0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodnuto bylo za čtvrt hodiny


Branky


1

Sokol Všejany dosud nezískal na hřišti soupeře plný počet bodů. To se změnilo o víkendu v Kovanicích, kde se Všejany utkaly s místním Sokolem. Utkání rozhodla jediná branka, která padla hned v úvodní čtvrthodině. Všejany jsou tak jediným celkem, který v tomto kole neinkasoval žádnou branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka zápasu

Úvod první půle patřil, stejně jako větší část utkání, spíše týmu hostů. Ti se ujali vedení již v 9. minutě. Po pěkné a rychlé kombinaci rozjel akci středem hřiště Bouška, který přihrál míč rozběhnutému Samešovi. Ten zatáhl balon až k hranici velkého vápna, kde jej vrátil Bouškovi, který se z malého vápna nemýlil a poslal Všejany do vedení - 0:1.

 

Vstřelená branka hráče Všejan uklidnila, ti pokračovali v kombinační hře a domácí prakticky k ničemu nepustili. Jediná šance Kovanic přišla po ztrátě hostů, ovšem skončila stejně rychle jako začala, po nevydařené předfinální přihrávce. 

 

Do kabin se šlo o přestávce za stavu 0:1.  

Diváci více branek neviděli

Hosté zůstali aktivní i ve druhém poločase. Několik příležitostí měl na svých kopačkách Bouška. Ten ovšem místo finálních přihrávek volil střely, které gólem neskončily. Další promarněnou šancí hráče Všejan byla střela v pokutovém území, která neměla gólové parametry a skončila vysoko nad brankou domácího Lorence

 

Domácí se pokusili o vyrovnání v závěru utkání. Ovšem pouze dlouhými nákopy do velkého vápna, které se jim využít nepodařilo. Jedinou šanci Kovanic měl na svých kopačkách Kukla, který v tísni zvolil střelu nad branku hostů a ti si tak z Kovanic odvezli plný počet bodů.  



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa, trenér: “Jsem spokojen s předvedenou hrou. Celé mužstvo zahrálo výtečně do obrany, dobře jsme kombinovali až na proměnění některou z šancí jsme minimálně kazili. Premiéru si u nás odbyl bezchybný stoper Budinský a celá obrana výborně předskakovala domácí hráče, většinu vysokých míčů odvrátili Šáfr s Jonem. Tři body vezeme poprávu.”



Sestavy


FK Kovanice
V. Lorenc [-] - J. Vanický [-] , Z. Gajdoš [-] , J. Kunc [-] (62. M. Krejčík [-] ) , P. Kukla [-] , V. Dudek [-] (61. P. Suchý [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Krejčík [-] , M. Vagenknecht [-] , L. Krejčík [-] , T. Krušinský [-]

Sokol Všejany
P. Beran [-] - D. Hejduk [-] , P. Bouška [-] , J. Sameš [-] (56. M. Kubín [-] ) , O. Jon [-] , l. Nastoupil [-] , M. Štrbík [-] , L. Michl [-] , T. Šáfr [-] , R. Budínský [-] , L. Šuk [-] (78. D. Šaržík [-] )

ŽK: 53. T. Šáfr , 86. l. Nastoupil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČEMUS Daniel - KURKA Miloš, KRÁL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Ondřej Martínek
Tip experta: výhra hostů

Minulý ročník Všejany moc bodů neztratily a myslím, že se postupně na tuto vlnu vrátí.