2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady v Dobrovici neskórovaly a odjely s prázdnou


Branky


7

Dobrovice - Poděbradská Bohemie cestovala v rámci třetího kola na půdu Dobrovice, která stejně jako před rokem byla dosud neporažená. Domácí byli efektivnějí a pozorně bránili, a tak všechyn body zůstaly na domácí straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

malinko lepším týmem domácí, ale hrálo se bez branek

Hned v první minutě vystihl Tomíček slabou přihrávku Bory a střelou zpoza vápna mířil ale jen do středu branky, kde byl připravený Kafka. O zakončení se postaral i hostujcí Knobloch, ale bránu o velký kus minul. O čtyři minuty později sklepl Tomíček míč pro R. Miškovského a jeho rána šla těsně nad bránu. Hosté chybovali v rozehrávce, jedné takové chyby využil R. miškovský opět ve spolupráci s Tomíčkem, ale penalty se poté dožadoval marně. Ve 28. minutě po dlouhém výkopu Kafky, prodloužil míč Peterka a po něm i Martínek k Novákovi, který byl u míče dříve než brankář, ale jeho hlavičku stačil zastavil obránce Zelinka.

 

Poté zahrozil dvakrát domácí Klain. V prvním případě zakončení z ostrého úhlu brankáře Bohemie nezaskočilo. O chvíli později hledal Klain po Korcově přihrávce před bránou Chaloupku, ale hosté ze všech sil odolali. Ve zbytku poločasu končilly centry a pokusy pouze na připravených brankáříchc obou celků.

Aktivní Tomíček a Radek Miškovský rozhodli ve prospěch domácích

V úvodních vteřinách se po Klainově sklepnutí uvolnil na pravé straně Tomíček a střílenou přihrávkou hledal Miškovského, ten však ve skluzu na míč těsně nedosáhl. Obrana hostí začala poté vyrábět opět chyby. V 57. minutě chyboval Bora a na přihrávku Chaloupky opět jen těsně Miškovský nedosáhl. O dvě minuty později se domácí útočník R. Miškvoský už do zakončení dostal ,ael sám byl asi poněkud překvapen a míč nasměroval jen doprostřed. V 64. minutě zakončoval Novák, ale domácí brankář mohl být zcela v klidu, jelikož střela šla daleko od brány.

 

V 67. minutě se již domácí dočkali vstřelého gólu. Na rohový kop v podání Smetany si ideálně naběhl R. Miškovský a hlavou míč neomilně nasměroval na zadní tyč - 1:0. O deset minut později měli hosté ještě štěstí, když střela Chaloupky jen těsně minula branku. V 79. minutě přeskočil Chaloupka ve vzdušném souboji Voříška a domácí postupovali tři na jednoho. Korec se protáhl kolem Hněvsy, k zakončení vybídl Tomíčka a ten nepohrdl - 2:0

 

hosté se snažili alespoň o čestný úspěch, ale vylámali si zuby na bránících hráčích nebo brankáři. Střelu Peterky a Nováka zablokovali Hůlka a Zelinka. Bodláka vychytal po závaru Kocmich a rána Nováka o kousek minula zařízení. V závěru si domácí už vedení v poklidu pohlídali a zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Roman Myška, vedoucí mužstva: "Domácí svým výkonem potvrdili svoji kvalitu a umístění v tabulce. myslím, že jsme jim byli vyrovnaným soupeřem, ale v utkání nám nevyšlo vůbec nic. Naopak domácí rozhodli po dobře zahraném rohu. Bohužel nám není nic platné, že hrajeme sedmdesát minut velice dobrý fotbal. Domácí byli sice o něco nebezpečnější, ale od nás se odklonilo sportovní štěstí. Nedá se nic dělat, musíme se soustředit na další zápas. Tým má určitě kvalitu na to, aby se posunul v tabulce výše."




Sestavy


FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - R. Tomíček [-] (88. O. Bartoš [-] ) , D. Miškovský [-] (82. M. Kopecký [-] ) , F. Kořínek [-] , M. Korec [-] (85. J. Semerák [-] ) , S. Smetana [-] , R. Miškovský [-] , P. Klain [-] , D. Zelinka [-] , M. Hůlka [-] , D. Chaloupka [-]

FK Bohemia Poděbrady
F. Kafka [-] - O. Martínek [-] , K. Mareš [-] , M. Novák [-] , T. Moudrý [-] , O. Bora [-] , M. Peterka [-] , J. Knobloch [-] , O. Hněvsa [-] , M. Bodlák [-] , J. Voříšek [-] (88. V. Uher [-] )

ŽK: 48. D. Chaloupka , 76. S. Smetana , 89. M. Kopecký - 37. O. Martínek , 76. K. Mareš , 78. M. Bodlák , 86. T. Moudrý .
Hráči zápasu: R. Miškovský , D. Zelinka .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Cílek Martin - PALEK Michal, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Marek Pelc
Tip experta: výhra domácích

V domácím prostředí si utéct utkání nenechají a budou brát tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích