0:7
(0:6)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná záležitost pro Bečváry


Branky


16

Domácí by jistě rádi získali první body, ale proti uragánu z Bečvár neměli šanci. V šesté minutě vyloučený O. Moravec a Uher dává z penalty už na 0:2. Další branky přišly vzápětí a zápas klidně mohl v poločase skončit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť v první půli

Hosté vletěli na svého soupeře jako uragán a od prvních vteřin se na domácí bránu valil útok za útokem. Bečvarečtí procházeli domácí obranou jako nůž máslem. Horáčkův průnik byl zblokovaný, Jahodu vychytal Volkov, ale proti další akci Martina Horáčka byl již bezmocný – 0:1.

 

O pár minut později obral aktivní Horáček o míč Šafáře, vyhnul se O. Moravcovi, ale ten jej před střelou v šestnáctce postrčil a rozhodčí neváhal. Vyloučení a penalta, kterou Jan Uher s přehledem proměnil – 0:2.

 

Rychlé vedení hosty trochu ukolébalo a míč také půjčili domácím. Ti se po pětadvaceti minutách dostali poprvé ke Stoupově bráně a Černý z pozice zavánějící ofsajdem pálil mimo. A naopak to byli hosté, kdo se radoval. Stoupa rychle rozehrál na Slezáka, ten dlouhým pasem našel nabíhajícího Jahodu, který ale trefil jen do tyče. Odražený míč vrátil do sítě Josef Čáslava – 0:3.

 

V poslední čtvrthodině se domácí gólman nenudil a několikrát musel dobře zasahovat. I přesto ještě do přestávky lovil třikrát míč ze sítě.

 

Horáček se z rychlého protiútoku dostal za obranu, obloučkem přes vybíhajícího gólmana našel Josefa Čáslavu, který do zívající brány zvýšil na 0:4. Jan Kubín vystihl rozehrávku Tomana, vyhnul se jeho pokusu o faul a prostřelil Volkova – 0:5. Na poločasových 0:6 upravil v poslední minutě opět Jan Kubín.

 

 

Druhý poločas byl už zbytečný

Kdyby šli aktéři tohoto utkání po prvním poločase domů a nebo na pivo, tak by se vůbec nic nestalo. Hosté přidali ještě jednu branku, kterou si do tabulky střelců připsal Josef Čáslava - 0:7 a zaznamenal tak další hattrick ve své kariéře.

 

Domácí síly do útoku už neměli a hosté už nic nepotřebovali. „Je škoda, že jsme si ještě více nevylepšili skóre“, litoval kouč Bečvár Josef Kuba a doplnil: „Ale i když máme zatím pořád plný počet bodů, stojíme stále nohama na zemi.“



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Viktor Odráška, trenér: Zápas se mi velice těžko hodnotí, protože už od první minuty jsme na hřišti za soupeřem zaostávali ve všech činnostech. Bohužel ale nejvíce nám chybělo to nejzákladnější - touha uspět a pro vítězství na hřišti udělat maximum. Ano, potřetí v řadě jsme prohráli, ale v obou předešlých zápasem jsme vždy alespoň poločas odehráli slušně, tentokrát ne. Samozřejmě zápas ovlivnilo neuvěřitelné selhání našeho stopera už v 6. minutě, kdy jsme šli do deseti hráčů a ještě dostali gól z penalty. Ale i v deseti hráčích na hřišti musíme odevzdat maximální výkon, do čehož jsme měli více než daleko. Soupeř zápas rozhodl už v první půli a po přestávce se zápas jen dohrával. Pokud chceme v dalších zápasech uspět musíme toho hodně zlepšit.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Po dvou rychlých gólech a vyloučení domácího obránce byl zápas prakticky rozhodnutý. Na chvíli jsme polevili v aktivitě, ale pak jsme do poločasu navýšili na 0:6. Druhá půle byla z naší strany dost opatrná, nikam jsme se nehrnuli. Jsem rád za tři body, začátek soutěže je důležitý. Ale těžší soupeři nás teprve čekají.



Sestavy


FC Tuchoraz
M. Volkov [-] - J. Pokorný [-] , O. Moravec [-] , K. Toman [-] , D. Garnot [-] - M. Hozman [-] , A. Vosecký [-] , P. Šafář [-] , J. Moravec [-] - T. Černý [-] , T. Marc [-] -

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Uher [-] , M. Slezák [-] , O. Holub [-] , J. Kšírl [-] - J. Kubín [-] , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] , M. Kšírl [-] - M. Horáček [-] , J. Čáslava [-]

ŽK: 18. M. Volkov - 68. M. Slezák , 90. P. Šmejkal . ČK: 6. O. Moravec .
Hráči zápasu: J. Čáslava , J. Kubín , M. Horáček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Ondřej Černý
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Bečváry mají po dvou kolech tolik bodů jako loni za celé jaro. Z toho jeden zápas byla výhra s Tuchorazí. Ale nyní budou chtít domácí získat konečně první body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů