5:1
(3:1)
19. M. Hrad (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šašek vypráskal Sulislav pěti zásahy


Branky


6. R. Šašek , 12. R. Šašek (p.) , 33. R. Šašek , 59. R. Šašek , 83. R. Šašek - 19. M. Hrad (p.)
0

Utkání v Damnově by se dalo charakterizovat, jako souboj dvou střelců, který ale jednoznačným způsobem ovládl domácí zástupce. Zatímco sulislavská hvězda Miroslav Hrad se trefil pouze jednou, damnovský Šašek pálil přesně rovnou pětkrát a snadno tak rozhodl o výhře svého týmu za tři bodo, pro horší počtáře, v poměru 5:1. Shodou mnoha okolností mezi něž patří i výsledek tohoto zápasu, se nám tak neuvěřitelně vyrovnal střed tabulky, což napovídá velmi zajímavým soubojům o sedmé místo, v němž si to rozdá Studánka, Záchlumí, Damnov, Kostelec a možná i Sedliště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šašek začal hattrickem v první půli

Damnov byl od začátku jasně lepší a bylo evidentní, že nechtěl nechat nic náhodě, i proto se nakoenc už v šesté minutě dočkal prvního vsítění, když se trefil Radek Šašek. O pár minut později navíc hosté faulovali v pokutovém území a Radek Šašek nabídnutou penaltou rozhodně nepohrdl. Sulislav se sice poté ještě dokázala nadechnout a s trochou štěstí se jí podařilo snížit na 1:2, když přesně pálil Miroslav Hrad. Poté se hra trochu uklidnila, ale domácí měli stále mírně navrch a hru měli pod kontrolou. Ve třiatřicáté minutě navíc Radek Šašek dokázal zkompletovat hattrick a Damnov vedl znovu o dvě branky. A tento náskok si následně uhájil až do kocne první půle.

Sulislav nezvládala druhou půli i fyzicky a Damnov měl práci snadnou

Sokolu Damnov se podařilo ve druhé půli velm irychle navýšit a tím také definitivně rozhodnout a asi nikoho nepřekvapí, že se trefil opět Radek Šašek, který tak jen potvrdil, že je momentálně v perfektní střelcké formě a pohodě. A když Sulislav přestala být definitivně nebzepečná, Damnov si mohl dovolit polevit a utkání už jen kontorloval. Vp odstatě se už jen dohrávalo, ale přeci jen byl důvod, proč si na závěr utkání počkat. V poslední desetiminutovce se totiž trefil Radek Šašek popáté a napsal tak za utkáním ještě jednu pěknou tečku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - P. Kolář [-] , P. Kopáček [-] , L. Krivda [-] , R. Šašek [-] , O. Šebor [-] , E. Šály [-] , R. Steiniger [-] , K. Duda [-] (52. L. Rabas [-] ) , J. Marcell [-] , L. Král [-]

TJ Sokol Sulislav
V. Rejman [-] - L. Mička [-] , M. Řezníček [-] , M. Bouzek [-] , J. Plešinger [-] , L. Laudát [-] , M. Krištofovič [-] , M. Hrad [-] , P. Hlavin [-] , K. Hanzlík [-] , Z. Škorvánek [-]

ŽK: 19. L. Král - 12. V. Rejman , 12. M. Hrad , 52. M. Krištofovič .
Místo: Damnov. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Friedenberger Robert - MAJERČÍK Tomáš (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.