0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany opět nezaváhaly a vyhrály na půdě Vlašimi


Branky


11

Vlašim - Nic lehkého nečekalo na domácí hráče. Do Vlašimi totiž přijel lídr tabulky z Klíčan, který potvrdil svou dobrou formu a nepovilil domácím ani skórovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli zásluhou Minhy

Hned z první akce šli hosté do vedení. V 5. minutě odcentroval Hájek, ve vápně vyskočil Minha a uklidil míč do protipohybu brankáře - 0:1. O chvíli později připravil Hájek šanci tentokrát pro Krause, ale ten byť byl sám před brankářem na malém vápně, bránu netrefil. Navýšit vedení se nepodařilo ani Kalašovi, který mířil pouze do připravených rukavic brankáře Matouška. To se poté opakovala i při zakončení Hájka.

Klíčany si výhru pohlídaly

Domácí mužstvo začalo více hrát, ale šance měli hosté. Matoušek musel boxovat tvrdou ránu Jurčíka. Jednou musel zasahovat i Fiala v bráně hostí. Druhý gól přidali hosté v podobě pojistky až v 84. minutě po rohovém kopu zásluhou Bureše - 0:2. O tři mimuty později zahrávali domác roh, ze kterého byl rychlý brejk. Fiala vyhodil míč na Ježka, ten přesprintoval dva obránce, poslednímu udělal kličku a podél brankáře zavěsil - 0:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Po prvním poločase to mělo být pro nás tak 0:4 a nikdo by nemohl nic říct, ale bohužel jsme vedli jen o gól. Domácí chtěli hrozit z brejků, ale první poločas si nevytvořili žádnou šanci. Po změně stran to bylo hodně vyrovnané a chvílemi jsme si koledovali a vyrovnávací gól, který naštěstí nepřišel. V závěru jsme si zápas pojistili dvěma góly. Takové zápasy musíme vyhrávat větším rozdílem a hlavně větší fotbalovou kvalitou než soupeř a ne takhle utrápeně. Vyzdvihl bych třetí gól a sólo Ježka, který byl na hřišti necelých deset minut a předvedl tuhle parádu. Teď potvrdit vítězství doma s Brodem."



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
Š. Matoušek [-] - F. Linhart [-] (52. R. Filip [-] ) , M. Zeman [-] , V. Přitasil [-] , M. Habal [-] , F. Zvára [-] , P. Vobecký [-] , O. Cettl [-] , M. Sklenička [-] , V. Skiba [-] (73. M. Lažan [-] ) , J. Toupal [-]

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - M. Bureš [-] , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] - A. Kraus [-] (53. T. Krimlák [-] ) , P. Slánský [-] , T. Buldra [-] (75. T. Petříček [-] ) , P. Hájek [-] - D. Minha [-] , J. Kalaš [-] (81. J. Ježek [-] ) -

ŽK: 38. M. Habal , 52. M. Sklenička .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - BROŽEK Tomáš, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: remíza

Další ofenzivní zápas, kde bude řádit hostující kanonýr Kalaš. Kdyby chytal Jakub Tichý, dával bych jasnou dvojku, ale to asi bohužel nevyjde.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů