomáš Krutský, trenér: Pro trenéra strašně těžké utkání k hodnoceni. Tuchoraz se nachází ve fotbalové krizi. A start do nové sezony se jim nevydařil. Přesto jsme do utkání nastoupili s náležitým respektem, jelikož se nám v utkáních s papírově slabšími soupeři nedaří. Za sebe jsem rád, že se má trenérská premiéra před domácími fanoušky vydařila. Chci poděkovat klukům, že k zápasu přistoupili zodpovědně, soupeře nepodcenili a celých 90 minut odmakali s konečným výsledkem 6:0.

FC Tuchoraz
Viktor Odráška, trenér: Do Nučic jsme vyjížděli s pouhou jedenáctkou hráčů a cílem dostat co nejméně gólů. V sestavě se dvěma dorostenci, kteří měli v nohách svůj dopolední vítězný zápas a pouhými pěti hráči standardní základní sestavy se zázraky čekat nedaly. I proto nelze hráčům na hřišti nic vyčítat, zápas odehráli na hranici svých možností. Domácí nás přehráli a zaslouženě berou tři body.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - M. Jícha [-] , J. Novák [-] (46. P. Zápotocký [-] ) , M. Šulc [-] , J. Souček [-] , P. Nevšímal [-] (63. J. Hervert [-] ) , F. Kubalík [-] , D. Kočí [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-]

FC Tuchoraz
M. Volkov [-] - J. Pokorný [-] , O. Moravec [-] , M. Hozman [-] , K. Bandas [-] (71. ) - J. Moravec [-] , P. Doležel [-] , T. Marc [-] , M. Vosecký [-] - D. Garnot [-] , V. Novák [-] -

ŽK: 82. D. Kočí .
Hráči zápasu: F. Kubalík , J. Jelínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIKNER Roman - KOČÍ Miroslav (N), ŠAFUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Rybák
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Nučice sice zatím tápou a jsou odvarem loňské štiky soutěže, ale doma proti Tuchorazi by to mělo být jasné. Bude ovšem důležité, jaký kádr hosté přivezou. Loni na svém hřišti Tuchoraz vyhrála 3:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích