3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice rozhodly ve druhém poločase


Branky


16

Domácí zahodili v prvním poločase spoustu šancí a po vedoucím gólu Krakovan po přestávce je to mohlo mrzet. Ale Nučičtí našli síly na zvrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Douděra drží Krakovany

Že do Nučic nejezdí Krakovany rády, je jeden fakt, že tady málokdy uspěly, je druhý fakt. Ale svojí bojácnou hrou, kdy aktivita směrem dopředu byla hodně nulová a proti aktivním domácím byli Krakovanští vždy druzí, nahrávala do karet Nučickým. A kdyby to v poločase bylo 5:0, nikdo by se nemohl divit.

 

Aktivní Vlasák se neustále pokoušel o střelbu ze všech možných pozic, ve výborné pozici na rohu malého čtverce mu výborně zmenšil úhel Douděra. Šulc pálil z přímých kopů, ale proti přízemní ráně k tyči byl opět na místě Douděra. Stejně dobře zakročil i proti dělovce Chromého a reflexivním zákrokem vytáhl i zakončení Kubalíka, kterého mezi beky poslal výbornou přihrávkou Nevšímal.

 

Hosté se na druhou půlku podívali výjimečně. Poprvé je dostal ke dvěma rohovým kopům Bradáč, který k překvapení všech poslal míč za autovou čáru. Krakovany ale oba pokusy promarnily. A podruhé, když Strejcius dostihl dlouhý pas, ale jeho centr o kousíček přeletěl skákajícího Špinku.

 

Domácí vychytal Douděra, hosté nic neměli a tak je poločasový výsledek bezgólový, ale diváci se rozhodně nenudili.

Šok z kopačky Nerudy

Krakovany počítají zraněné, Kozel do druhé půlky už nenastoupil a Dostál střídá po dvou minutách. Ale i tak dokázaly překvapit domácí. Povedený míč za obranu, Lukáš Neruda sám proti Krutskému, který se vrátil do branky Nučic, otevírá skóre – 0:1.

 

 

O čtyři minuty později je ale opět srovnáno. Odražený míč poslal z velkého vápna parádními nůžkami do šibenice Filip Kubalík – 1:1. Fotbalová televizní paráda!

 

Vyrovnání opět domácí nakoplo. Zamkli hosty před jejich bránou, šance střídala šanci, ale gól nepřicházel. Užuž to vypadalo, že by si hosté mohli nějaký bodík odvézt, když začal kouzlit nestárnoucí Petr Bradáč. Dva lahůdkové centry a hlavičkové zakončení Tomáše Vlasáka – 2:1 a Filipa Kubalíka – 3:1.

 

 

Krakovanům zbyly oči pro pláč, ale domácí si tři body plně zasloužili.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Filip Kubalík, hráč: Na Krakovany jsme vlétli od první minuty a to nás drželo až do devadesáté. Jelikož jsme minulý týden dostali pěknou nálož, tak jsme si řekli, že se to nebude opakovat. Byl na nás vidět hlad o vítězství. V první půli nás vychytal Douděra, na začátku druhé jsme dostali první gól snad z dvoumetrového ofsajdu, ale nic nás nezlomilo. Parádně jsme vyrovnali a v závěru jsme po parádních centrech Petra Bradáče utkání zlomili. Myslím, že zaslouženě. Krakovany byly naprosto odevzdané a my za týden pojedeme potvrdit body do Plaňan.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Tak zpátky do reality. Nučice nás totálně přejeli. Všude první, Důrazní. Takto se má hrát o body. My jsme díky panu bohu a Douděrovi neodjeli z 10 gólovým přídělem. Po zápase se ozývalo z tribun, že horší družstvo tady nehrálo. Já si taky nepamatuji, že bychom hráli takto špatně, ale Nučice makaly a vítězství zasloužené. My musíme doléčit bolístky a pořádně se připravit doma na Štítary. Věřím, že když se zas nebude nic slavit, že to dáme, ale u nás se furt něco slaví, takže uvidíme.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , J. Souček [-] , P. Nevšímal [-] (89. K. Hurtík [-] ) , F. Kubalík [-] , D. Kočí [-] , M. Jícha [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] , P. Bradáč [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , L. Tlučhoř [-] , M. Věříš [-] , O. Černý [-] - P. Strejcius [-] , P. Kozel [-] (46. D. Chvojka [-] ) , D. Horák [-] (80. J. Souček [-] ) , Z. Vodvářka [-] (57. J. Olexa [-] ) - A. Dostál [-] (49. L. Neruda [-] ) , J. Špinka [-]

ŽK: 70. P. Bradáč , 71. P. Nevšímal , 75. D. Kočí , 89. M. Jícha - 56. M. Kutil .
Hráči zápasu: J. Souček , M. Šulc , P. Bradáč - Z. Douděra .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LÖWE Vilém - HOUDEK Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Ondřej Černý
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Krakovanům se v Nučicích nedaří, ale zatím jsou stoprocentní, oproti tomu Nučice nemají zrovna zdařilý vstup.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů