3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Damnov prohrával, ale díky lepší koncovce si s nováčkem nakonec poradil


Branky


0

Damnov byl na domácí půdě proti nováčkovi ze Sedliště jesným favoritem. Avšak už brzy se dostal do problémů, když inksoval a musel dotahovat. Ještě do konce poločasu však využil dvou svých šancí a dokázal utkání proti bojovnějšímu a mírně aktivnějšímu Sedlišti otočit. Sedliště ve druhé půli ještě vyrovnalo, ale nakonec rozhodl Duda a Damnov vyhrál rozdílem jedné branky za tři body. Měl to ale neščekaně těžké a musím podotknout, že Sedliště Sokola přehrávalo, ale zradila jej koncovka a na to dpolatilo. Damnovu to tam zase padalo více, než kdy jindy, a tak si nakonec může oddechnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště šlo rychle do vedení

Hosté domácí tým velmi zaskočili. Hráli velmi aktivně a damnovského favorita celkem hladce přehrávali. Vytvářeli si i více šancí a dokázali nakonec brzy i otevřít skóre. Trefil se Jaromír Petráška, který svou střelou nedal brankáři žádnou šanci.Poté přišla poměrně dlouhá gólová odmlka. Více ze hry mělo stále Sedliště a vytvářelo si i poměrně velké šance, ale domácím se nakonec po přečkání tohoto nebezpečí podařilo vyrovnat. Erik Šály se postavil k přímému kopu a vypálil balń tvrdě pod břevno přímo doprostřed brány, ale brankář Cingroš ho nějakým způsobem minul a on spadl za jeho záda. Poté se hra hostů maličko zhoršila a Damnov začínal být lepším týmem. Netrvalo dlouho a  Sedliště chybovalo podruhé, což Damnov dokázal opět potrestat. Krajní obránce Sedliště přihrával na stopera, ale jeho přihrávce chyběla razance, balón tak stačil vypíchnout Pavel Kolář, který následně jen obhodil brankáře a dostal Damnov do vedení. Zbytek první půle už se nějakým způsobem dohrál a Damnov odcházel po rozpačitém začátku do šaten určitě spokojený.

Sedliště opět tlačilo a dokonce vyrovnalo, rozhodla ale chyba brankáře Parkose

Ve druhé polovině se ale Sedliště postupně zlepšovalo a soupeře opět začalo tlačit. Bylo znovu aktivnější a mělo více šancí. Brzy navíc utkání zdramatizovalo, když vyrovnalo po povedeném zakončení obránce Pavla Hrubého. I nadál se hosté tlačili výrazně kupředu, ale v jedenasedmdesáté minutě Karel Duda z poloviny hřiště nakopl balón, branář to špatně odhadl, míč ho přeskočil a je doskákal až za brankovou čáru. Poté Sedliště ovadlo a od té doby strádalo. Nějaké mírné šance si sice ještě vytvořilo, ale nedokázalo se z inkasovní už pořádně oklepat a Damnov dovedl utkání k velmi šťastnému vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): Soupeř byl lepší, ale my jsme proměňovali šance. Sedliště více drželo balón a bylo bojovnější. Víc bych se k tomu asi nevyjadřoval.

TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (TJ Staré Sedliště): My jsme se brzy dostali do vedení a nehráli jsme vůbec špatně. Měli jsme myslím více ze hry, ale poté soupeř po našich chybách utkání otočil a my jsme se trochu zhoršili a více ze hry měl Damnov. Ve druhé půli jsme se ale opět zvedli, ale do kolen nás srazila další chyba a my už se pak nedokázali opět pořádně motivovat. Spokojený rozhodně nejsem, ani s výsledkem, ani se hrou. Dělali jsme zbytečné chyby a to rozhodlo, nebýt toho, mohli jsme krásně vyhrát. Příště se jim musíme vyvarovat.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - J. Procházka [-] , M. Drozda [-] , O. Šebor [-] , E. Šály [-] , J. Marcell [-] (70. M. Thürmer [-] ) , J. Lancígr [-] (46. M. Podsclan [-] ) , P. Kopáček [-] , P. Kolář [-] , K. Duda [-] , P. Vácha [-] (46. T. Majerčík [-] )

TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] (46. Z. Parkos [-] ) - O. Rožumberg [-] , J. Marek [-] , P. Hrubý [-] , W. Tattan [-] (85. J. Čubr [-] ) - M. Pažountka [-] , V. Pešek [-] , M. Patočka [-] , P. Kotva [-] - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-] (78. P. Dvořák [-] )

ŽK: 51. J. Marcell , 65. E. Šály - 21. J. Petráška , 29. O. Rožumberg , 29. P. Kotva , 53. V. Pešek , 72. P. Hrubý .
Místo: Damnov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Černý Tomáš - NOVÁK Václav (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.