3:2
(2:0)
47. J. Uher (vl.)
66. F. Bortlík
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry vydřely tři body s posledními Pečkami


Branky


5. J. Kubín , 12. M. Horáček , 49. O. Holub - 47. J. Uher (vl.) , 66. F. Bortlík
16

Začátek druhého poločasu patřil domácím stoperům. Nejprve dostal nešťastnou tečí hosty do hry Uher, aby vzápětí Holub zase poslal domácí do dvoubrankového náskoku. Výhra se ale nerodila lehce a hosté byli až do konce na dostřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý náskok domácí uspal

Bečváry, dosud stoprocentní celek soutěže, soupeřil na dálku s Velimí o první místo tabulky. Na rozdíl od Velimi ale měli Bečvaráci papírově přijatelnějšího soupeře. Soupeřem na hřišti jim byla rezerva Peček, která zatím nezískala ani bodík.

 

Jenže domácí měli komplikace se sestavou. Oba gólmani, kromě dalších několika hráčů, byli pracovně vytíženi a tak trenér Josef Kuba musel řešit, koho postaví do brány: "První půlku jsem musel odchytat já, druhou nedoléčený Kubín."

 

Ale i se slepovanou sestavou roztočili Bečvarečtí svůj stroj, dostali Pečecké pod tlak a šance střídala šanci. Marek Hanuš mezi třemi tyčemi nevěděl, kam dřív skočit. Bohužel ze spousty šancí se v síti míč objevil jen dvakrát. Poprvé už v páté minutě po zakončení Jana Kubína - 1:0, podruhé uspěl o sedm minut později Martin Horáček - 2:0.

 

Dva rychlé góly hru Bečvár ukolébaly a další branky do poločasu nepadly. "Vstup do zápasu jsem měli podle našich představ", byl částečně spokojený Josef Kuba a kriticky doplnil: "Dostali jsme soupeře pod tlak a šance střídala šanci. Bohužel jsem využili jen dvě. Kdyby se šlo do kabin za stavu 5:0, odpovídalo by to tomu, co se dělo na hřišti. Ale bohužel jsme spálili i nejvyloženější šance."

 

 

 

Pečky se rvaly o bod do poslední minuty

Do druhého poločasu vstoupili hosté jako vyměnění, prostřídali a brzy se jim podařilo snížit, když Jan Uher nechtěně překonal vlastního brankáře - 2:1. Naštěstí pro Bečváry, hned po dvou minutách upravil výsledek opět na dvougólový náskok Ondřej Holub - 3:1.

 

Nicméně hosté vycítili, že domácí si zdaleka nejsou jistí a nebojácně se pustili do dobývání branky, kterou ve druhé půli hájil Jan Kubín. A podařilo se jim vykřesat jiskérku naděje po zakončení střídajícího Filipa Bortlíka - 3:2.

 

A do konce zápasu bylo o drama postaráno. Když ale v devadesáté minutě domácí obrana vyhlavičkovala míč z trestňáku, který mířil mezi tyče, hlavní rozhodčí Martin Černý foukl do píšťalky naposledy. 

 

Bečváry se s plným bodovým ziskem usadili na čele, ale těžší soupeři je teprve čekají. Pečky se musí pokusit opět za týden, ale s tímto výkonem mohou být brzy úspěšní.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Před dalším zápasem jsme měli problémy se sestavou, museli jsme zaskočit i na postu brankáře. Opět jsme udělali ze zápasu, který měl být rozhodnut po první půlce, drama. Hlavním úkolem teď je, dát se zdravotně do pořádku. Vyhříváme se na prvním místě tabulky, ale naše hra není zdaleka podle našich představ.

AFK Pečky B
Michal Modrovič, hráč: Utkání jsme nezačali dobře a po dobrém úvodu domácích jsme prohrávali 2:0. Do druhé půle po střídání jsme nastoupili aktivně, bohužel po snížení na 2:1 jsme hned inkasovali na 3:1. Podařilo se nám snížit na 3:2 a škoda neproměněného přímého kopu v 90. minutě, kdy ho hráč vyhlavičkoval z brány.



Sestavy


SK Bečváry
J. Kubín [-] - J. Uher [-] , J. Kšírl [-] , M. Kšírl [-] , O. Holub [-] - J. Čáslava [-] (88. J. Brunclík [-] ) , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] - M. Horáček [-] - J. Kuba [-]

AFK Pečky B
M. Hanuš [-] - J. Stuchlík [-] , M. Moravec [-] , L. Holub [-] (58. F. Bortlík [-] ) , M. Soukup [-] (46. Š. Růžička [-] ) , M. Novák [-] , M. Modrovič [-] , V. Buřič [-] (46. J. Malý [-] ) , L. Janeba [-] , L. Novák [-] (56. J. Hampl [-] ) , D. Dobiáš [-]

ŽK: 79. J. Čáslava , 81. J. Uher - 79. J. Malý , 79. M. Hanuš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Černý Martin - ŠMEJKAL Pavel (N), KONŮPEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Kdy se vzepnou Pečky a získají první body. V Bečvárech doufají, že to nebude v tomto kole a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích