3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Erpužice nečekaně ovládly hned své první utkání, obraly Damnov


Branky


0

Na Jiskru Erpužice v tomto utkání určitě moc lidí nesázelo, ale to byla chyba. Domácí tým sice damnovského soupeře podle předpokladů skutečně nepřehrával a v utkání neměl navrch, ale dařilo se mus střelecky a poté, co ani jednou neinkasoval, došel si pro své první letošní tři body. Pro Damnov je to jistě velké zklamání, do Erpužic určitě jel pro všechny tři body, ale domácí mu zkrátka připravili lekci z produktivity, což přineslo ovoce. Není se však příliš, co divit, Erpužice přes jaro celkem dost posílily a jistě se nebudou chtít se sestupem smířit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trpělivě vyčkávali a vyplatilo se

Damnov byl v utkání jednoznačně výraznějším týmem a od začátku měl herní převahu, na soupeře vytvářel poměrně silný tlak a vytvářel si také dost šancí, ale od začátku se mu nedařilo v jedné disciplíně, a sice té základní - zakončování. Damnovu zkrátka nestačila sebevětší šance a Erpužické navíc výrazně podržel brankář Voldřich. Domácím se navíc skvěle osvědčilo jejich trpělivé čekání na chyby soupeře, což bude v jarní fázi sezóny asi jejich největší předností. Jiskra totiž v zimě posílila o nové mladší hráče v ofenzivě, kteří si umí v rychlých protiútocích šikovně poradit. To už ve čtyřiatřicáté minutě potvrdil Stefan Baltatescu, který otevřel skóre utkání. V závěru půle pak ještě gólem do šatny zvýšil na 2:0 Milan Brůha a domácí měli k prvním bodům skvěle nakročenó.

Mizérie Damnova nebrala konce

Obraz hry se pro druhou polovinu utkání prakticky vůbec nezměnil. Hosté tlačili, ale jejich produktivita byla zkrátka mizerná, a tak se do utkání stále nemohlyi dostat. Damnovu pak pomalu už docházely i síly a do kolen jej úplně srazil v osmdesáté minutě Lurie Bordeniuc, který zvýšil na 3:0 a rozhodl tak definitivně o výhře Erpužic. Damnov na toto utkání určitě nebude vzpomínat v nejlepším.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): Dnes jsme byli jednoznačně lepší, ale nedávali jsme góly. Soupeř proměnil na co sáhl a díky tomu vyhrál. Nám by tam dneska zkrátka nespadlo nic, bylo to smolné utkání.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - R. Kořínek [-] , F. Kasl [-] , M. Kovačka [-] , M. Šustr [-] - L. Bordeniuc [-] , K. Novikov [-] , M. Brůha [-] , F. Tesař [-] , D. Vozian [-] - S. Baltatescu [-] (80. M. Soustružník [-] )

TJ Sokol Damnov
M. Drozda [-] (46. K. Duda [-] ) - R. Šašek [-] , E. Šály [-] , P. Kopáček [-] , L. Rabas [-] (46. M. Marcel [-] ) , L. Krivda [-] , O. Šebor [-] , J. Marcell [-] (55. J. Procházka [-] ) , R. Steiniger [-] (70. M. Podsclan [-] ) , L. Král [-] , P. Kolář [-]

ŽK: 28. L. Bordeniuc , 43. M. Kovačka - 47. L. Krivda , 65. R. Steiniger , 67. K. Duda , 77. L. Král .
Místo: Erpužice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Loukota Petr - KOŘÍNEK Přemysl (N), DIETL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.