Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hokejový výsledek se zrodil po přestávce


Branky


3. J. Kiewak , 19. J. Kiewak , 50. D. Žemba , 56. J. Olah , 66. J. Olah , 83. J. Nedvědil , 88. P. Siruček - 21. K. Toman , 44. T. Marc , 77. P. Šafář
17

Zahozené šance mohly domácí hráče mrzet, protože Tuchoraz držela v poločase nadějnou remízu. Po přestávce ale Plaňanští nasázeli rychle další góly a zrodilo se celkem deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drží remízový stav

Už ve třetí minutě pláchl obraně plaňanský Jiří Kiewak, který po situaci zavánějící ofsajdem otevřel skóre - 1:0. Hosty tato branka ale nezlomila, naopak byli častěji před bránou domácích. Centry ze stran ale nebyly přesně zakončené. Po kombinacích se dostávali hosté i ke střelbě, ale pokusy likvidoval Hradecký a nebo je zblokovali obránci.

 

Tuchorazské obraně dělaly problémy rychlé náběhy domácích hráčů. Po jednom z nich posunul za obranu Siruček Nágla, který z úhlu vydoloval alespoň roh. Žemba jej tlačil na přední tyč, kde nepřesně zasáhl Trnka a míč odražený od břevna uklidil do sítě osamocený Jiří Kiewak - 2:0.

 

Po dvou minutách to bylo ale zase o gól. Hostující kapitán vybojoval rohový kop, míč z kopačky Pokorného propadl až na zem, kde si jej našel Karel Toman a našel přesně volnou cestu míče do sítě - 2:1.

 

Akce se potom přelévaly ze strany na stranu, nebezpečnější byli ale domácí. Jenže ani stoprocentní šance Olaha, Sirůčka či Klucsky gólem neskončily. Naopak Hradecký si poradil s dělovkou Marce a hlavička Garnota šla nad břevno.

 

V závěru poločasu opět domácí přitlačili, ale tutovku Klucsky vytěsnil Sodoma a Kiewak mířil mimo. A tak přišly chvíle hostů a chyby Hradeckého. Nejprve neudržel v pádu míč v náruči, ten se vykutálel k Marcovi, který ale zbrklou střelou netrefil zívající bránu. O chvíli později ale už hosté uspěli, když Hradecký se špatně domluvil s Lazaryevem, a po zmatku v šestnáctce se nejlépe zorientoval Tomáš Marc, který srovnal skóre - 2:2.

 

Poslat hosty do vedení mohl ještě Šafář, ale z dobré pozice přestřelil.

Plaňany spustily kanonádu

Do druhého poločasu si domácí přinesli střeleckou formu. Dvěma brankami Jana Olaha si Plaňany vypracovali rozhodující náskok - 4:2. V jedenašedesáté minutě vybíhal proti brejku Kiewaka hostující gólman Daniel Sodoma, ale protihráče fauloval, za což viděl červenou kartu. Do brány se musel postavit Vosecký, který sice z nařízeného trestného kopu ještě neinkasoval, ale do konce zápasu lovil míč ještě třikrát ze sítě po gólech Žemby, Nedvědila a Sirůčka.

 

Po vyloučení gólmana hosté více-méně rezignovali a proti v pohodě hrajícímu domácímu týmu už neměli šanci. Pavel Šafář už jen kosmeticky upravil výsledek na 7:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Málek, trenér: Utkání jsme začali rychlou brankou, kterou jsme zanedlouho potvrdili další brankou důrazem při rohovém kopu. I když jsme vedli, tak ze začátku nás Tuchoraz přehrávala, naši hru jsme začali hrát až v druhé polovině poločasu, měli jsme vyložené šance, ale branky trestuhodně nedali. A bohužel v závěru poločasu jsme díky individuální chybě dovolili soupeři vyrovnat. O poločase jsme si promluvili v kabině, změnili rozestaveni a šli zápas rozhodnout na naši stranu. To se nám záhy podařilo, dvěma rychlými góly jsme zvrátili výsledek na naši stranu a když šel soupeř do oslabení, tak jsme přidali další branky a zápas se víceméně dohrával. Jsme rádi za důležité 3 body. Ale snad všichni víme, že máme co zlepšovat a musíme se připravit se na dalšího soupeře.

FC Tuchoraz
Viktor Odráška, trenér: Věděli jsme, že utkání v Plaňanech bude těžké a počítali s tím, že soupeř ani rozhodčí nám zadarmo nic nedají. Přesto pro nás bylo řešení situace hned zkraje zápasu nepřijatelné a neakceptovatelné. Dostáváme gól ze situace, kdy dva hráči soupeře stojí v evidentním cca 3 metrovém ofsajdu a rozhodčí bez mrknutí oka tuto situaci pouští...Na úrovni nejvyšší okresní soutěže takováto (ne)posouzení zbytečně dehonestují celou soutěž. Do zápasu jsme vstoupili aktivně, měli šance a zatlačili domácí na jejich polovinu. Bohužel z ojedinělé standardky jsme po nedůrazu na přední tyči podruhé inkasovali. Bezprostředně poté jsme soupeře ve vápně přetlačili a pěknou střelou snížili, i nadále jsme se tlačili k brance soupeře, měli další velké šance, ale ani úplně prázdná branka pro nás nebyla dostatečnou výzvou a míč skončil vedle pravé tyče. Domácí kontrovali svou největší zbraní rychlým přechodem do útoku s důrazným zakončením, kdy své šance ale nepromněnili. V závěru poločasu se nám po standardce a důrazu v zakončení podařilo zaslouženě vyrovnat. Do druhé půle jsme oprávněně vstupovali s bodovým cílem. To bohužel stejně jako v domácím zápase proti Krakovanům vzalo rychle za své. Soupeř nám po své typické akci zabíhá za obranu a krátce po půli skóruje potřetí. Chvíli na to po chybné přihrávce "namažeme" soupeři na čtvrtý gól. Ve snaze korigovat otvíráme hru, tlačíme se dopředu, což je voda na domácí mlýn. Při dalším brejku nás zachraňuje brankář za cenu červené karty. Bohužel, bez brankáře a v 10 hráčích nedokážeme v laufu hrajícímu soupeři čelit a zápas pouze dohráváme.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - D. Žemba [-] , M. Nágl [-] , O. Lazaryev [-] (46. J. Nedvědil [-] ) , J. Kiewak [-] (65. P. Siruček [-] ) , J. Klucska [-] (74. T. Koláček [-] ) , D. Siruček [-] , P. Břichnáč [-] , J. Olah [-] (74. M. Jambor [-] ) , T. Freund [-] (84. L. Franko [-] ) , M. Čech [-]

FC Tuchoraz
D. Sodoma [-] - J. Pokorný [-] , L. Trnka [-] (68. J. Moravec [-] ) , O. Moravec [-] , D. Garnot [-] (68. F. Trnka [-] ) - M. Hozman [-] , P. Šafář [-] , K. Toman [-] , M. Vosecký [-] - T. Černý [-] , T. Marc [-] (85. L. Vančura [-] ) -

ŽK: 55. J. Klucska - 24. L. Trnka , 35. O. Moravec , 87. F. Trnka . ČK: 61. D. Sodoma .
Hráči zápasu: D. Siruček , J. Olah .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - NÁGL Vladimír (N), ŠAFUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 9. 2020 06:36
Pan Ondraska by zrejme potreboval navstivit ocniho lekare
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Tuchoraz by mohla Plaňany překvapit, ale v Plaňanech se často nevyhrává.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích