Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na závěr podzimu dostala Planá nejvíce branek, v Damnově ale přesto nezaváhala


0

Abych se trochu opravil, tak musím říct, že Planá už dvakrát v letošní sezóně s dvěma inkasovanými brankami z utkání odcházela, takže to proti Damnovu bylo v této sezóně už potřetí, takže Damnov rekord spíše jen vyrovnal, ale zase na druhou stranu, vstřelil ty branky nejrychleji ze všech. I když se ale dokázal společně s Kostelcem a Stráží prosadit proti Plané nejvíckrát ze všech, na body to beztak nestačilo. Sám totiž dostal osm branek a nakonec z toho byl i tak debakl. Pojďme se ale přesto ještě zastavit u té "neprůstřelnosti" Plané. Jen v pěti utkáních ze čtrnácti totiř gólman Švarcbek musel lovit míč ze sítě a z toho třikrát dvakrát za utkání a dvakrát jednou. To znamená, že Planá inkasovala za čtrnáct zápasů pouze osm branek, neuvěřitelné. V tomto směru je jí nejblíže Stráž, která ale dostala o poloviu branek více a i tak je ještě extrémem. To vše ale jen podtrhává skvělý podzim Plané, která ztratila body jen jednou, když prohrála o gól s Kostelcem, jinak byla la pokaždé stoprocentní a na čele tabulky má před jarní částí náskok šesti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Damnov asi pět minut vedl a do kabin se odcházelo za vyrovnaného stavu

Planá měla od začátku očividně navrch, ale Damnov se se vše vervou držel a dokázal se jejímu náporu dlouho bránit. Nakoenc ale hosté jeho branku přeci jen dobyli, když v patnácté minutě otevřel skóre Tomáš Vomáčka. Damnov to ale nezlomilo a i nadále Plané zdatně sekundoval. Navíc byli jeho hráči na utkání dobře nabuzení a celkem vše jim vycházelo podle představ. Planá se totiž nedokázala všech chyb vyvarovat a Damnov jich chytře dokázal využívat. A to znamenalo nejen rychlé vyrovnání Karal Dudy, ale zároveň to, že se Damnov, alespoň na chvíli, dostal po zásahu Lukáše Krivkdy také do vedení. Geniální taktika se vyplácela. Damnov vedla a lepší a aktivnější Planá muslea dotahovat. Kdyby Damnov udržel vedení až do konce poločasu mohlo to být ještě hodně zajímavé, ale nakoenc mu vedení dlouho nevydrželo. Po vlastním faulu ve vápně proti němu totiž byla nařízena penalta a díky ní vyrovnal Giuseppe Lanfranchi. Avšak naštěstí pro Damnov už Planá nedokázala v posledních patnácti minutách první půle skórovat, a tak si Sokol držel před druhou částí s lídrem vyrovnaný stav.

Druhá půle už patřila jednoznačně jen jednomu

Ve druhé půli už ale Planá hrála daleko účiněji v defenzivě a daleko opatrněji a bezchybněji také v defenzivě, a to znamenalo jediné. Pro Damnov začali krušné chvíle, které nedokázal přestát. Planá zahájila svou polsední letošní gólovou přehlídku. Nejprve ji dostal zpět do vedení Daniel Kloužek a tentýž hráč, Daniel Kloužek, zvyšoval už o chvíli déle na 4:2. A po něm se rychle trefili ještě Jiří Kopča a podruhé geniální Giuseppe Lanfranchi, který si všiml brankáře stojícího příliš vepředu, a tak ho ze třiceti metrů jednoduše přehodil. Pak ještě zkompletoval Giuseppe Lanfranchi hattrick, a to samé se v závěru podařilo také Danielu Kloužkovi. Planá tak dala za jeden poločas hned šest branek a z Damnova tak ováží celkem jasné vítězství 8:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

FK Planá
Ondřej Suchý (FK Pláná A): Zpočátku jsme měli jasnou převahu, vedli jsme 1:0, ale oni po dvou našich chybách otočili vývoj utkání a trochu to vypadalo, že to bude ještě dramatické. Ale my jsme ještě do konce poločasu vyrovnali a ve druhé půli, když už jsme hráli s větrem, jsme dovedli utkání bez potíží ke třem bodům.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - P. Vácha [-] , L. Krivda [-] , J. Lancígr [-] , K. Duda [-] , P. Kopáček [-] , O. Šebor [-] , J. Marcell [-] , L. Rabas [-] , L. Král [-] , P. Kolář [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , D. Sovka [-] (46. V. Lafata [-] ) , O. Suchý [-] , L. Švejda [-] - R. Pánek [-] , D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] - G. Lanfranchi [-] , D. Kloužek [-] - T. Vomáčka [-]

Místo: Damnov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rut Jaroslav - DIETL Josef (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.